Arama sonuçları: *

1. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

ETS2 TRUCKERSMP NE ZAMAN GÜNCELLENİR ?

Arkadaşlar ets 2 de kirkenes maden yolunu online oynamak için tüm dlcleri satın aldım ve promods'u indirdim 2.71 sürümünü ets 1.50 için uygun halet getirdiler ama truckersmp de oyun sürümünüz uygun değil diyor sizce bu ne zaman güncellenir ve promods'u oynayabilirim ?
  2. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

MANOR LORDS ERKEN ERİŞİM İLK BAKIŞ

Arkadaşlar panda oynuyor şuanda sizce oyun nasıl ben çok sabırsızlanıyorum
  3. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Snowrunner RTX Dynamic Vibrance çalışmıyor

Arkadaşlar RDR 2 giriyorum aktif oluyor ama cs de ve bu oyunda aktif olmuyor bunu nasıl çözerim ? Ekran kartı RTX 4070
  4. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Snowrunner mod yükleme nasıl yapılır ?

Arkadaşlar bugün snowrunner indirdim lakin çok fazla araştırmama rağmen mod nasıl yüklenir bulamadım Oyun içinde mod trayıcısı var lakin korsan olduğu için yasaktır falan diyor bunu açmanın bir yolu var mıdır ? Ve başka nasıl mod atabilirim ?
  5. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

RDR2 ARTHUR MORGAN...

Arkadaşlar '''''ARTHUR HAKKINDA ANLAYIN ARTIK ''''' Moralim oyun zevkim hepten yok oldu sonrasında oyuna devam edilir mi ? Yorumlarınızı bekliyorum...
  6. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

FAR CRY 6 oynarken ekranda kırılmalar oluyor

Arkadaşlar sadece bu oyunda değil başka oyunlarda da ekranda fareyi haraket ettirince kırılmalar oluyor ve bu beni oldukça rahatsız etmeye başladı işlemci i7 13700h ekran kartı rtx 4070 ram 16 arkadaşlar ayarları ultrada oynuyorum , bunun bir çözümü var mıdır ? (monitör 75 hz ) başka sorunuz...
  7. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

CS:GO için yas günü başlangıcı

cenazemiz var arkadaşlar , yas toplamda 10 gün sürecektir
  8. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

PUBG 1000DAYS GİBİ SMOOTH GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM

Arkadaşlar 1000daysın bütün ayarlarımı yaptım lakin görüntü çamur gibi bende ama onda çok güzel ne yapmalıyım ?
  9. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

PUBG pc minecraft gibi

Arkadaşlar i7 13700h işlemci 8+8 5200mhz ram 4070 li laptobum var nivida ayarlarımı atıyorum bu şekilde ve pubg ayarlarım ise her şey en düşük sadece kenar yumuşatma orta da ama böyle oyuna girince ağaçlar falan hep bulanık yanına gelince can geliyor ağaçlara mithrainde ne güzel acaba nasıl...
  10. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Gölgelendirici önbellek boyutu nedir ?

arkadaşlar bu ayar nedir ve ne olmalı ? 1694531203
  11. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Cs 2 Geli̇nce Cs:go Tamamen Kapanacak Mi ?

Arkadaşlar soru başlıkta yazıyor ben betayı denedim pc kaldırmıyor 30,35 fps + full drop , cs go yu 180+ fps akıcı oynuyordum cs go gidince üzülürüm agalar ve oyunsuz kalırım.
  12. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

CS GO FPS Sorunu

Şimdi sistemim şu şekilde : r7 240 ekran kartı 2gb g4400 işlemci h110m pro vd anakart 400w psu 8gb ram 2133 mhz 120 gb ssd aynen bu şekil oynuyorum cs go yu ben oynarken fps 130,140 arası değişiyor ama ben mldükten sonra başka birini izlemeye geçince fps 55,60 oluyor daha üstüne çıkmıyor çıksa...
  13. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

STEAM MUDRUNNER DONMA SORUNU !!!!!!

Arkadaşlar Steam mudrunnere sahibim ve açılışta donup kalma sorunu yaşıyorum kısaca anlatayım Şimdi oyunu açıyorum oyun açılış videosunu geçiyor ve donup kalıyor sonra alt+tab yapıp geri gelince oyun az bir şey devam ediyor ve tekrar donuyor oyunu silip tekrar yükledim ama hiçbir fayda sağlamadi...
  14. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

STEAM MUDRUNNER DONMA SORUNU

Arkadaşlar Steam mudrunnere sahibim ve açılışta donup kalma sorunu yaşıyorum kısaca anlatayım Şimdi oyunu açıyorum oyun açılış videosunu geçiyor ve donup kalıyor sonra alt+tab yapıp geri gelince oyun az bir şey devam ediyor ve tekrar donuyor oyunu silip tekrar yükledim ama hiçbir fayda sağlamadi...
  15. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Steam mudrunner oyun donuyor

16. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

CS:GO'da En Optimize Çözünürlük Ayarı

Arkadaşlar şuan 1024x768 kullanıyorum ama sanki biraz biraz takılmalar falan oluyor ve adam vuramıyorum 800x640 denedim o da çamur gibi adam görünmüyor bana grafik kalitesini çok düşürmeden akıcı bir çözünürlük arıyorum şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ediyorum.
  17. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Süper People yordam giriş noktası , kitaplıkta bulunamadı hatası

Arkadaşlar oyunu indirdim , her şeyi güzelce kurdu geegee ye de telefon numaram ile kayıt oldum ve girdim. Steama gelip oyunu oynaya basınca yordam giriş noktası , dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor. Çok araştırdım ama çözümünü bulamadım. Bileniniz varsa yardım ederse çok çok...
  18. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Valorant VAN-0 Bağlantı Hatası !!

Arkadaşlar valorant ta biraz oynayınca van-0 bağlantı hatası veya van-1 bağlantı hatası veriyor. Denemediğim şey kalmadı lütfen yardımcı olun...
  19. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Valorant Cpu kullanımı %100

Arkadaşlar ekran kartı kullanımı %20 ama işlemci kullanımı %90,%100 hiç düşmek bilmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. işlemci: pentium g4400 Ekran kartı: R7 240 8 gb ram
  20. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Valorant sürekli bağlantı hatası veriyor !!

Arkadaşlar denemediğim şey kalmadı valorant sürekli bi VAN-1 ve VAN 0 hatalarını veriyor ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun... işlemci pentium g4400 ekran kartı r7 240 8 gb ram
Geri