Arama sonuçları: *

1. Bursalı_Genç16

Football Manager 2026 bir şeyler ters gitti hatası veriyor

[H3 id='Football+Manager+2026+bir+eyler+ters+gitti+hatas+veriyor++++++']Hata tam bu loding ekranında geliyor bu hatanın çözmünü bilen var mı?[/H3]
  2. Bursalı_Genç16

Steam yüzünden Football Manager 26 oynayamıyorum

Şu Steam yüzünden Fm 2026 yı oynayamıyorum çevrimdışı hesabı aldığım yere yazdım yeni hesap verdiler onda da aynı sorun var Benden sonra hesap alanlar oyunu oynuyor ama ben oyunu oynayamıyorum böyle bir şey olamaz şu çevrimdışı hesaplarda kod olayının kalkması lazım gerçekten şu kod saçmalığı...
  3. Bursalı_Genç16

Pes 2013 yama fiyatlarına zam geldi

Pes 2013 yama fiyatları çığrından çıktı 1000 tl ve 800 tl arası değişiyor daha uyguna almak için youtube kanallarından katıla üye olmak gerekiyor o da 650 Tl ye geliyor Ben bu konu hakkında gerek Facebook gruplarında gerekse forumlarda çok linç yedim gerekse Facebook gruplarında gerekse...
  4. Bursalı_Genç16

PES 2013 2025-2026 alfonso V1 çıktı

Yama tamamen ücretsizdir arkadaşlar formalar ve kadrolar güncel isteyen oynayabilir.
  5. Bursalı_Genç16

Pestürkpatch13 geliyor

Yeni yamamız pestürkpatch13'ün duyurusunu yapmaktan mutluluk duyuyorum yamamız daha yapım yapım aşamasında ancak çok yakında sizlerle ücretsiz bir şekilde buluşacak. Yamamız bir Ilk'e imza atarak klasik bursaspor ve klasik eskişehirspor'u oyuna ekliyor. Yamamızda PES 2013'in mekaniklerine...
  6. Bursalı_Genç16

Pes yama fiyatları uçmuş

Uzun zamandır pes yama piyasına bakmıyordum merak ettim bakayım dedim fiyatlar uçmuş. PES 2021 2025 yaması = 2000 TL. PES 2013 2025 yaması = 800 TL.
  7. Bursalı_Genç16

Football maneger 2024 yamasıda paralı hâle gelmiş

Piyasada bir sürü ücretsiz football maneger 2024 yaması varken bunun ücretli olması bana saçma geliyor şahsen.
  8. Bursalı_Genç16

FC 25 oyun ilk yükleme ekranında kalıyor ve App e geri atıyor çözümü nedir?

EA App üzerinden yükledim oyunu çözüm olarak denediğinim şeylerin hiçbiri işe yaramadı bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  9. Bursalı_Genç16

Belgelerimdeki save dosyalarını HDD ve SSD'ye taşıma

Epic Games'ten indirdiğim oyunları hard diske taşıyorum, oyunlar çalışıyor fakat belgelerimdeki save dosyalarını hard diske taşıyamıyorum. Otomatik olarak yeni save dosyası oluşturuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?"
  10. Bursalı_Genç16

Ücretsiz PES 2013 yamamız yakında sizlerle buluşacak

Yamamızdan ilk görüntüleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
  11. Bursalı_Genç16

PES 2013 yaması 350 TL olmuş

Bu konu hakkında artık bir şey demiyeyim diyorum çünkü PES 2013 ile bir ilgim yok artık. Çünkü efootball™ 2024 oynuyorum. Ancak PES 2013 için 350 TL çok fazla bu işin de bir ayarı olmalı diye düşünüyorum.;
  12. Bursalı_Genç16

Son silah 2 efsanesi geri döndü

Son silah 2 vatana millete yeniden hayırlı uğurlu olsun.
  13. Bursalı_Genç16

FIFA yamalarının %90'nın paralı olması

Fifa yama durumu Pes'ten de kötü ne kadar güncel yama varsa %90'ı paralı maalesef ki Yabancı yamalara bakıyoruz Türkiye lig'i hariç diğer liglerde güncel ama ücretsiz veriyorlar en azıdan ve 4 büyükler güncel olmuş oluyor hiç değilse Türk yapımı ücretsiz güncel yama bulmak iğne aramak gibi bir...
  14. Bursalı_Genç16

FIFA ücretsiz güncel yama

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz ücretsiz bir FIFA yaması var mı? 22, 23 veya 19 için. Malum, Pes'te olduğu gibi FIFA'da da ücretli yama durumu mevcut. Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  15. Bursalı_Genç16

Bir Roblox oyun geliştiricisinin paylaşımı

Bu geliştiricelere yazık oldu bu hikayede yanan onlar oldu.
  16. Bursalı_Genç16

PES yamacıları ile aramda geçen diyaloglar

Diğer Pes oyunları için böyle bir şey yok 13 için var hadi onuda geçtim yabancılarda böyle bir şey yok bir tek bizde var Ne yazık ki Fifa yamaları içinde geçerli bu
  17. Bursalı_Genç16

Türk yamacıların pes yamalarını ücretli yapması

Hadi PES 2021'i anlarımda 11 senelik oyun olan PES 2013 yamaları neden paralı 11 senelik oıyun üstelik ayrıca PES 2013 yamalarını yabancı yamacılar ücretsiz veriyor bizim yamacıların para ile verdiği şeyleri üstelik aşağıya yabancı yamaları bırakıyorum.
  18. Bursalı_Genç16

Pes 2013'te kendi yamamızı nasıl yapabiliriz

Pes 2013'e kendi kış transfer yamamı yapmak istiyorum ancak daha önce hiç kendi yamamı yapmadım nasıl yapılacağını bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  19. Bursalı_Genç16

Pes yamalarının paralı olması

Nostalji yapalım PES 2013 oynayalım dedik. PES 2013 2023-2024 yamasına 120 TL para istiyorlar. Pes yamaları bile paralı olmuş artık. Eskiden pes Extreme yaması vardı herkes onu indirip oynardı.
  20. Bursalı_Genç16

Counter Strike 2'yi beğendiniz mi

Oyunda sis olayını beğendim ama FPS olayı biraz üzülüyor. 90-60 arası Fps alıyorum Csgo 'da ise 100-200 arasıydı oyunu en düşükte oynayanlar için bu çok kötü oldu ne yazık ki
Geri