Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

SnowRunner Teleport Hilesi Var Mı ?

Arkadaşlar bu Sondaj Römorku görevini 3 kere yapmaya çalıştım hepsinde devrildi :D Oraya gidene kadar canım çıkıyor.Bir teleport hilesi var mı şu oyunun veya kullanan varsa atabilir mi ? Kanser oldum 1.5 saattir aynı yere gidip geliyorum :D
  2. SemihÖzdoğdu

Call of Duty Ghosts Sürekli Kamyondan atıyor ?

Arkadaşlar kanser oldum resmen 1 saattir 'END OF THE LİNE' görevindeki kamyonla kaçış yerinde bi virajı dönüyor ve sürekli kamyondan atıyor beni. Başka yere geçtim olmadı,oyunun attığı yerde bekledim olmadı. Geçmek için başka bi taktik falan mı var ? Lütfen söyleyebilirmisiniz :D Biraz daha...
  3. SemihÖzdoğdu

Call Of Duty Serilerinden Hangilerini Kesinlikle Oynamalıyım ?

Arkadaşlar Cod Mw Serisini full bitirdim.Ancak diğer oyunlarınıda oynamak istiyorum. Çok eski olmasın sizden ricam.Grafikler,fizikler tatmin edici olsun yeter.
  4. SemihÖzdoğdu

GTA Türk Oyun Hızlandı

Arkadaşlar oyun hakkında çok bilgim yok.Oyun bu şekilde hızlanıyor arabaya binince nasıl çözebiliriz ? 1637311378 Gaza bastığım anda hızım fena artıyor
  5. SemihÖzdoğdu

Ets 2 promods'u başka bir yerden indirsem ban yermiyim ?

Arkadaşlar biliyorsunuz promods sitesinden tek indiriliyor,haricinde para istiyor setuplar.Ben başka bir şekilde indirip kursam ban yeme riskim vs varmı ? Bilmediğimden soruyorum.
  6. SemihÖzdoğdu

Rtx 2060 Hitman 3 fps değerleri kaç olur ?

arkadaşlar 1 tane test buldum ultra ayarlarda r5 3600 le yapılmış şehirde 50 fpslerde geziyordu.i3 10100f ve i5 10400f le ortalama kaç fps alırım bilen varsa sevinirim. 10100f de kaç fps ? 10400f de kaç fps ?
  7. SemihÖzdoğdu

Csgo Oyun Oynayan Kimse Yok

Arkadaşlar hiç çözüm bulamadım oyunu silip yeniden kurdum vs vs.Nedir bu sorun hiçkimse ne davet atıyor nede kimse gözüküyor.Bilen varsa lütfen yazsın artık kanser olucam :)
Top Bottom