Arama sonuçları: *

1. leroxy

AMD Radeon™ Boost Destekli Güncel Oyunlar

Game Title DX11 API Support DX12 API Support Rise of the Tomb Raider™ X X Shadow of the Tomb Raider™ X X Borderlands® 3 X X Fortnite™ X X Cyberpunk 2077® X Resident Evil™ 3 X Call of Duty®: Modern Warfare (2019) X Metro Exodus X Apex Legends™ X Overwatch® X...
  2. leroxy

VALORANT'ta MSAA Açın!

Normalde MSAA-FXAA Gibi teknolojileri biz FPS Düşürücü bir etken olarak düşünürüz. Açmakla da uğraşmayız. Ancak VALORANT'a bu sabah saatlerinde gelen güncelleme ile artık bu Anti-Aliasing Olarak adlandırdığımız teknolojileri kullanmanın vakti geldi. Ana sayfada JETT, VIPER, YORU, PHONEIX Ve...
  3. leroxy

VALORANT Güncellemesi Geldi!

Evet arkadaşlar güncelleme geldi, hayırlı uğurlu olsun. 1610515620 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳
  4. leroxy

VALORANT, Sabah Saatlerinde Devre Dışı Kalacak!

Bir çoğumuz, güncellemenin gece vakti yapılıp sabaha yeni sezonun geleceğini düşünüyorduk. Ancak Riot Games bir ters köşe yaptı ve işleri değiştirdi. Akşamüzeri oyunda çıkmayan ancak şu anda görülen yeni bir yazı var. Daha önce Platform Durumu sekmesinde bu belirtilmemişti ancak bu kez...
  5. leroxy

VALORANT 2.0 Yama Notları!

Bir kısmını önceden bilseniz de işin aslı yazının devamında. 2. Bölüm'le birlikte ajan kadrosuna Yoru'yu eklemenin yanı sıra Brimstone ve Omen olmak üzere iki Kontrol Uzmanı'nda önemli düzenlemeler yaptık (Viper düzenlemesi de yolda). Rekabet modunu iyileştirmek için burada özetlediğimiz...
  6. leroxy

VALORANT 2. Bölüm - Güncelleme Tarihi Açıklandı!

playvalorant.com'a girdiğiniz zaman karşınıza bu yazı çıkıyor. 9 Ocak gecesi yoktu ancak bu saatte var. Duyuru şu şekilde: Görsel büyükse moderatörler görseli küçültürse sevinirim. Telefondan girdiğim için dokunmatik tam algılamıyor. Düşünceleriniz neler? Ayrıca Ranklar komple sıfırlanacak...
  7. leroxy

VALORANT'ın Yeni Ajanı "Yoru"!

VALORANT Türkiye hesabından yayınlanan bir video ile yeni ajan Yoru kullanıcılara tanıtıldı. Videonun çok hoş olduğunu ve JETT sonrası yeni ajanın kontratını açacağımı söylemek isterim. Güzel buldum Ya siz?
  8. leroxy

Epic Games Üzerinden Oyunları Açamıyorum.

Selamlar. Cities: Skylines Kütüphanemde vardı. Az önce indirdim ve save olarak Bulut eşitleme seçtim. Ancak oyun açılmıyor. Aynı şekilde Fortnite için de denediğimde O da açılmıyor. Epic'i kapattım açtım ancak yine de düzelmedi. Ne yapabilirim?
  9. leroxy

[Ping] Abdullah Abi İçin Önerim...

@Abdullah Hacıgül Abim bu konuyu umarım görmüşsündür. Son yaptığın videolardan ve geçmişteki bazı sistem videolarından gördüğüm kadarıyla CS:GO Üzerinde EU West sunucusunu kullanıyorsun ve bu yüzden fazladan ping alıyorsun. Yaptığım incelemeler sonucunda Marmaris çıkışı kullanan benim bile...
  10. leroxy

Oyun Tavsiye Konusu!

