Arama sonuçları: *

1. Zaquare

Öneri Oyun oynayarak para kazanmak

Genelde fortnite oynarım turnuvalara falan katılıp para kazanmam mümkün mü ya da herhangi böyle bir site mevcut mu
  2. Zaquare

Yardım Valorant Oyuncu İsimleri Gizleme

Takim arkadaşlarımın üstündeki yazılardan karşı takımın oyuncularını zor görüyorum bunu ne kadar değiştirsem de hep aynı değişiklik olmuyor yardımcı olur musunuz ?
  3. Zaquare

Öneri Ücretsiz web oyunları

Dostlarım mining yaptığımdan mh düşmemesi için oyun oynamıyorum ama canım çok sıkılıyor aylarca oyun oynamadım webde krunker tarzı başka ne tür oyunlar var krunker çok bozulmuş o yüzden oynamıyorum başka o tarz gelişebileceğim level atlayıp skin çıkarabileceğim oyunlar var mı ?
  4. Zaquare

Yardım Valorant Ücretsiz Skin Var mı?

Dostlar bildiğiniz gibi valorant skin yönünden aşırı pahalı ücretsiz skin veren bir kampanya tarzı bir şey yokmu ya mesela ben bir ara twtich prime almıştım 1 aylık ücretsiz valorant ödüllerini alıp iptal etmiştim varmı daha bunun gibi ?
  5. Zaquare

Nedir bu oyunların fiyatları ?

Daha düne kadar 18TL olan oyun neden 42TL neden bu kadar gereksiz bir artış var 2006 çıkan bir oyun için ve sadece bu oyun için değil birçok oyunda bu artış var nedeni ne zamanında 18TL verip almıştım ama yeni alacak arkadaşlar için çok büyük haksızlık oldu :(
  6. Zaquare

Öneri Korku oyunu önerisi ??

Steamden korku oyunu önerisi bekliyorum 90tl bütçem var
  7. Zaquare

Öneri RTX özelliği olan ücretsiz oyunlar ?

RTX 2060 ekran kartım var ama neredeyse hiç RTX özelliğini kullanmadım ücretsiz tavsiyeniz nedir fortnite da denedim çok beğenmedim öyle anlaşılır bir şey yoktu ve fps yerin dibindeydi varmı başka oyun öneriniz ?
  8. Zaquare

Yardım Epic Games oyun saatine bakma ?

Epic Games oyun saatine bakma ? (Ne kadar oynamışım ona bakacağım)
  9. Zaquare

Fortnite VS Pubg (ANKET)

Fortnite mı Pubg mi seçin ?
  10. Zaquare

Yardım Fortnite hızlı xp kasma ?

Nasıl yaparım nasıl daha hızlı xp kasarım görevler yetmiyor battle pass alacağım 47. seviyede battle pass alabiliyorum ama 36 seviyeyim
  11. Zaquare

Yardım Fortnite build ve aim geliştirme

Aim ve build geliştirmek istiyorum build lerde bazen karıştırıp yanlış yerlere build atabiliyorum aimim güzel aslında ama biraz daha geliştirmek istiyorum ne yapmalıyım ?
  12. Zaquare

Yardım Fortnite fps yükseltme ?

Fps oyunda 180 falan o civar geziniyor imzada yazan sistem ile ne yapmam gerek ?
  13. Zaquare

Yardım Fortnite bedava skin ?

Fortnite'da 18tl lik bir paket var elmas paketi aslında onu çok istiyorum ama alabilmem imkansız :( fortnite'da bedava skin alabilmem mümkün mü arkadaşlarımın yanında klasik karakterle kaldım :( ....
  14. Zaquare

Ucuz Kaliteli Oyun Listesi [GÜNCEL]

Ucuz Ücretli Oyun Listesi • Garry's Mod (18TL) : (Online , offline eğlenceli vakit geçirebileceğiniz modlarla oynayıp tasarımlar yapabileceğiniz güzel bir oyun...) Orta Sistem • Left 4 Dead 2 (18,50TL) : (Online , offline eğlenceli vakit geçirebileceğiniz kaliteli bir zombi oyunu...) Düşük...
  15. Zaquare

Yardım Genshin Impact Yavaş İndiriyor Sorunu

Genshin Impact yavaş indiriyor bu hızda oyun inmeye çalışıyor nasıl düzeltirim ?
  16. Zaquare

Yardım Arkadaşla oynanacak oyun tavsiyesi...

Biliyorsunuz ki haftaya okullar tatil bu arada oyun oynayacağım ücretsiz arkadaşımla oynayacağım oyunlar önerir misiniz ? (NOT : Ücretli oyun tavsiyesi de yapabilirsiniz çok pahalı olmamak şartıyla MAX 15 - 20 TL olsun...)
Top Bottom