Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

Yardım Rust sunucumu nasıl 2x yapabilirim?

MagicLoot ve BetterLoot eklentilerini denedim ama ikisinide çalıştıramadım. Yarım edebilir misiniz?
  2. Bukr3j

FIFA 23 açılış ekranında kalıyor

Oyuna giriş yapamıyorum, yardımcı olabilecekler var mı?
  3. Bukr3j

Fifa 23 açılmıyor giriş ekranında donuyor

Oyunu Steam üzerinden aldım ve oyuna giriş yaptım ama giriş ekranında takılı kaldı. Yaklaşık 15 dakikadır bekliyorum...
  4. Bukr3j

Minecraft Forge başlamıyor

Minecraft da modlu oynamak için 1.16.5 forge yükledim, bir hafta önce falan sıkıntısız çalışıyordu ama şimdi minecraft başlamıyor sadece launcher arkada açık kalıyor.
  5. Bukr3j

CyberkPunk 2077 Vucüt, Teknik Kalibiyet stat puanlarını nasıl yükseltirim.

Oyunu malesef crackli indirim ve stat puanlarımı yükseltmek istiyorum. Stat puanlarımın yükselmeme sebebi oyunun Crackli olması olabilir mi?
  6. Bukr3j

Rust sunucuya girerken oyun çöküyor, hata vermiyor.

Oyun dosyalarını doğruladım, bilgisayarı kapatıp açtım genede olmadı.
  7. Bukr3j

En ucuz ve güvenilir VP satan site hangisi?

Vp almak istiyorum, bildiğiniz en ucuz ve güvenilir sitelerin linklerini atarsanız sevinirim.
  8. Bukr3j

Sonunda Minecraft 1.19 OptiFine Çıktı!!!

Sonunda çıktı! https://optifine.net/downloads
  9. Bukr3j

Minecraft nasıl ekran kartıma güç bindirebilirim?

İşlemcim R5 2600, ekran kartım ise RX 6600. Ekran kartıma oyun içinde yük bindirmek istiyorum. Hangi ayarları açmam gerekiyor?
  10. Bukr3j

Valorant Battle Pass Xp

Agalar başlık çok anlamsız biliyorum. Yep yeni bir çekiliş kazandık 1250VP lik bu Battle Pass i almak istiyorum ama 4 günü var ve ben 42. seviyedeyim. 50. seviyeye gelmem için kaç Xp kazanmam lazım?
  11. Bukr3j

Düşük sistem gereksinimli en az 4 kişilik oyuın önerisi.

Kuzenimin bilgisayarı bildiğiniz ekmek fırını bir bilgisayar. (Özellikleri: i5 3317U 8GB Ram Radeon 8000/8500) Bilgisayarı o kadar eski ki 1 sene önce oynayabildiği cs:go yu bile kasmadan oynayamıyor artık. Bildiğiniz düşük sistem gereksinimli ve çok oyunculu oyunları önerirseniz sevinirim...
Top Bottom