Arama sonuçları: *

1. K

Key Originden Oyun Almak ?

Arkadaşlar ben hiç key ile oyun almadım pc ye yeni geçtim zaten key ile oyun almanın siteden oyun almak ile arasındaki fark nedir güvenilir mi online da sorun olur mu ben full bende kalsın kütüphanemde gözüksün istiyorum
  2. K

Oyun Başarımları (Achievement)

Arkadaşlar steam yada origin fark etmez bir oyun aldığım zaman fullemek istiyorum bunun sebebi çol boş vaktim olduğundan değil sadece sevdiğim oyunları oynuyorum be boş bitirmek istemiyorum para vermişim güzelce bitireyim diyorum ve böyle oynamaktan keyif alıyorum sizce bu işsizlik mi siz böyle...
  3. K

Origin Kapatılacak mı ?

Arkadaşlar bundan sonra tüm ea oyunları steam de satılacakmış baya bir söylentiler duydum origin kapanabilir diye bu doğrumu ve böyle bir şey olursa oyun ve oyun ilerlemelerimiz steam e mi geçecek sizce ?
  4. K

XBOX ve PC de fifa oynamak ?

Arkadaşlar benim outlook hesabım var her şey buna kayıtlı fifanın online ve kariyer modunuda burada oynuyorum ama sırf arkadaşlarım geldiği zaman oynayalım diye salona xbox aldım ve xbox girişimi yine aynı outlook hesabıyla yaptım fifaya girince origin tarzı bir şey soracak online için ve oyunun...
  5. K

Pc ve Xbox ta aynı origin hesabıyla oyun oynamak ?

Arkadaşlar benim bir gmail hesabım var her şey bunun üstüne kayıtlı origin hesabımda öyle forzayı fifanın kariyerini ve online modunuda pc de oynuyorum şimdi arkadaşlarım geldiğinde rahat oynayalım diye xbox aldım ben xboxa giriş yaparken hesap istiyor normal olarak onuda kurdum xbox a fifa...
  6. K

PC de Assasins Creed Oynamak ?

Arkadaşlar ben daha öncede ps de ac oynadım benim en sevdiğim hikaye oyunu serisidir ama pc de assasins creed syndicate deneme şansım oldu ve kontroller yavaş çirkin geldi kamera açıları vs bunu oddysey ve origins de düzeltiler mi deneyen var mı pc de klavye mouse ile oynayan ?
  7. K

Gmail ile Forza Oynamak

Arkadaşlar ben pc aldım forzayı ve fifanın online ayrıca kariyer modunu buradan oynuyorum birde arkadaşlarım geldiginde oynayabilelim diye salona XBOX aldım benim bir tane gmail hesabım var her şeyde onu kullanıyorum origin hesabımda onun üstüne şimdi ben xboxu kurarken bununla hesap açıcam ve...
  8. K

Gmail ile Forza Oynamak ?

Arkadaşlar benim gmail hesabım var her şeyim onun üstüne (instagram alişveriş siteleri ve oyun uygulamaları vb ) şimdi ben forzayıda bununla oynamak istiyorum hesap açtım gmail ile oldu ama ben xbox alıcam salona koymak için arkadaşlar geldiginde fifa pes oynamak için ben fifanın online modunuda...
Top Bottom