Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

ETS2 1.44 Güncellemesinde gelen gizli yol haritasını nasıl bulabilirim?

Arkadaşlar oyuna güncellemeyle birlikte yeni eklenen haritada gözükmeyen ancak yola girdiğinizde keşfedilen yeni gizli yollar eklenmiş. Bunların hepsinin nerede olduğunu gösteren bir data çıkarıldı mı acaba? İnternette araştırdım biraz henüz güncelleme yeni olduğu için açıklanmadı galiba. Bulan...
  2. Yasin / EsquaReD

PES 2021 Yeni Top gelecek mi??

arkadaşlar konami efootbal22in çıkmasını erteledi bundan dolayı pes21e yeni top getirmişti fakat son güncelleme de bir daha top gelmeyeceği duyurusu yapıldı. 16 aralıkda yeni top gelecek bilgisi dolaşıyordu hesapta bin coin kaldı sizce mevcut toplara mı harcayayım yoksa 16 aralıkda yeni top...
  3. Yasin / EsquaReD

Pes 2021 2.000 Myclub parası verdi bana

Arkadaşlar 2000 Myclub parası gelmiş hesabıma fotoyu ekledim niye gelmiş anlayan var mı
  4. Yasin / EsquaReD

Pes 2021 de En Güzel Forma Hangi Takımın?

Arkadaşlar MyClub da formamı değiştirmek istiyorum sıkıldım artık. En güzel takım forması hangisi bildiklerinizi söylerseniz sevinirim. Şuanlık Göztepe takımının deplasman formasını kullanıyorum.
  5. Yasin / EsquaReD

PES 2022 Demo nereden indiriliyor?

Soru başlıkta arkadaşlar youtube da 2022 demosunu oynayanlar var bu kişiler nereden indiriyorlar yardımcı olur musunuz?
  6. Yasin / EsquaReD

LOL Hazırlanana kadar kaç gb ?

Arkadaşlar lolu indirmek istiyorum da. Oyunun oynanmasına hazır olması için toplamda kç gb boyutu var? Launcherden indirmeleride dahil ederseniz ben bilmiyorum çünkü.
  7. Yasin / EsquaReD

PES 21 Myclub da nasıl para kasabilirim taktik verin

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi myclub da para kasıp oyuncu açmam lazım takımı güçlendirmek için. Ve forvetten kanatlara pas aktararak atağa çıkıyorum hangi menajeri önerirsiniz.
  8. Yasin / EsquaReD

Tom Clancy's The Division 2 Takım Arkadaşı Aranır

Arkadaşlar oyunu geçen sene 14 levele kadar oynamıştım şimdi bir daha başladım fakat oyun çok karışık bi hal almaya ve görevler zorlaşmaya başladı tek başıma yapamıyorum. Varsa bu oyunu oynayan birlikte girelim.
  9. Yasin / EsquaReD

Gta 5 te FPS 50 ye düşünce acayip kasıyor

Arkadaşlar amd rx570 kullanıyom grafik ayarları orta yüksek te.Msaa falan kapalı. Vsync açık monitörüm 72hz. Ama bazı yerlerde fps 50ye falan düşüyor ama acayip kasıyor amd freesync 48 fps e kadar akıcı şekilde çalışması lazım değil mi 50ye düşünce çok kasıyor hissediliyor. Bu fps düşünce...
  10. Yasin / EsquaReD

Pes 2020 My Club da Maçta acayip kasıyor

Arkadaşlar pes 2020 myclub da online maç atarken acayip takılmalar yaşıyorum. Sağ üst köşede bağlantı simgesi gibi bir şey çıkıyor. İnternetim 8mbps ve oyuna girerken wifiyi kapatıyorum sadece bilgisayar kullanıyor interneti. Arkada indirme vesaire de yok. Ama online my club maçında çok felaket...
  11. Yasin / EsquaReD

PES 2020 Online Müsabaka Ne Zaman Açılacak?

Arkadaşlar pes 2020 lite oynuyorum ama yaklaşık 1 haftadır falan online maçta müsabaka bulunamadı diyip duruyor haberlerini nereden alabiliriz tekrardan açılacak mı online maçlar.
  12. Yasin / EsquaReD

Yardım Ets2 MP Açamıyorum

S.a arkadaşlar ets2 MP oynamak isteyince aşağıdaki görseldeki hatayı verip duruyor nasıl oynayabilirim bu oyunu.
Top Bottom