Arama sonuçları: *

1. ~~Kamuran

RTX2070S Sistemde AC Odyssey Çöküyor

Oyunun ana menüsüne gelinceye kadar oyun çöküyor. Crash rapolarına bakıyorum herhangi bir şey yok. Logs klasörüne baktığımda ''uplay_crash_reporter'' içi boş bir şekilde var. Procces Monitor ile logfile oluşturdum. https://disk.yandex.com.tr/d/cVJ0Lhutd5O5WA Oyunum orjinal ve ekran kartı...
  2. ~~Kamuran

Mecburiyetten Korsan Oyun İndirme

2014-2015 yıllarında Turok(2008) oyununu internet kafede oynuyordum. Bayağı bir sevmiştim oyunu. Hatta 3-4 yıl önce çöp laptopa korsan olarak indirip oynamıştım bile. Şimdi tekrar oynamak istiyorum ama ne yazık ki bu oyunu bildim bileli hiç bir platformda satılmıyor. Sadece korsan olarak...
  3. ~~Kamuran

Rise Of The Tomb Raider Türkçe Yama

20 Year Celebration sürüme sahibim. Bulabildiğim tek yer burası. DH'da buldum ama onun link kırık. Buradan indirilir mi? https://www.seckin.co/rise-of-the-tomb-raider-20-year-celebration-turkce-yama/
  4. ~~Kamuran

Metro Exodus Fatal Error Hatası

Bu oyunu sorunsuzca oynayabilen var mı? (NVIDIA kartlar için soruyorum.) Bu sorunu çözemiyorum aslında DX11 geçsem sorunun çözüleceğinden adım kadar eminim ama o zaman RTX yararlanamıyorum, devre dışı kalıyor.
  5. ~~Kamuran

CS-GO ban nasıl yenilir, atılır?

Arkadaşlar, CS-GO'da nasıl ban yeniliyor? Küfür eden birisine ban atılıyor mu? Atılıyorsa ne gibi kanıtlar gerekiyor. Ekran görüntüsü yeterli mi?
  6. ~~Kamuran

PC kapanması ve $WINDOWS.~BT Sonradan oluşması?

Arkadaşlar, az önce kulaklıktan zırrrr gibi bir ses geldi ve pc yeniden başlattı kendini, yeni açmıştım spotify falan öyle girmiştim, yük yok yani. Her neyse mavi ekran da vermedi, C diskini falan göz atayım derken bunu gördüm, araştırdım, PC yükseltme sonrası oluyormuş ama sistemi 1 ay önce...
  7. ~~Kamuran

CS-GO vs. Valorant

2'sinden birini oynamak istiyorum hangisi daha iyi. Valorantta hoşuma gitti, CSGO da. + ve -lerini söylerseniz sevinirim. Her ikisinin savaş mekaniği epey hoşuma gitti.
  8. ~~Kamuran

Öneri Kaliteli oyun önerileriniz

Arkadaşlar oyunun içindeymişiz gibi hissettirecek varsa olur, grafikleri güzel olursa daha iyi olur. Savaş, RPG, kılıç tarzı olur. Online olarakta soracağım ama başka konu açıp soracağım. Witcher + RDR2 Tomb Raider + BF+ Far Cry+ GTA+ AC+ Bunlar dışında güzel oyun var mı? Uzun sürmesi kısa...
  9. ~~Kamuran

RDR2 save dosyası aktarma

Arkadaşlar, RDR2 hesabı satın almıştım, hesapta 2 gündür sorun yaşıyordum satıcı ile iletişime geçip, bir başka steam hesabı verdi. RDR2 giriyorum ama save dosyaları yok, kaldığım yerden devam edemiyorum. Nasıl yapacağım?
  10. ~~Kamuran

GTA5 Ultra grafik modu

Arkadaşlar, epey önceden görmüştüm sistemim kaldıramayacağı için deneyememiştim. Şimdi merak ediyorum nasıl grafikleri falan. https://www.webtekno.com/gta-5-i-oldugundan-daha-da-guzellestiren-ucretsiz-grafik-modu-yayinlandi-h32035.html GTA5 ultra grafik modunu buradan mı indirebilirim veya...
  11. ~~Kamuran

RDR2 Türkçe Yaması Var Mı?

Arkadaşlar var mı? İndiren falan varsa güvenilir bir site, link bırakır mı?
  12. ~~Kamuran

Steam hesap satışı

Arkadaşlar, korsan indirmek istemiyorum. Steam hesaplar, origin, epic fark etmez, tercihim steam ama hesap satışı yapan siteler var mı? Uygun fiyatlı, bir de bazı sitelerde tek tek oyun satıyorlar 10 15 TL falan, oyun durumuna bağlı o da olur.
  13. ~~Kamuran

Origin nasıl bir site?

Arkadaşlar origin güvenilir bir site mi? Steam gibi bir site sanırım. Oyun gibi bir şey alabilir miyiz?
Geri