Arama sonuçları: *

1. john

Öneri Milestone Ride 5 En ucuz nasıl alabilirim (kendi hesabıma)

Evet arkadaşlar bu oyunu almak istiyorum ama 1k fiyatı çok pahalı buluyorum şahsen. epicte indirime giriyor mu ve indirime girince fiyatı ne kadar oluyor ?
  2. john

Yardım ( ÇÖZÜLDÜ ) Dyling light - Hellaraid görevini nasıl yok sayabilirim ?

bu oyun görevini bitirmek için kaç saatimi verdim birirdim 2 seçenek vardı bi kırmızı birde mavi portal maviyi seçtim aynı hikayeyi başa sardı. varoşlar kısmına geçtiğimde ise hala o oyunu oynamam gerektiğini söyülüyor. ne lanet bi oyun bu ya. oyunun içinde oyun mu olur.
  3. john

Öneri TruckersMP - Perma (sınırsız) banı kaldırmış.

evet başlıktaki gibi oldu 2022 mayıs ayında çoklu hesap kullanımından dolayı 3 hesaptan yediğim banlar silinmiş çok sevindim çünkü cidden aratıyor oyun online ı havası bi başka geçen yaz bir kişi daha açmıştı bu konuyu inanmamıştım ama şimdi olayı yaşayınca şaşırdım, paylaşmak istedim çünkü...
  4. john

Yardım (ÇÖZÜLDÜ) CS:GO net_graph 1 tablosu 2 cihazda Farklı yazı stili ve boyutunda ...

bende 1.resimdeki gibi gözükmekte ekranda fazla yer kaplamakta, arkadaşta ise 2.resimdeki gibi küçük solda ve farklı bir yazı stiliyle gözükmekte. ( birkaç kişide daha denk geldim bu küçük yazı stilini nasıl olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi ? )
  5. john

TRUCKERSMP 3 hesaptan 1 inde ban yiyince artık bütün hesaplar kalıcı banlanıyor!

Evet böyle bir şey getirmişler , 3 hesabım vardı 3 üde kalıcı yemiş çok umrumda mı değil ama böyle bir şey yapmaları çok saçma açıklamaları şu cezadan kaçış mış fdsıkofds hadi banllattığın hesaba kaç hafta verdiysen diğer hesaplara da o kadar ban versen anlarım ama ne hakla böyle bir kalıcı ban...
  6. john

Güzel bi fps oyunu önerisi

ilk olarak şöyle söyliyim cad warzone u çok oynamak istiyorum ama ekran kartı fazla el vermiyor her türlü vram den dolayı fps bi anda düşüp duruyor severek oynadığım oyun olarak csgo rainbow six sieage i de seviyorum ama onunda reflexlerine alışamıyorum , hem cs oynayıp hemde rainbow oynamak...
  7. john

Yardım Forza Horizon 4 kaydedilmemiş tüm ilerlemeler silinecek hatası

bu hatayı alıyorum aynı her oyundan çıkarken
  8. john

Yardım (ÇÖZÜLDÜ) TOMB RAİDER ipten inemiyorum

bildiğimiz yukarı doğru tırmandığımız ipte mahsur kaldım bazen kendi kendine iniyo anlayamadım çoğu kişi c tuşuş demiş basıyorum olmuyor .
  9. john

Yardım ets 2 profiller çok geç yükleniyor!

oyuna girerken hani 2 tane açılım şeylerini geçtikten sonra 1dk veya 40 sn orda profilleri bekliyorum o ekranda mesela oyun içindeykende pofil değiştirmeye kalksam aynı şey ilk açıldığında olmuyor sadece bu olay ben bi ara kodlu profilleri kullanırken başladı pc ye format attım ama geçmedi...
  10. john

(ÇÖZÜLDÜ) call of duty warzone logging in to activision account da kalıyor

10dk beklememe yanıt yok sadece yükleniyorda kalıyor yukarda göstergedeki şeylerde indi 3 kere denedim girişi ama olmuyor yeni hesap denedim gene yok lütfen yardım please daha yeni ya :/ 1615576642 burda kalıyor 1616530723 tmm çözdüm olayı sitesinden hesabıma girip battle net mi ne bişey i...
Geri