Şu Steam yüzünden Fm 2026 yı oynayamıyorum çevrimdışı hesabı aldığım yere yazdım yeni hesap verdiler onda da aynı sorun var
Benden sonra hesap alanlar oyunu oynuyor ama ben oyunu oynayamıyorum böyle bir şey olamaz şu çevrimdışı hesaplarda kod olayının kalkması lazım gerçekten şu kod saçmalığı...
Pes 2013 yama fiyatları çığrından çıktı 1000 tl ve 800 tl arası değişiyor daha uyguna almak için youtube kanallarından katıla üye olmak gerekiyor o da 650 Tl ye geliyor
Ben bu konu hakkında gerek Facebook gruplarında gerekse forumlarda çok linç yedim gerekse Facebook gruplarında gerekse...
Yeni yamamız pestürkpatch13'ün duyurusunu yapmaktan mutluluk duyuyorum yamamız daha yapım yapım aşamasında ancak çok yakında sizlerle ücretsiz bir şekilde buluşacak.
Yamamız bir Ilk'e imza atarak klasik bursaspor ve klasik eskişehirspor'u oyuna ekliyor.
Yamamızda PES 2013'in mekaniklerine...
Epic Games'ten indirdiğim oyunları hard diske taşıyorum, oyunlar çalışıyor fakat belgelerimdeki save dosyalarını hard diske taşıyamıyorum. Otomatik olarak yeni save dosyası oluşturuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?"
Bu konu hakkında artık bir şey demiyeyim diyorum çünkü PES 2013 ile bir ilgim yok artık.
Çünkü efootball™ 2024 oynuyorum.
Ancak PES 2013 için 350 TL çok fazla bu işin de bir ayarı olmalı diye düşünüyorum.;
Fifa yama durumu Pes'ten de kötü ne kadar güncel yama varsa %90'ı paralı maalesef ki
Yabancı yamalara bakıyoruz Türkiye lig'i hariç diğer liglerde güncel ama ücretsiz veriyorlar en azıdan ve 4 büyükler güncel olmuş oluyor hiç değilse
Türk yapımı ücretsiz güncel yama bulmak iğne aramak gibi bir...
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz ücretsiz bir FIFA yaması var mı? 22, 23 veya 19 için.
Malum, Pes'te olduğu gibi FIFA'da da ücretli yama durumu mevcut.
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Diğer Pes oyunları için böyle bir şey yok 13 için var hadi onuda geçtim yabancılarda böyle bir şey yok bir tek bizde var
Ne yazık ki Fifa yamaları içinde geçerli bu
Hadi PES 2021'i anlarımda 11 senelik oyun olan PES 2013 yamaları neden paralı 11 senelik oıyun üstelik ayrıca PES 2013 yamalarını yabancı yamacılar ücretsiz veriyor bizim yamacıların para ile verdiği şeyleri üstelik aşağıya yabancı yamaları bırakıyorum.
Pes 2013'e kendi kış transfer yamamı yapmak istiyorum ancak daha önce hiç kendi yamamı yapmadım nasıl yapılacağını bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Nostalji yapalım PES 2013 oynayalım dedik.
PES 2013 2023-2024 yamasına 120 TL para istiyorlar.
Pes yamaları bile paralı olmuş artık.
Eskiden pes Extreme yaması vardı herkes onu indirip oynardı.
Oyunda sis olayını beğendim ama FPS olayı biraz üzülüyor.
90-60 arası Fps alıyorum Csgo 'da ise 100-200 arasıydı oyunu en düşükte oynayanlar için bu çok kötü oldu ne yazık ki