Bu konunun altında oyun tavsiyesi yapabilir, oyunlarla ilgili konuşabilirsiniz. Ücretsiz, güzel bir FPS Oyunu önerebilir misiniz? VALORANT Ve CS:GO Hariç. Onları zaten oynuyorum. Teşekkürler. Param kalmadı evet.
  11. leroxy

Fortnite'a Nasıl Başlanır?

Eveet. Oynayacak beleş FPS oyunu kalmayınca Fortnite'a başlamayı düşündüm. Hem şu Radeon Boost olayını denerim hem de oynarım diyorum. Oynayan kişiler, sıfırdan başlayan birisi için ne öneri verebilirsiniz? Ve nasıl iyi bir başlangıç yapabilirim?
  12. leroxy

Crosshair Ayarlarınız Nedir?

Benim: İç çizgi: 1-8-2-4 Dış çizgi: Kapalı Renk: Camgöbeği /LEGOO
  13. leroxy

CS:GO'da Konsol Hatası!

Tab basıyorum pingim 40-50 arası. Ama konsoldan +graph yazarak eriştiğim kısımda pingim 60-70 hatta üzerisi bile olabiliyor. Sizce neden böyle bir durum var ?
  14. leroxy

RX570 İle Cyberpunk 2077 FPS Değerlerim Sizce Nasıl ?

Not: bazı ekran görüntüleri Ekran kartının 1370MHz'e Radeon Software Tarafından Otomatik OC Edilmiş halidir. Aradaki farkı hesap ederseniz sevinirim. ASUS ROG STRIX RX570 8GB OC Ekran Kartı Base clock: 1300MHz Radeon Software OC: GPU Clock: 1370MHz (+70MHz) - VRAM: 1750MHz (Default) Manual...
  15. leroxy

Cyberpunk 2077 Performans Kilidi Kaldırma "Kod Bulunamadı".

İşlemi uygulamak istediğimde karşıma böyle bir ekran çıkıyor ve kodu bulamadığını söylüyor. İşlemcim: Ryzen 5 3500X Not: oyunu daha hiç başlatmadım. 1608766993 @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  16. leroxy

Cities: Skylines Nasıl Oynanır ?

Oyunu aldım. Yanında gelen 3 beleş DLC de var. Peki ben bu oyunu nasıl oynayacağım ? DLC'ler nasıl çalışacak. Ve oyunun başlangıçtaki amacı ne açtım girdim yol yaptım e gerisi gelmedi.
  17. leroxy

Turnuva Nasıl Düzenlenir ?

Bir oyunda örnek VALORANT. Bir oyunda nasıl turnuva düzenlenir ve turnuva düzenlenmesi için gerekli koşullar neler ? Çift monitör olayı falan var onları çözerim ama diğer türlü şey ne yani nasıl yapılır ? *Ben hariciyim.
  18. leroxy

[SKANDAL] Cyberpunk 2077 Çevirilerinde İnanılmaz Bir Olay Yaşandı!

Cyberpunk 2077'de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ünlü sözü "İstikbal Göklerdedir"in bir çeviri hatası sonucunda oyunda çok yanlış bir şekilde yer aldığı görüldü. Yaşanan bu hatanın ardından çeviri firmasından bir özür açıklaması geldi. Cyberpunk 2077'nin Türkçe çevirisini yapan 23...
  19. leroxy

VALORANT Türkiye Hakkında Düşünceleriniz ? - Hareketi Kes

Sizce VALORANT'ın Türkiye Tarafında İyi Olduğunu Düşünüyor Musunuz ? Veya eklemek isteyecekleriniz neler ? Ben şahsen kendilerini aşırı iyi buluyorum. Düşünsene resmi bir hesapsın ve yayıncıların en iyi/kötü anlarını derleyip Hareketi Kes adında bir seri yapıyorsun. Editleri de çok iyi ha...
  20. leroxy

CS:GO Güncelleme sonrası ping görememe

Az önce güncelledim girdim +graph yazıyorum net_graph yazıyorum ama fps göstermesine rağmen ping göstermiyor. Neden böyle bir şey oldu ?
Geri