Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

Steam 600 TL Oyun Önerisi

Bana 600 tl ye kadar fps ve Age of empires tarzı strateji tabanlı oyun(lar) önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. (Rust ve AoE4 ve Bf 1 ve 4 elimde var)
  2. NxOnSLyr

Xbox Game Pass Ea Play Oyunlarını Açmıyor

Xbox PC Game Pass içinde EA Play'de olan Battlefield serisi vardı fakat, Xbox uygulamasında görünmüyor ve EA istemcisine girdiğimde oyunlar için sadece ücret ödeme geliyor. Yardımcı olabilecek var mı ?
  3. NxOnSLyr

Hangi Oyun(lar)da Oyunu Yaşadığınızı Hissettiniz ?

Size göre hangi oyunların hikayesi ,mekaniği veya grafiklerinden dolayı kendinize sanki oyunun içinde gibi hissettiniz ? (yada kendinizi çok kaptırdınız) Ben : Metro 2033 Redux'u çok beğenmiştim ancak 5-6 saat de bittiği için tadı damağımda kaldı diyebilirim.
  4. NxOnSLyr

League Of Legens, Leaver Buster

Hocam, bugün Leaver Buster yüzünden 5 maç boyunca maç başına 10 dakikalık bir ceza yedim. Ardından bu cezalarla oyunumu oynarken bilgisayarımın çökmesi sonucunda oyundan kopmuş bulundum ve 5 maç boyunca maç başına 20 dakikalık bir ceza daha yedim. Ben bunu LoL destek sayesinde kaldırabilir miyim ?
  5. NxOnSLyr

Küçükken En Sevdiğiniz Oyun

Herkese selam, forumda hem oyun önerisi kapsamında hemde birbirinden farklı oyun zevki olan kişilerin küçükken (yada benim gibi biraz daha büyüyünce) ev sevdiği oyunları paylaşılması için soruyorum. Age Of Empires 3 , Mount & Blade Warband.
  6. NxOnSLyr

Epic Games Beklentilerinizi Karşıladı mı?

Kesinlikle epic gamesi kötülemeden soruyorum çünkü benim beklentileri mi karşılamadı (2 oyun hariç) ancak evde kaldığımız dönemde Epic Gamesin kampanyasını çok beğendim, sizlerde beğendiniz mi yada Beklentilerinizi Karşıladı mı?
  7. NxOnSLyr

Yardım CS:GO FPS Sorunu Ciddi (Sadece CS:GO Değil)

Herkese selam, son günlerde laptopumda olan bir sorunumu size soracağım 6 senelik laptopumda geçen seneye kıyasla yüksek FPS ile oynadığım oyunların neredeyse performansı yarıya düşmüş durumda lütfen yardım edebilir misiniz bu laptopa ne olduda 1 yıl içinde bu kadar büyük bir performans kaybı...
  8. NxOnSLyr

Yardım Metro 2033 Redux İlerlemem Silindi

Kısa ve net bir şekilde bugün oyunda 3-4 saat geçirdim baya bir bölüm atladım ancak ilerlemem kaybolmuş çıkmadan önce nolur nolmaz diye ayarladan save tuşunu aradım ancak öyle bir tuş yoktu bende mecburen çıkmak zorunda kaldım bu save dosyalarını nasıl geri yükleyebilirim ?
  9. NxOnSLyr

Metro 2033 Redux Ne Tarz Bir Oyun

Herkese selam, bildiğiniz üzere bugün Metro 2033 Redux Epic Games'te ücretsiz oldu bende internetde baktığım kadarıyla korkuya kaçan bir oyun ancak benim merak ettiğim şu şekilde , ben şahsen kesinlikle korku oyunu oynamıyorum ancak oynamayı düşünürsem çok fazla mı korku ağırlıklı bir oyundur ?
  10. NxOnSLyr

Kısa Ve Öz Rust Rehberi

Herkese selam, bugün sizlere Steam'in en çok oynanan oyunları arasında bulunan Rust'u tanıtacağım öncelikle Rust'un minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir. İşletim Sistemi: Windows 8.1 64bit. İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590 veya daha iyisi. Bellek: 10 GB RAM. Ekran Kartı: NVIDIA...
  11. NxOnSLyr

The Long Dark Oyun İçi Değerler Normal mi ?

Hocam işlemcimin kullanım oranı düşükken bu değerler normal mi (Laptop)? @Rambo Bıçağı
  12. NxOnSLyr

Epic Games'in Yarınki Oyun İçin Açıklaması

Epic Games Türkiye İnstagramda attığı postunda yarınki ücretsiz oyun için kutumda büyük hissediyorum gidi cümleler kullandı yarınki oyunun normal bir düzey oyun olma olasılığı baya düşük.
  13. NxOnSLyr

ETS 2 Direksiyonsuz Oynanır mı ?

Haliyle aynı hissiyatı vermesini beklemiyoruz ama şuanda çok oynanıp vede ucuz olduğu için soruyorum.
  14. NxOnSLyr

GTA 5 Uygun Fiyata Nereden Alabilirim ?

Herkese selam, Epic Games'in bundan önceki kampanyalarında GTA5'i kaçırmıştım şuanda GTA5 oynamak istiyorum ancak korsan olarak oynamak istemediğim için bu kampanya zamanında birçok satıcı GTA5 stoğu yaptığını düşünerek uygun fiyata GTA5 alabileceğim yer var mı ?
  15. NxOnSLyr

VALORANT FPS Düşüklüğü

Herkese selam, son zamanlarda Valorant'a güncellemeler geliyor ve benim sistemim güncellemelerden sonra FPS drobuna mağruz kalıyor . Diğer Valorant oyuncularından böyle bir sorun var mı ? (60 fps sabit iken 40-50 arası olup +drop)
  16. NxOnSLyr

DOTA 2 Güzel mi ?...

Herkese Selam, Bugün oyunlar hakkında sorular soruyorum. Dota 2 Oynayan var mı ?
  17. NxOnSLyr

CS:GO Başlanmaya Değer mi ?

Herkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
  18. NxOnSLyr

Geforce NOW'dan Witcher 3 Oynamak

Elimdeki laptop witcher 3'ü hiçbir şekilde kaldıramazken Nvidia Geforce NOW uygulaması ile ultra ayarlarda çok rahat oynanabiliyor çok başarılı bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Geforce NOW kullananlar var mı aramızda ?
  19. NxOnSLyr

Şu Ana Kadarki En Sevdiğiniz Oyun

Merhaba, geçmişten günümüze oynamaktan en zevk aldığınız en çok hoşunuza giden oyunlar nelerdir ? Edit : Assassin Creed:Rogue , Farcry 3 (Sistemim yettiğince)
  20. NxOnSLyr

Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar

Merhaba arkadaşlar covid-19 testim pozitif çıktığı için yaklaşık 10 gün civarı odamda tıkılmış bulunuyorum Önerebileceğiniz oyunlar var mı (sistemim imzamda ama yinede şöyle yazayım i5 3210m 610m 1GB 8Gb ram
Top Bottom