Arama sonuçları: *

1. S

NBA 2K21 ayarlar kaydetmiyor

ayarlardan offense ayarlarını düzenliyorum oluyor. sonrasında defans ayarlarını yaptıktan sonra kaydediyorum menüye döndüğüm an ayarlar sıfırlanıyor. ( tüm ayarlar) bunun bi çözümü var mıdır? oyun oynayamıyorum
  2. S

Bu sistem Bannerlord kaldırır mı?

GTX 1650super-R5 1600-8GB ram bu sistem bannerlord kaldırır mı? kaldırırsa 60fps hangi ayarlarda oynayabilirim
  3. S

Minecraft Sunucuya Girmiyor

TLauncher'dan indirdim, arkadaşın açtığı sunucuya giriyorum 2 saniye sonra "Internal Expection: java.io.IOExpection: Varolan bir bağlantı uzaktaki bir ana bilgisayar tarafından zorla kapattırıldı" Bu hatayı veriyor. Diğer arkadaşlarıma vermiyor sadece bana. Youtube'de bulunan tüm çözüm yollarını...
  4. S

arkadaş bulmak için CSGO Discord sunucu önerisi

Valorant için bir sürü twitch yayıncısının dcsi falan var ama csgo için bilmiyorum. bilenler atabilir mi??
  5. S

PES 21 Kayıt verisi bozuk

Oyun orjinal çıktığından beri oynuyorum analig falan bugün bi giriyim dedim kayıt verileri bozuk dedi sonra analige falan girdim yeni oyun oluştur diyo... onca emeğim boşa mı gitti bilen varsa yazabilir mi 200 saat az değil :(
  6. S

Valorant tam ekran sorunu

1366x yapınca olmuyo hayvan gibi yakınlaşıyo. 1024 yapınca da aynı. maalesef pencereli tam ekranda oynamak zorunda kalıyorum
  7. S

PES 21 Kayıtlar gitti

Arkadaşım oyuna girdi ve myclub analig falan hepsi gg olmuş. bir şey yapmamış. oyun dosyalarını doğruladık fakat hala aynı
  8. S

PES 21 Lisans Yaması

Arkadaşlar oyun orjinal ve sürüm son sürüm yani 2.00 ve 0.2 falan bir şeyler yazıyo anlamadım ama bu sürümlere uygun en güncel lisans yamasını bulabilirseniz atar mısınız?? Takım transfer falan istemiyorum sadece logolar ve formalar olsun yeter
  9. S

durmaplay pes21 güvenilir mi acil

acil bakarsanız sevinirim. durmaplayden alsam online falan oynayabilirim, steam başarımları yapabilirim değil mi??
  10. S

Durmaplay'den pes 21 almak

burdan alsam steam arkadaşlarımla oynayabilir miyim veya başarımlar falan olur mu?
  11. S

Durmaplay.com'dan Pes almak

Pes 21 alsam online oynayabilir miyim? ve başarım falan kazanır mıyım? yani steam marketten almakla her şey aynı dimi? 1603377596 bi allahın kulu baksaydı bir şey yazsaydı ✌️😞
  12. S

Steam için en ucuz PES21

Benim bulabildiğim en ucuz PES 21 https://www.durmaplay.com/tr/store/efootball-pes-2021/buy/season-update-standard-edition bundan daha ucuzu var mıdır??
  13. S

Oyunlarda fps sabitlemek ne gibi sonuçlar verir?

Bi arkadaş csgoyu valorantı falan tüm oyunlarını 60fpse sabitliyomuş ekran kartı daha az yoruluyomuş. Böyle bir şey cidden var mı? Eğer böyle bir şey varsa 60 değilse 70e sabitlerim çünkü 60 bana yavaş gibi geliyo.
  14. S

Valorant hesabım gitti

arkadaşlar 3-4 haftadır valorant girmiyorum ve bu hesapta hiç lol oynamadım. 2 haftadır lole sardım ve vvalorant hesabımla girdim. valoranta bugün başladım ve hesabım gitmiti sadece loldeki arkadaşlarım vardı. yardım eder misinz
  15. S

Otobüs oyunu önerisi

Güzel şehir içi-şehir dışı otobüs sürme oyunu var mı? -Sistem- GTX 1650Super R5 1600 8GB RAM
  16. S

CS:GO ESEA mı? Faceit mi?

ESEA'da maç bulması yarım saati buluyor. Faceitte ise çok toxic var sizce ne yapayım ?
  17. S

GTX 1650S ile Cities Skylines kaç FPS alırım?

R5 1600 (normal) GTX 1650super 8GB 3000mhz RAM 60hz Monitör
  18. S

DyingLight Coop Oynama

Arkadaşlar dyinglight oyununda nasıl arkadaşımla oynayacağım ? 2 kişiyiz ve koca dünyada beraber oynamak istiyorum. (Steam)
Geri