Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

RDR2 Online Hakkında

bende normal hikaye konulu olan rdr2 var online girmek için ayrıca online mod almam gerekiyor mu ? birde arkadaşımda rdr2 yok sadece online olanını alsa online girebilir mi ?
  2. Xpertronic

Rust aldığım FPS normal midir ?

1080p Grafik kalitesi 5 e çekili diğer grafik ayarlarının hepsi kapalı detay vs. sadece ağaç kalitesi en yüksekte, 70 FPS falan alıyorum harita açınca 50 e falan düşüyor normalde 60 75 arası gidip geliyor normal mi ? İmzamdaki sistemi kullanıyorum.
  3. Xpertronic

Forza Horizon 4 hatası hakkında

Oyunu steamdan 92 TL aldım. Oyunu başlatıyorum ibre yeri gelince oyundan atıyor bu neyden kaynaklı olabilir var mı böyle sorun yaşayan ?
  4. Xpertronic

Valheim anlık takılma sorunu

Arkadaşlar sürekli değil örnek vereyim 3 saat oynadığım da 3 4 kez anlık donup geliyor saliselik diyeyim oyun ile alakalı mı bu problem başka hiçbir oyunda bir problem yaşamıyorum var mı oynayan bu sıkıntıyı yaşayan veya yaşamayan ?
  5. Xpertronic

Steam 50 TL Oyun önerisi

50 altı da olur ama üstü olmaz önerinizi bekliyorum
  6. Xpertronic

Valorant takım sesi ayarları kendi kendine yükseliyor

Arkadaşlar takım arkadaşlarımın sesini 10'a çekiyorum ama sonraki raunt 40 veya 50'ye çıkıyor sürekli olmasa da böyle bir sorun var oyun ile alakalı diye düşünüyorum var mı bilen ?
  7. Xpertronic

Valorant grafik ayarı hakkında

arkadaşlar skinlerin silahların kalitesini artıran ayar hangisi acaba bilen var mı tüm ayarları düşükte kullanıyorum skin kalitesini artırmak istiyorum ama bir türlü çözemedim bilen var mı ?
  8. Xpertronic

Valorant'ı hangi çözünürlükte oynuyorsun ?

merakımdan soruyorum bu 4 e 3 meselesi vs. varmış hangisi daha iyi 1080p mi 4 e 3 dediklerimi var mı bununla ilgili bilgisi olan fark eden bir şey oluyor mu acaba ?
  9. Xpertronic

Cheat Engine ile Cyberpunk para hilesi ban sebebi mi ?

Arkadaşlar oyunda çok güzel arabalar vs. var almak ve deneyimlemek istiyorum ama aşırı derecede pahalı yan görevlerden gittiğim halde zor para kasması cheat engine ile para hilesi yapsam ban sebebi veya herhangi bir sorun olur mu ?
  10. Xpertronic

Steam kütüphanede aldığım oyun görünmüyor

Arkadaşlar 3 ay öncesinde Cyberpunk 2077satın almıştım kütüphanemde duruyordu bugün baktım kütüphanede görünmüyor mağazadan aradığımda kütüphanede ekli diyor ama görünmüyor bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözebilirim ?
  11. Xpertronic

Cyberpunk 2077 Yayın ve Kayıt Alabilir miyim ?

Arkadaşlar yayın açabiliyorum sıkıntısız yayınla birlikte kayıt alabilir miyim DA2 sistem kullanıyorum
  12. Xpertronic

GameSatış Oyunları Hakkında

20-25 Tl gibi fiyatlara steam hesabı veriyorlar red dead redemption ve mafia definitive edition bunları alsam sıkıntısız oynar mıyım acaba daha önce alan oldu mu bu tür hesap ?
  13. Xpertronic

Epic Game Oyun Önerisi

Arkadaşlar 60 TL Kupon ile alınacak bir oyun önerir misiniz ? Cyberpunk 2077 için kullanacaktım ama kupon o oyunda geçersiz başka ne alınabilir ?
  14. Xpertronic

cyberpunk 2077 Sizce ön sipariş alsam mı çıkışını beklesem mi ?

almalımıyım şimdiden yoksa beklesem herhangi bir indirim falan alır mı çıkışında veya çıkışından hemen sonra ?
  15. Xpertronic

Rust Oynanış Hakkında

Beyler oynanış videolarını falan izliyordum aşırı hoşlandığım bir oyundu, alıp oynayana kadar. Aldım oynamak için aşırı derecede yavaş kalıyorum adam vuramıyorum zor bir oyunmuş cidden kendimi nasıl geliştiririm nasıl zevk alarak oynayabilirim önerisi olan var mı ?
  16. Xpertronic

İşletme İle Alakalı Oyun Önerisi

Arkadaşlar örneğin bilgisayar parçaları satma ile ilgili similasyon oyunu pc yapıp satma ile alakalı similasyon oyunları bilen var mı bu tarz oyunlar sarıyo bu aralar baya bitirdim öneri verir misiniz ?
  17. Xpertronic

PC Simülasyon Oyun Önerisi

Arkadaşlar similasyon oyun önerir misiniz dükkan işletme,çiftlik kurma gibi zaman öldürmelik ve güzel kaliteli oynadığınız simülasyon oyunlarını önerir misiniz ?
  18. Xpertronic

Single Hikaye Tabanlı Oyun Önerisi

Sıkılmadan oynayabileceğim Single oyun önerir misiniz ?
  19. Xpertronic

Gta 5 Online Hakkında

arkadaşlar oyunu epicde ücretsizken aldım da şimdi mesela yat aldım yata koruma alınıyordu bende yok bu oyunda amaç ne öyle araba alıp geziyorum sıktı biraz neler yapmak lazım biraz bilgi verirmisiniz veya yeni başlayanlara anlatacak makale rehber tarzında birşeyler var mı para nasıl kazanırım...
  20. Xpertronic

Gta 5 grafik hakkında

Arkadaşlar fotoğraftaki gibi ayarlıyorum grafikleri sonra kaydediyorum çıkıyorum geri giriyorum 800 e 600 gösteriyor ne alaka ya ?
Top Bottom