Bi girim dedim çıkamadım. 2 pixel oyun beni baya baya içine çekti. PC başında geçirdiğim tüm zamanda oynamaya başladım. Şimdiden 120 saati geçmişim. Expanded moduyla beraber oyunu neredeyse bitirdim diyebilirim. Oyundaki cutscenes lerin %95'ini bitirdim sanırım. Bir yerden sonra yapacak...
10 a yakın tanesine baktım. Hepsi aynı şeyi anlatıyor. Bendeyse İngilizce olmuyor. Sıkıntı ne olabilir?
oldu awk. 20. denemem de oldu. Kısayolu açmdan kodu girmeyi denedim.
Crysis remastered almıştım. Ardın orjinalinin zaten bende olduğunu fark ettim. İade etmek istedim. İade ettim hatta iade edildi fakat papara hesabıma para gelmedi. Sıkıntı nerede olabilir?
16,5 TL al at köşeye diyesim geliyor. Aldıklarımın yanında 2-3 tane 2D oyun alasım var. Çok kısa sürüyormuş, hikayesi cuk diye bitiyormuş, oynanış ve hikaye cillop gibiymiş...
2015'i gamepass de denedim ama sarmadı. Çok eleyiciyim Castlevania oyunlarında. Ori 2020; 2015'teki eksiklerini kapattı filan diyorlar, boss savaşlarıyla da nirvanaya oynuyor diyor bazı elemasnist parti kurulu başkanları. 2020'ye de bakacağım ama 2015 ile hikaye olarak bağlantısı var mı...
RDR 2'yi XBOX Gamepass'ten kalkmadan birkaç gün önce oynamıştım. Aşşırı aşşırı sarmıştı ama gitti. Şu anda 350 TL vermek bana enayilik gibi geliyor. Sık sık 100 TL civarı görebiliyorum. Şu anda bulunan bir fırsat veya gelecek bir fırsat var mı?
Oyunun 2 bölümünü de aldım fakat dying light 1 oynarken çok kasıyor. RTX 3050 OC (Kendim de OC yaptım) + i3 12100f kullanıyorum. RDR 2 de yüksek ayar 60 fps veren oyun 30 fps ye düşüyor. En iyi grafiklerde en yüksek fps'İ almam için ne yapmam lazım. Grafiklerle oynayınca değişmiyor. Yİne 30fps
Heart Of İron 4 ve Day of the Defeat Source almıştım ve beğenmedim. İki oyunu da 2 saatten az oynadım. İade taleplerini başlattım ve 10 saat geçti aradan. Hala iade edilmedi. Sizce ne zaman iade olur.
STEAM!