Arama sonuçları: *

1. C

dying light enhanced VS normal sürüm

Normal sürümü aldım fakat enhanced sürümünde farklı DLC'ler varmış. Sizce iade edip enhanced sürümü almalı mıyım? İade ederken aldığım fiyata mı iade ederim?
  2. C

Steam kart düşürmelik oyun

Amacım 2saat içinde kart düşürüp geri iade etmek. Böyle bildiğiniz oyun var mı?
  3. C

Steam'den 95 TL'ye Oyun Tavsiyesi

Steamde 95tl bakiye var ve indirim bitmeden oyun almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. NOT: lütfen witcher önermeyin zamanında çok denedim ama sevemedim.
  4. C

Steam 90tlye ne alınabilir?

İndirim bekleyebilirim hangi oyunları önerirsiniz? Genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum ama onlineda olabilir. Not: Forza horizon 4 , witcher 3 ve pubg önermeyin lütfen.
  5. C

Yardım Fh4 yükleme ekranında takılı kalıyor.

Hiçbir sorun yoktu ama bugün fh4e girmeye çalışınca yükleme ekranında takılı kalıyor ne yapabilirim.
  6. C

Bu laptop hangi oyunları kaldırır?

işlemci: i3 380m Ram: 6GB DDR3 Ekran Kartı: Gt 520m Bu laptop hangi oyunları kaldırır? oyun oynanır mı ? Hangi oyunları önerirsiniz?
  7. C

Yaşım yüzünden oyunlarda dışlanıyorum

Arkadaşlar 14 yaşındayım ve sesim halen daha oturmadı. Cs go oynuyorum lem elosuna geldim ama hala mik basmaya gönlüm el vermiyor. Mik basmazsam info veremiyorum ve maçı yüksek ihtimal kaybediyoruz. Arkadaşım olmadığı için takım da bulamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım, oyundan hiç zevk alamıyorum.
  8. C

Öneri 6 yaşındaki kardeşimle oynayabileceğim oyunlar.

Kardeşim oyun ıynamak istiyor ama bşraz değişik oyunkarı istiyor örneğin: mortal kombat falan istiyor. Ama kötü etkilenebikir diye izin vermiyorum.sizce hangi oyunları oynayabiliriz? Not: Gamepad desteği olursa daha iyi olur
  9. C

Pc oyunlarını telefon ekranına yansıtıp oynaya bilirmiyim?

Yatarak oynamayı sevdiğim için böyle bir şey düşündüm. Böyle bir şey var mı? Varsa nasıl yapılır?
  10. C

CS go çözünürlük düşünce fps düşüyor

CS go 1920.1080 de full ayarlarda ortalama 170 fps alırken 1280.960 çözünürlükte low ayarlarda ortalama 120 fps alıyorum nasıl düzeltebilirim ? Rx5500xt r3 1300x 16gb ram
  11. C

Cs go video ayari onerisi

Arkadaslar guzrl bir ayar onerirseniz sevinirim
  12. C

CS go Görüntü ayari onerisi

arkadşlar cs go oynarken görüntünün baya bir bozulduğunu fark ettim ayarlar full olmasına rağmen iğrenç bir görüntü oluşuyor 1594039846 ekran kartı rx 55000 xt ryzen 5 1400 16 gb ram
  13. C

rx 5500xt ile rdr2 oynanır mı ?

rx 5500xt ryzen 3 1300x 16gb ram ile kasmadan Red Dead Redemption 2 oynayabilir miyim ?
  14. C

10-15 oyun öneri

Rx5500 xt ryzen3 1300x 16gb ram var bu sisteme göre oyun önerir misiniz ?
Top Bottom