Arama sonuçları: *

1. Ömer 34242432

Oynayacak Oyun Bulamiyorum, Oyun Onerisi Olan?

Xcom 2'yi an itibari ile bitirmis durumdayim, Dark Souls oynuyorum ama cok stresli farkli bir oyuna ihtiyacim var kisacasi USTUME OYUN ATIN
  2. Ömer 34242432

Dark Souls 3'ü Nasıl Daha İyi Oynarım? (Sinirden Mouse Kırdım)

Evet, saka yapmiyorum o kadar rage attim ki mouse kirildi. Bu oyunu nasil daha iyi oynarim? Knight basladim, statlari nasil veririm hic bir bilgim yok. Biraz anlatacak var mi? @Doğukan Fidan
  3. Ömer 34242432

Öneri 40.85TL'lik oyun onerisi.

Steamde biraz kart vs. sattim, tam 40.85TL oldu, bu fiyata oyun onerir misiniz? Crew 2 almayi dusunuyorum 5TL daha ekleyip nasildir? 1616086581 45TL deger mi bu oyun?
  4. Ömer 34242432

[REHBER] Xbox game pass ile oynayabileceğiniz keyifli oyunlar

Merhaba, yaklaşık 3 aydır Xbox game pass kullanıyorum. Size oynayabileceğiniz keyifli oyunları içeren bir liste yapmak istedim :) ASTRONEER Astroneer uzayda bir maceraya çıkıp hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyundur. Low poly karakterleri neşeli grafik tarzıyla dikkat çekiyor, oyunda sizi ilk...
  5. Ömer 34242432

2 Günde yaptığım oyun

Merhaba, yaklaşık 1 ay önce yaptığım başka bir oyunla ilgili bir konu daha açmıştım . Şimdi ise Mix and Game Jam için bir oyun yaptım, galiba hayatımın en zor 2 günüydü 48 saatin 12 saati uyumuşumdur belki. BUYURUN OYUN = https://scary-duck.itch.io/i-am-in-the-control not : oyundan herhangi...
  6. Ömer 34242432

Kartta 30tl var oyun önerir misiniz ?

Not : Tycoon sevmem
Top Bottom