Arama sonuçları: *

1. Badici Ahmet

Yardım Dragons Dogma 2 FG modu çalışmıyor

Dragons Dogma 2 oyununda Amd ekran kartıma FG modu yapmaya çalışıyorum ancak başta dona kalıyor nasıl çözebilirim?
  2. Badici Ahmet

Yardım COD MW3 crash veriyor

Game pass üzerinden oynuyorum her şekilde dosya doğrulama yaptım olmadı tekrardan indirmeye üşeniyorum. Nasıl çözebilirim?
  3. Badici Ahmet

Yardım Starfield save dosyalarını steamden game passe aktarma

Daha önce oyunu bir süreliğine Steam aile hesabı ile oynayabilme imkanım oldu ancak şimdi gamepass aboneliği ile oynamaya çalıştığımda save dosyalarımı görmüyor, biraz araştırdım gamepass save yerinin buldum steamdeki dosyaları attım ama olmadı, nasıl kurtarabilirim?
  4. Badici Ahmet

Epic games ön sipariş iptal sorunu

2 ay önce Epic games den 320 TL ye stalker 2 ön sipariş verdim ancak iade talebi istememe rağmen ön siparişi iptal ettiler.
  5. Badici Ahmet

Remnant 2 Crossplay var mı?

oyun xbox da fiyatı uygun oradan almayı düşünüyorum, steam de ve epic de oynayan arkadaşlarımla beraber oynayabilir miyim?
  6. Badici Ahmet

Alan Wake 2 RX 7700 XT düşük fps sorunu

Oyunu 1080p, yüksek ayarlarda oynamama rağmen 30 fps nin altına düşüyor. Nasıl çözebilirim?
  7. Badici Ahmet

AMD rewards Avatar kodunu nasıl alabilirim?

merhabalar Amazon üzerinden Shappire rx 7700xt nitro + aldım ancak Avatar kodu için bana kod verilmedi nasıl etkinleştirebilirim? 1708247404 ürünü 2 şubatta aldım
  8. Badici Ahmet

jedi Fallen order ray tracing nasıl açılır?

oyunda Ray tracing ayarı bulamıyorum
  9. Badici Ahmet

Skyrim klavye mouse çalışmıyor

Merhabalar Microsoft store dan pc için Skyrim Anniversary Edition aldım ancak oyuna girdiğimde klavye mouse bağlı olmasına rağmen kol bağlı gibi gözüküyor oyunda bunu nasıl düzeltebilirim ?
  10. Badici Ahmet

Steam hesabım çalındı ne yapabilirim (çözüldü)

Saat 19 gibi discordan gelen discord nitro linkine tıkladım steam e tekrardan giriş yaptım ve hesabımın çalınmış oldunu öğrendim steam guard ile birlikte hemen steame desteğe mesaj attım hesabımın kanıtlanması için oyun aldığıma dair dekont attım + oyun aldığıma dair maili ve hesabımın...
  11. Badici Ahmet

Resident Evil Village alınır mı

Merhabalar, RE Village steamde 134,50 TL alınır mı ? Oyun kısa mı sürüyor?
  12. Badici Ahmet

Yardım Evil dead game internet hatası

Merhaba Evil Dead epic de ücretsiz oldu indirdim ancak beklettikten sonra bağlantı hatası alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  13. Badici Ahmet

Yardım Fallout New Vegas tr yama yardım

Merhabalar gog üzerinden Fallout New Vegas sahibim ve tr yama yapmak istedim oyun çeviri tarafından olan yamayı yükledim ancak olmadı üzerine fix dosyasını da yükledim ancak hiç bir şey olmadı bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? 1667774103 oyunu bir kaç defa silip yükledim ve yamayı tekrar...
  14. Badici Ahmet

The guardian of the galaxy ve deathloop için game pass uyumlu Türkçe Yama

Merhaba Deathloop ve guardians of the galaxy için gamepass uyumlu türkçe yama var mı ?
  15. Badici Ahmet

Yardım sinking city save dosyalarım yanlışlıkla silindi

yukarıda da dediğim gibi ssd de çok dolmuştu silmek istedim birkaç dosayayla beraber ve oyunun dosyaları da gitmiş üniversitenin oraya kadar ilerledim save dosyalarını nasıl kurtarabilirim veya nerden indirebilirim
  16. Badici Ahmet

the divison 2 fps drop sorunu

oyuna her giridğimde oynanmıyıcak şekilde fps drop yiyiorum fpsim high ayarlarda 50-60 arası geziyor bazen 30,4o düşüyor ve oyun devamlı anlık takılıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ? 1662732495 sistemim gtx 1060 6gb i5 7500 asus b250 prime anakart 8 gb ram
  17. Badici Ahmet

the divison 2 sunucular bakımda mı ?

oyuna giridğimde bu uyarıyı alıyorum bu error mu yoksa sunucular bakımda mı ?
  18. Badici Ahmet

İmmortal fenyx Rising donuyor ve açılmıyor

oyunu pc gamepass üzerinden oynuyorum her girmeye çalıştığımda donuyor veya girmeden önce u play launcher da boşa yükleniyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  19. Badici Ahmet

Bioshock İnfinite Türkçe yama acılmıyor

Oyunun Türkçe yamasını 2-3 yerde indirdim kurulum yaptım ama ne yaptıysam oyun ingilizce calıştı yardım edebilir misiniz ? oyunu steam üzerinden oynuyorum
  20. Badici Ahmet

Nioh donma sorunu nasıl çözülür ?

Epic games den nioh indirdim ve launcherdayken donmalar oluyor oyun içinde de donmalar devam ediyor not: windows güncel ekran kartı da güncel bu sorunu nasıl çözebilirim ? 1631438794 sistemim : GTX 1060 6 gb intel i 5 7500 8gb ram ve asus prime 250m plus anakart
Top Bottom