Arama sonuçları: *

1. omerissues

Valorant Hesabı kaç TL eder?

KAY/O ve kılljoy'un kontratları Full seviyede hesapta 2 adet Battle Pass var güncel rankı platin 1 İyon Phantom (tüm renkler ve özellikleri açık). Yağmacı Vandal (tüm renkler ve özellikleri açık). Delipop bıçak(tüm renkler ve özellikleri açık) Hesap tahmini olarak kaç TL'ye satılır?
  2. omerissues

Valorant XP kasma için arkadaş

Spike'a Hücüm girip birbirimizi öldürüp hızlıca xp kasıyoruz hiç bir ban riski yok 3 kişi lazım ぞ sunshine#666 oyundaki nickim bu
  3. omerissues

Rainbow Six Siege r6 kredim eksildi

1200R6 kredisine season Pass almıştım içinden çıkanlarla birlikte bana 600 krediyi geri vermişti dün 600 kredim duruyorken az önce oyuna girdiğimde 420 kredimin olduğunu gördüm birşeyde almamıştım bunun nedeni nedir?
  4. omerissues

hoi4 hangi Dlcleri indirmeliyim

Hearts Of Iron 4e başlıcam elimdeki dlcler bu şekilde oyunla ilgili çok bir bilgiye sahip değilim içlerinden indirmemem gereken yada sonra indirmem gereken dlc var mı varsa hangisidir
  5. omerissues

sizce hangi oyunu almalıyım

selamlar Quantum Break 14,75 TL Max Payne 3 oyunu da 18.05 TL'ye geliyor sizce hangisini alsam
  6. omerissues

PS4 kolu ile injustice oynamak

Öncelikle merhaba. Bilgisayardan PS4 kolu ile Injustice: Gods Among Us ve Injustice™ 2 oynayabilir miyim?
  7. omerissues

Batman Arkham Knight Türkçe Yama

Oyunun Türkçe yamasını nereden bulabilirim? Oyun yamasızda oynanabilecek seviyede mi?
  8. omerissues

İndirimli Oyun Önerisi

Arkadaşlar Steam'da para kalmadı son 8-8.50TL kaldı güzel bir oyun önerisi olan var mı?
  9. omerissues

CS:GO 1280x1024 vs 1280x960

CSGO da 1280x1024 ve 1280x960 farkı nedir hangisinin görüntü kalitesi daha iyidir
  10. omerissues

Oyun Önerisi

Max Payne 3 almayı düşünüyorum bu fiyat bandında önerdiğiniz daha iyi oyun varmıdır? Max Payne 3ü önerir misiniz??
  11. omerissues

Batman Arkham Serisinin Türkçe Yaması

Steamda Batman Arkham Serisinin 4 Oyununda Türkçe Yaması Mevcutmudur ? yoksa nerden indirebilirim
  12. omerissues

Öneri hangi seriye başlamalıyım ?

Batman Arkham serisinin 4 oyunuda elimde var sizce Batman Arkham'a mı başlamalıyım yoksa. Tomb Raider serisinin ilk iki oyunu elimde var Tomb Raider 2013 ve Rise of the Tomb Raider serinin 3.oyunu olan Shadow of the Tomb Raider elimde yok. Kısacası hangi seriye başlamalıyım? 3.oyunu oynamasam...
  13. omerissues

steam yaz indirimleri ne zaman

Okuduğum bir yerde şöyle yazıyordu Steam İNDİRİMLERİ NE ZAMAN? Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri olan Steam indirimleri 25 Haziran saat 09:55'da başlaması planlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz indirimlerinin 2 hafta sürmesi planlanıyor. Belirli oyunlarda yüzde 90 oranında...
  14. omerissues

Öneri Sağlam Oyun Önerisi

Düşündüğüm oyunlar Tomb Raider serisi Batman Arkham serisi Dying Light ve quantum break başka güzel oyun önerisi olan var mı? Oynadığım oyunlarda şu şekilde
Geri