Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

1 minecraft hesabı ile 2 kişi oynayabilir mi?

Arkadaşlar gamepassten minecraft oynuyorum. Evde 2 pc olduğu için oyunumu yerel ağda paylaşıp ötekiş bilgisayarımdan da birlikte oynamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Aynı oyuna girmeye çalışınca "bu ad zaten alınmış" hatası veriyor. Onun dışında iki hesapla da farklı haritalarda...
  2. Heath Ledger

Yardım PC Breath of the wild oynarken envanter açılmıyor

Arkadaşlar PC ye CEMU yükledim diğer tüm ayarlamaları felan yaptım ve oyuna girdim. Bütün tuşlar bütün her şey çalışıyor sadece envanteri açamıyorum. uygulamadan envanter tuşunu başka tuşlara alıyorum yine olmuyor. çözümünü bilen arkadaşlar yardım edebilirler mi
  3. Heath Ledger

Unutamadığınız Adobe Flash Player Oyunları

Şu sıralar Adobe Flash Player Oyunlarına sardım da eskiden oynadığım ama şuan hatırlayamadığım onlarca oyun var hala. Sizlerin aklında olan ve Unutamadığınız Adobe Flash Player Oyunları nelerdir?
  4. Heath Ledger

Elden Ring Puanları Açıklandı

Sizce Çok para bastıkları için mi böyle yüksek puanlar yoksa oyun hakikaten baya iyi midir? https://www.metacritic.com/game/playstation-5/elden-ring
  5. Heath Ledger

Metin2 Düzgün Emek Server Tavsiyesi

2009 daki gibi hiçbir saçmalık olmayan bir mt2 server önerinizi bekliyorum
  6. Heath Ledger

GTA 5 vs Cyberpunk 2077 (Yapay Zeka)

Arkadaşlar Cyberpunk 2077 oyununda o kadar bug var. O buglar dan dolayı bu yapay zeka sorunlarına kimse bir şey demedi. Cyberpunk 2077'nin önünde daha çok uzun bir yol var. ( Hangi Oyun Daha İyi Diye Karşılaştırma Yapmadım. Sadece Yapay Zekalar Arasındaki Farklara Değindim)
  7. Heath Ledger

Cyberpunk 2077 Oyun İçi Görüntüler

Arkadaşlar malum oyun çıktı. Oyun içi çektiğiniz güzel fotoğrafları buraya atın da bakalım kim daha sanatsal çalışmış.😂Ben başlıyorum.
  8. Heath Ledger

(ÇÖZÜLDÜ) Cyberpunk 2077 Topu dikti

Arkadaşlar 10 gün önce ön sipariş ile aldığım Cyberpunk'ın çn güncellemesini ayın 7 sinde yaptım. Bu gece de çıkan güncellemeyi yaptım. Ancak oyun açılmıyor. Cyberpunk 2077 topu dikti diye hata veriyor. Güncelleme gelmeden düzelmez diye düşünüyorum. Başka bu hatayı alanlar var mı? Çözümü İçin ...
Top Bottom