Arama sonuçları: *

1. G.O.A.T.

Öneri 100 TL'ye Kadar Oyun Önerisi Yapar Mısınız?

Elimdeki oyunların hiçbiri sarmamaya başladı, o yüzden hikayeli oyunların çare olabileceğini düşündüm. Elimde 2 seçenek var : 1) 100TL bütçe ile 1 tane iyi oyun almak. 2) 100TL toplam tutar olacak şekilde birkaç oyun almak, ama bu şekilde alacağım oyunlar iyi olur mu bilmiyorum. İki...
  2. G.O.A.T.

Öneri Steam'den 22₺'ye kadar oyun önerir misiniz?

Başlıkta sordum zaten. Sıkmayacak bir oyun olsun yeter, türü önemli değil.
  3. G.O.A.T.

NBA 2K21'de Şimdiye Kadar Hiç Crash Yemeyen Var Mı? (EPIC)

MyTEAM'de bugün 0 maç oynayarak tamı tamına 6 maçlık sözleşme yedim, nasıl oluyor tahmin edin. Evet crash yiyip duruyor ve oyuncumun sözleşmesinden gidiyor. Sorum şu : Hiç crash yemeyen var mı, varsa ayarlarını atabilir mi lütfen?
  4. G.O.A.T.

Yaptığım Fortnite Edit Nasıl Olmuş?

Valla amatörlüğümden dolayı uzun sürdü, kısa bir video olarak kaldı ilk deneyişim :D Yavaş yavaş öğrenmeye çalışyorum, nasıl sizce? (Thumbnaili de ben ayarladım:))
  5. G.O.A.T.

Öneri 70₺'ye Sıkılınca Oynamalık Oyun Önerisi Verebilir Misiniz?

Hikayeli olup de bitince bir daha yüzüne bakmayacağım bir oyun istemiyorum, yani hikayeli olmazsa sevinirim. (Zaten hikayeli oyun almıştım geçen sefer.) Arada Fortnite'dan sıkılınca girip eğlenmelik, baymayacak bir oyun öneriniz var mıdır?
  6. G.O.A.T.

Öneri Epic Games Bahar İndirimi'nden 20₺'ye Kadar Oyun Önerir Misiniz?

20₺ maksimum verebilirim, önerebileceğiniz bir oyun var mıdır? Başka söylemem gereken bir şey var mı bilmiyorum, hikayesi saracak bir oyun olursa çok iyi olur. Teşekkürler.
  7. G.O.A.T.

Steam'e Arkadaş Eklemek İçin Para Vermeden CS:GO Arkadaşla Oynamak İmkansız Mı?

Steam'de parayla hiçbir şey almadım, arkadaş da ekleyemiyorum doğal olarak. Peki böyle iken arkadaşlarla CS:GO hiç mi oynayamam?
  8. G.O.A.T.

Yardım CS:GO Konsol Açılmıyor?

Konsol tuşum ''1'' tuşu ama basınca açılmıyor. Çok da bilgim yok. Sebebi nedir?
  9. G.O.A.T.

[ANKET] Sizin İçin Hangisi Ön Planda Olur?

Sizin için oyunda gördüğünüz grafiklerin kalitesi mi daha ön planda olur, FPS mi? Net bir seçim yapmanızı rica edeceğim mümkünse.
  10. G.O.A.T.

Oyundan Çıktıktan Sonra Epic Games Kendiliğinden Açılıyor Onu Kapatma Yolu Var Mı???

Misal Fortnite'a Alt+F4 atınca bi 3-5 saniye sonra Epic Games kendiğilinden açılıyor onu kapatma yolu var mı?
  11. G.O.A.T.

Öneri Bu Tür Oyun Öneriniz Var Mı

Selamlar. Eski Laptopumda NFS : Most Wanted oynardım ve çok severdim. Soru Şu, günümüzde ona benzer oyunlar var mı? Varsa yazabilir misiniz? Oyun piyasasına hiç hakim değilim de :/
  12. G.O.A.T.

Bu Sistemde CS:GO Oynanır Mı?

Hocam merhaba benim şu anki laptopum Acer Aspire 5930 diye bir şey ama csgo açar mı 512mb ekran kartı 2.26Ghz işlemcisi var intel duo cpu muydu öyle bişeydi neyse cs açar mı bu sistem
  13. G.O.A.T.

CS:GO Alınır Mı

Hocam biliyorsunuz ki Counter Strike'ın Global Offensive oyunu piyasaya sürüleli baya oldu. Şimdi yakın zamanda bilgisayar toplamak gibi bir planım var ve sorum şu : Sizce yakın zamanda yeni bir Counter Strike oyunu çıkması muhtemel mi? Yoksa şimdi de alınabilecek bir oyun mu
Geri