Arama sonuçları: *

1. trenboloneren

İdle Master Kart Düşürmüyor

https://lootzz.com/topic/14/steam-de-en-%C3%A7ok-kart-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCren-%C3%BCcretsiz-oyunlar Bu oyunların hepsini kütüphaneye ekledim ve mağaza sayfalarındada kart desteği olduğu yazıyo ama idle master bu oyunları görmüyo @Emir Aydın
  2. trenboloneren

Steam 6.50 lira oyun önerisi

Her türlü oyun olur
  3. trenboloneren

İdle Master Oyun Önerisi

Bu oyunlar hariç önerebilceğiniz oyun varmı
  4. trenboloneren

Steam oyunun sayfasını açamıyorum

bu paketi almak istiyorum ama oyuna tıkladığımda mağaza sayfası yerine steam anasayfasına atıyo
  5. trenboloneren

Outlast 2 kaldırır mı

İmzamdaki pc outlast 2 yi kaldırır mı ?
  6. trenboloneren

Steam 8TL oyun önerisi

cüzdanda 8 tl var ne alınır bu paraya
  7. trenboloneren

Steam'de Kâr Ettirecek Oyun Önerisi

Zup serisinin hepsinden kart düşürdüm zup hariç kar ettirebilecek ne var
  8. trenboloneren

Steam deki oyunların indirimli fiyatlarını nasıl öğrenebilirim

bildiğiniz gibi bir kaç gün sonra steam indirimleri başlıycak oyunların indirimli fiyatlarını erkenden öğrenme şansımız var mı
  9. trenboloneren

İdle master kullanmadan nasıl kart kasarım

İdle master kullanmadan kart kasmak için ne yapmam lazım
  10. trenboloneren

Gelin Gartic.io oynayalım

oda linki https://gartic.io/055Nnn5Q
  11. trenboloneren

Steam 1.86 TL oyun önerisi

Cüzdanımda bu kadar para var bu parayla oyun alınabilir mi
  12. trenboloneren

Cry Of Fear nasıl bir oyun

cry of fear nasıl bir oyun güzel bir oyun mudur steamde bunun gibi ücretsiz başka korku oyunu varmıdır
  13. trenboloneren

Half life deathmatch source oynayacak arkadas

server larda çok az türk oluyo ben de burdan bir kaçkişi bulurum diye yazdım ama benle beraber oynamak isteyen olursa https://steamcommunity.com/profiles/76561199036078063/ bu hesaba istek atsın özelden ayarlarız map ve serveri
  14. trenboloneren

Among us chat çalışmıyo

Bugün steam den among us aldım ve indirdim 1 el giriyim dedim ama chate hiç bir şey yazamadığımı fark ettim sadece son sürümle gelen random chati kullanabiliyorum Not :Email adresimle hesap oluşturup tüm izinleri kabul ettim
  15. trenboloneren

Steam 10TL oyun önerisi

4gb ddr3 ram pentium T4400 işlemcisi olan bir laptopum var bu laptopta oynayabileceğim bir oyun önerir misiniz?
  16. trenboloneren

Sistemim yetmesine rağmen oyun kasiyo

Half life deathmatch source oynuyorum bazen steam versiyonu Önerilen 1 Gb ram diyo Bende 4 Gb ram var ama kasiyo oyun sizce neden Bu arada ram ddr3 Laptop
  17. trenboloneren

half life deathmatch source steam versiyon hata

steam beta must be running to make use of find servers find server diyince böyle bi yazi oluyo düne kadar böyle bir sorun yoktu
  18. trenboloneren

Bilgisayarım bu oyunlari kaldırır mı

Bilgisayarımda 4Gb ram var İşlemcim intel pentium t4400 2.2 Ghz Ekran kartımda: mobile intel 4 series express chipset family bu Bu bilgisayar forest, 60 seconds , valiant hearts, Gta4 , sneak thief , guts and glory , black mesa 2012 gibi oyunları kaldırabilirmi
Top Bottom