Arama sonuçları: *

1. Ensar

Forza Horizon 5 350 GB Gözüküyor

Microsoft Store'dan FH 5 indiriyorum ama 368 GB gözüküyor. Normal mi?
  2. Ensar

RDR 2 Türkçe Yama Önerisi

Epic Games'ten RDR 2 aldım. Şimdi indiriyorum ama oyunda Türkçe dil desteği yok. Daha öncede Xbox'ta kısa bir süre oynamıştım ama ingilizce olduğu için bir şey anlamamıştım. Güvenilir Türkçe yama indirebileceğim bir site var mı?
  3. Ensar

Epic Games 130 TL Kuponla Oyun Önerisi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Epic Games 200₺ üzeri oyunlarda geçerli 130₺ kupon verdi. Bu Kuponla ne alınabilir? RDR 2 almayı düşünüyorum. Yanına ne ekleyebilirim? Önerilerinizi bekliyorum.
  4. Ensar

Sea of Thieves Oynayacak Arkadaş Arıyorum

Sea of Thieves aldım ama oynayacak arkadaşım yok. Yeni başladım. Oynamak isteyen varsa yazabilir.
  5. Ensar

1.18 Minecraft Survival Oynayacak Var mı?

Minecraft (Java) 1.18'de survival oynayacak var mı? Varsa yazsın, özelden DC atayım. NOT: Oyunun illa orjinal olmasına gerek yok. NOT 2: Daha önce konu açmıştım ama o konunun üstünden birkaç ay geçti bu yüzden yeni konu açtım. Edit: Ploudos üzerinden oynuyoruz. Yani 7/24 bir sunucu değil.
  6. Ensar

Valorant Türkçe vs İngilizce Ajan Replikleri

Sizce Valorant'ta ajan replikleri Türkçe mi daha iyi yoksa İngilizce mi?
  7. Ensar

Birlikte Minecraft Survival Oynayacak Arkadaş Arıyorum

Minecraft (Java) 1.17'de survival oynayacak var mı? NOT: Oyunun illa orjinal olmasına gerek yok.
  8. Ensar

Tracker.gg Güvenilir Mi?

Bu uygulamayı indireceğim maç istatistiklerine vs. bakmak için bir sorun olur mu? https://tracker.gg/valorant/app
  9. Ensar

Valorant Skinleri Önizleme Sorunu

Valorant'ta mesela mağazaya bir silah geliyor ben animasyon ve bitirişini merak edip üstüne geliyorum normalde videolu bir şekilde gözükmesi gerekirken siyah ekran gözüküyor.
  10. Ensar

Valorant Takım Arıyorum

Valorant'ta AFK ve toxic oyunculardan artık bıktım. Rankım gümüş 2, yakın ranktaki arkadaşlar yazabilir birlikte oynayabiliriz. Son maç tek başıma dereceli maç girdim. 3 arkadaş olan (Reyna, Raze, Jett) takımımıza geldi. Ajan seçerken Raze, Reyna ile smurf (İmmortal) olduğunu söyledi tabii ki...
  11. Ensar

Valorant HRTF'yi Kullanıyor Musunuz?

Valorant'da HRTF'yi kullanıyor musunuz? HRTF sizce açılmalı mı? Ben şu an denedim gerçekten baya fark oluyor ama alışmak gerekiyor. Ses net geliyor ama bana biraz yapay gibi geldi, şimdilik açık kullanacağım. Kullandığım Kulaklık: Rampage Comfort HRTF Nedir?
  12. Ensar

Asil Vandal vs Ejder Vandal vs Yağmacı Vandal | Valorant

Arkadaşlar markete Ejder Vandal gelmiş. Bana Asil Vandal daha güzel geliyor ama sizce hangisini almalıyım?
  13. Ensar

Payday 2 Oynayacak Var Mı?

Birlikte Payday 2 oynayacak var mı?
  14. Ensar

Unturned Oynayan Var Mı?

Beraber Unturned oynayacak var mı?
  15. Ensar

Unturned Server VIP İsim Önerisi

Arkadaşlar Unturned'da sunucu kurdum. VIP için 4-5 tane isim bulmam gerekiyor. VIP isim önerilerinizi bekliyorum. Benim aklıma; UltraVip vs. tarzı şeyler geldi ama nasıl olur bilemedim..
  16. Ensar

Minecraft Haritanın Bazı Yerleri Siyah Gözüküyor

Arkadaşlar ekran görüntülerinde olduğu gibi haritanın bazı yerleri siyah gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  17. Ensar

Team Fortress 2 Düşük FPS

Bugün Team Fortress 2 yükledim ama oyuna girdiğimde ortalama 35 FPS alıyorum, normal mi? Sistem özelliklerim ve oyun içi ayarlarım aşağıdadır.. Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: Inno3D GTX 1660 SUPER Anakart: Biostar B450MH SSD: Kingston A2000 500GB HDD: WD 320GB...
  18. Ensar

10 Yaşındaki Kardeşim İçin Oyun Önerisi

10 yaşında erkek kardeşim var. Genelde Minecraft ve Roblox oynuyor. Oyun önerilerinizi bekliyorum.
  19. Ensar

Hikayeli Oyun Önerisi

Genelde daha çok online oyun oynamayı seviyorum. Ama hikayeli oyunları da oynamak istiyorum, bu yüzden tam olarak hangi tür oyun seveceğimi bilmiyorum.. Hikayeli olarak oynadığım ve hatırladığım oyunlar; The Long Dark, Crysis, Mafia 2... Özellikle The Long Dark, Crysis serisini çok beğendiğimi...
  20. Ensar

30 GB Altı Oyun Önerisi

Genelde online oyun oynamayı seviyorum ama her türden oyun önerebilirsiniz? 30 GB altı olursa iyi olur.
Top Bottom