Arama sonuçları: *

1. Rivyalı Geralt

Mafia 1 Mafia 2 Türkçe Yama Var mı ?

Ücretsiz indirebileceğim bir yer arıyorum var mı?
  2. Rivyalı Geralt

assasins creed oynama sırası

Assasin's Creed oynayacağım. Fakat sadece origins var elimde origins araştırdım biraz hikayesi bağımsızmış ezionun hikayelerini falan oynamadan origins oynasam sıkıntı olur mu bağlantı var mı?
  3. Rivyalı Geralt

RDR 2 Baştan Oynanır mı ?

Ben oyunu ingilizce oynadım. İngilizce oynadığım için bazı yerleri anlamadığımı fark ettim. Yani hikayeyi bir de Youtube'dan dinledim ve bazı yerleri araştırdım böyle miymiş bu dedim sürekli. Sonrasında başka bir şeye bakmamaya karar verip baştan oynamaya karar vermiştim. Ayrıca TN bir monitörle...
  4. Rivyalı Geralt

Mafia Trilogy almalı mıyım ?

Beni çok hüzünlendirecek bilgisayar başında 2 saat ağlatacak bir oyun arıyorum. RDR 2 bunun için en iyisiydi. Mafia nasıl bir oyun sizce ? RDR 2'deki kadar olmasa da bu duyguları tekrar yaşatabilir mi ? Veya başka oyun önerisi olabilir ama hikayesi ağlatsın etkisinden çıkamayayım bir süre. Böyle...
  5. Rivyalı Geralt

Hikayeli Oyun Önerisi

Steam’deki indirimlerden oyun alacağım 200 liram var ne alabilirim sizce ? Cyberpunk 124 liraya düşüyordu onu alabilirim indirimli olursa. Bunun yanında başka ne alabilirim ? Hikayesi kendine bağlayan RDR 2 , witcher 3 gibi oyunlar arıyorum.
  6. Rivyalı Geralt

RDR 2 Hikaye Takip Etme

Nasıl bir başlık koysam bilemedim kusura bakmayın😅 Arkadaşlar ben şimdi oyunu kaydettim ama save dosyasında hikayede %36.7 ilerleme gösteriyor. Ama ilerlemeden (proggress) girince %39 gösteriyor neden böyle oluyor olabilir? Oyun kendi kendine bi yeri atlamış falan olabilir mi ?
  7. Rivyalı Geralt

RDR 2 Görevleri Nasıl Takip Edebilirim ?

Arkadaşlar ben witcherdaki gibi direkt görevi seçebiliyoruz diye düşünmüştüm böyle bir şey yok mu ? Ana görevleri ve yan görevleri nasıl seçebiliriz
  8. Rivyalı Geralt

RDR 2 ve RDR 2 Ultimate Edition arasında ne fark var ?

Nasıl bir farkı var ona göre ultimate edition alabilirim
  9. Rivyalı Geralt

Witcher 2'den save alıp Witcher 3'e aktarmayı nasıl yapabilirim

Witcher 2'yi yeni bitirdim ondaki save dosyalarını alıp Witcher 3'e aktarıp başlamak istiyorum. Nasıl yapıyoruz ?
  10. Rivyalı Geralt

Witcher 2 Save Dosyası Aktarma

Witcher 2'de Letho'nun yaşadığı Save dosyasını alıp Witcher 3'e aktarmak istiyorum. Nereden bulabilirim?
  11. Rivyalı Geralt

Yennefer mı Triss mi?

Karşılaştırmak için sormuyorum sadece hangisinin size daha yakın geldiğini merak ettiğim için soruyorum :D
  12. Rivyalı Geralt

Witcher 3 Hikayesi mi RDR 2 Hikayesi mi ?

Witcher 3‘ün hikayesinden çok etkilenmiştim sizce RDR 2 Witcher 3’deki zevki verir mi ? Sadece hikaye için soruyorum.
  13. Rivyalı Geralt

RDR oynanmadan RDR 2 oynanır mı ?

Oynayabilir miyim ? Hikayesi eksik kalır mı ?
  14. Rivyalı Geralt

Witcher 3’te Radovid’i Nasıl Öldürebilirim?

İlk görevden sonrası gelmiyor ne yapmam lazım ?
  15. Rivyalı Geralt

Muhteşem TF alınır mı ?

Şimdi kutudan çıktı hem kapalı hem efsanevi kostüm alınır mı ? Öze dönüştürmek istiyorum aslında.
  16. Rivyalı Geralt

League of Legends Çerçeve Kullanma

Bugün Savaş Kraliçeleri Etkinlik Kartı ve Savaş Kraliçesi Katarina aldım. Gelen 2020 Savaş Kraliçeleri sembolleriyle de Savaş Kraliçesi Katarina Çerçevesini ve Simgesini aldım ama ilk defa böyle bir çerçevem oldu sanırım Savaş Kraliçesi Katarinayla oyuna girdiğimde çerçeve çıktı yani demek...
  17. Rivyalı Geralt

Fortnite Ani FPS Düşüşü

Kreatif modda 430-400 falan alıyor ama oyunda 130dan 50ye 30a düşüyor sebebi ne olabilir ? Başka oyunlarda olmuyor.
  18. Rivyalı Geralt

Hikayesi Sağlam Oyun Önerisi

Witcher serisinden çok etkilendim. Hikayesi bu kadar iyi olan oyun öneriniz var mıdır ? Bütçem 50 TL. İndirim bekleyebilirim.
  19. Rivyalı Geralt

Arkham Origins Türkçe Yama İndirebileceğim Güvenilir Site

Türkçe yama indiren varsa yardımcı olabilir mi ?
  20. Rivyalı Geralt

Arkham Asylum Hikayesini Açıklayabilir misiniz ?

Bu oyunu oynayamadığım için Origins'ten başlayacağım. Hikayesini açıklar mısınız ? Oynamasam ne kaybederim ?
Top Bottom