Arama sonuçları: *

1. DarkLegion3

Superonline FC26 Oynamak için uygun mu? Ping Sorunu Yaşıyorum

iyi forumlar direk konuya gireceğim İnternetim Superonline ve kablo bağlayıp oyuna giriyorum ama online oynayamıyorum sola hareket ettıgımde karaterım 500M yürüyor bunun bir çözümü var mı Birisi bana superonline ile akalalı bir sorun demişti size danışmak istedim
  2. DarkLegion3

Skyrim ESL ESP ve ENB Nedir

Oyunda bir karakteri değiştirmeye çalıştığımda karakterin yüzü simsiyah oluyor modların açıklamasına bakıyorum esl diyor ne anlama geliyor acaba?
  3. DarkLegion3

Cs2 için hazır hesap var mı?

Tıpkı lolde hazır 30 level hesaplar olduğu gibi cs2 de ucuz prime hesap var mı?
  4. DarkLegion3

Günümüz şartlarında en iyi hikayeli cod oyunu hangisi?

Gunumuz mekanıkleri ve oynayıslarını baz alarak en keyif alacağım hikayesi güzel cod oyunu nedir?
  5. DarkLegion3

Fallout 4 Alınır mı?

Microsoft store'de indirime girmiş Skyrim'i oynamış ve defalarca kez bitirmiş biri olarak alsam sever miyim?
  6. DarkLegion3

Ubisoft Store Satın alım yapamıyorum

Bana tek tek işlemleri gösterebilir misiniz?
  7. DarkLegion3

The Crew 2 En ucuz nereden alabilirim?

Sorum başlıkta crew2 şart değil sadece açık dünyada motor sürmek istiyorum
  8. DarkLegion3

OSM 202 Milyon parayı nasıl harcamalıyım?

Transfer konusunda kararsızım defansı güçlendirmeyi düşünüyorum
  9. DarkLegion3

Uplay banka kartımı ekleyemiyorum

r6 için 600 kredi alacaktım fakat ekleyemiyorum nereden ekleyebilirim?
  10. DarkLegion3

Apex legends D den C ye aktardım açılmıyor(ea play)

oyunu geri yüklememi istiyor arkadaşlar bundan dolayı dosya dogrulayamıyorum
  11. DarkLegion3

Diablo IV oynamak için abonelik sistemi var mı?

Soru başlıktadır arkadaşlar oyuna o kadar para veremem :/
  12. DarkLegion3

Valorant Yorunun kelebeği+ Ego vandal alınır mı?

Yorunun tarağı alınır mı sizce yeni hesap dizeceğim bundan dolayı size sorayım dedim Ego vandalı ben seviyorum bu arada ego vandal sevmeyen oyunu bilmiyordur(!) Yada sadece yitik bıçaklı bir hesapta oynamak mantıklı mı?
  13. DarkLegion3

Elden Ring Ding Eater Görevi için yardım

Beni dışarı çağırıyor fakat burdan çıkış yok gittim oradada yok yardım eder misiniz?
  14. DarkLegion3

Elden Ring Build rehberleri olan bir site var mı?

Arkadaşlar knight gibi buildler değil de faith tarzı build rehberi olan bir site var mı? Tıpkı skyrimde okçu veya nord rehberi gibi
  15. DarkLegion3

LOL kutu hakkım olmasına rağmen kutu alamıyorum?

Oynadığım karakterde kutu alınmamış s+ aldım fakat kutu alamadım acaba neden? Honor seviyem 0 diye mi? Sıralıda s+ aldım herhalde ondan vermedi dedim dereceliye girdim yine aynı
  16. DarkLegion3

Forza Horizon 4 (Steam) Donma Sorunu

Sistemim oyun için gayet yeterli fakat oynarken bi anda takılıyor ve oyun donuyor anlamadım gitti yardım edebilecek biri var mı?
  17. DarkLegion3

Minecraft sistemim yetiyor fakat kasıyor (Tlauncher)

GTX 1660S R5 1600AF sisteminde minecraft 1.19.2 sürümünü oynuyorum fakat fps 152/52 gibi değerler görüyor bu yüzden oyun akıcı olmuyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  18. DarkLegion3

Cyberpunk için grafik ayarı önerisi

Sistemim ortalama arkadaşlar oyunu akıcı bir şekilde oynamak istiyorum ortalama 55 fps alıyorum daha arttırabilmem için ne yapmam gerek? GTX 1660S r51600AF 8GB RAM
  19. DarkLegion3

Sisteme göre oyunlarda grafik ayarlayan program var mı?

Mesela gta 5 de bilgisayarımın kaldırabileceği grafikleri ayarlayan yada gösteren bir şey var mı? Örneğin bir oyunda nvida sistemime göre en iyi grafik ayarlarını seçiyor fakat 60 fps üstüne çıkmıyor oyun ve akıcı olmuyor
  20. DarkLegion3

The Legend of Zelda Breath of the Wild Bilgisayardan nasıl oynarım?

Nintendo oyunu bildiğim kadarı ile acaba bilgisayarda oynayabilir miyim? Oynayabilirsem akıcı olur mu? Sistemim: GTX1660S r51600AF 8 GB Ram
Geri