Arama sonuçları: *

1. S

GTA 5 FiveM freeroam server önerisi

Girip araba vs. süreceğim, farklı ve fazla araba çeşidi olması tek unsur teşekkürler şimdiden.
  2. S

Valorant yeninden başlat hatası

Arkadaşlar internetteki birçok yöntemi denedim daha önceden Valorant'ı yüklediğimde yoktu böyle bir sorun sildim tekrar indirdim başladı arka planda çalışan vgc.exe olması gerekli sanırım ancak yok sizin bildiğiniz çözüm var mı?
  3. S

Sizce valorant başlamalı mıyım?

Arkadaşlar merhaba ben genel olarak hikayeli oyunlar oynayan biriyim çok çok az rekabetçi online oyun oynarım genelde rekabetçi oyun olarak rocket league oynuyordum elmas 1'im ancak sıkıldım vs cs:go oynuyorum ara sıra zaten genel olarak rekabetçi oyunlara haftada maks 5-6 kere girerim sizce...
  4. S

Gamepass Battlefield 1 Türkçe seçeneği yok

Arkadaşlar gamepass üzerinden battlefield 1 indirdim ancak altyazı ve arayüz dili değiştirme yok bunu nasıl ayarlayabilirim?
  5. S

GTA 5 Grafikleri nasıl iyileştirilir(GTA 5 shader kurmak)

Mod için gerekli olan yazılımlar Öncelikle gerekli olan şeyler script hook yüklüyoruz https://tr.gta5-mods.com/tools/script-hook-v Daha sonra OPEN IV programını indiriyoruz https://openiv.com/ Bu işlemleri yaptıktan sonra mod yüklemeye hazırız Renk modu Arkadaşlar kurmamız gereken ilk şey...
  6. S

GT1030 ile Cyberpunk tecrübem v3 (bitti)

Arkadaşlar zaten geçenki konularda aldığım fps'i vs. yazmıştım oyun bitti yan görevler ve ek işler'den yalnızca 1-2 tane kaldı açıkcası ben oyunu çok beğendim dynamic fidelity-fx ile oynadım 30 fps'in altına düşünce %75'e alıyor oyun eğlenceliydi z bıçakları + 2 pistol ile oynadım biri JS'nin...
  7. S

GTA 5 Grafik modları

Gta 5 için grafik modlarına bakıyordum o sırada karşıma çıkan videolarda inanılmaz görüntüler ile karşılaştım
  8. S

Erzurum ve kavgası hakkında

Arkadaşlar Erzurum hakkında şöyle bir şey konuşmak istiyorum öncelikle ben kendi fikrimi uzunca belirtmek istiyorum daha sonra yapımcısının kavgası hakkında konuşucam Erzurum, basit bir hayatta kalma oyunu yabancı birinin olsa kimse almaz ama arkaya saz ekleyince cami koyunca güzel bir oyun...
  9. S

GT1030 ile Cybeerpunk 2077 tecrübem v2

Arkadaşlar neredeyse oyunun %50'sine geldim ekran kartıma overclock yaptığımı söylemiştim kaplama kalitesi yükek lens parlaması açık ve birkaç ayar daha açık ekran kartına yüklenmeyen fps'imi düşürmeyen,25-50fps arası alıyorum 900p %75 ölçekleme ile, aşağıda bazı sslerim var Z bıçakları...
  10. S

Sizce 20fps oyun oynanır mı?

Şöyle bir video da bırakayım sizce oynanır veya siz hiç oynadınız mı fikrinizi merak ediyorum benim fikrim oyun eğer efsane kusursuz seviyesindeyse belki oynanabilir zamanında Can Sungur falan da 20-30fps witcher oynamış anlattığına göre
  11. S

GT1030 ile Cyberpunk tecrübem.

Ben kendi ekran kartıma oc yapmıştım 5-6 fps fark oluyordu oyunlarda 720p'de genellikle 28-50 fps arası alıyordum düşük ayarlarda lens parlaması açık halde daha sonra monitörüm 900p olduğu için 900p'ye alıp fidelityfx ayarlarından %75 çözünürlük ölçekleme yaptım görüntü açıkcası fena değil şu an...
  12. S

Mafia definitive edition taret görevi 36 dakikadır geçemiyorum.

Arkadaşlar çıldırcam bakın 30 kere denedim neredeyse yarış görevini tekte geçtim bu taret yok etmede takıldım bir trick falan var mı yardım edin? 1612808710 @Doğukan Fidan
  13. S

Vücüt parçalanmalı oyun önerisi

Arkadaşlar vücüt parçlanaması istiyorum canavar insan fark etmez kılıç bıçak silah fark etmez yeter ki parçalansın kan çıksın kopsun fırlasın.
  14. S

Mount And Blade Bannerlord mod sorunu

Arkadaşlar bannerlord'da mod kurduğumda oyun çöküyor kafa koparma modu vs. çalışmıyor çöküyor dll açma varmış ama son sürüm orijinal oyun öyle bir şey göremedim ne yapabilirim?
  15. S

Red Dead Redemption 2 Türkçe yma önerisi istiyorum.

Red Dead Redemption 2 Türkçe yama önerisi istiyorum arkadaşlar ayrıca dx 12'de çalışıyor deniyor VULKAN RT'yi advanced ayarlardan dx 12 olarak mı değiştirimem gerek?
  16. S

GTA 5 tab takılma sorunu

Arkadaşlar taba basınca açılıyor kapanıyor basılı tutunca açılıp açılıp kapanıyor "+" tuşuna da ayarladım yine aynısı bir ayarı falan varsa nereden yapabillirim
  17. S

Mount And Blade Bannerlord campaing girince donma sorunu.

Arkadaşlar Bannerlord'da hızlı savaşta donmuyor ama campaing girince donuyor ve çöküyor sistem şu şekil 940M 5200u 8gb ram 1600MHz evet sistem oyuna göre düşük ama hızlı savaşta sıkıntı çıkarmıyor ne yapabilirim sizce?
  18. S

Cyberpunk oynamış bir türk inceleme

https://twitter.com/Ersinklc/status/1335996750201577474?s=20 buyrun bakabilirsiniz
  19. S

Öneri Cyberpunk 2077 alınmalı mı?

Arkadaşlar çok konu açılıyor RPG oyunu seviyor iseniz kesinlikle alın hem teması hem de oynanışı birçok farklı yön içeriyor hiç kurşun sıkmadan bile oyun bitebiliyor tamamen diyaloglar ile ki tam The Witcher 3'ün aksine tam olarak bir RPG oyunu gelecek açık dünya zevki de şehir güzel görünüyor...
Geri