Arama sonuçları: *

1. Yavuzhan

Yardım Görseldeki malikanenin mlo'su lazım.

Buradaki malikanenin içini açmam gerekiyor. ymap, script, mlo olabilir. Fark etmez.
  2. Yavuzhan

Steam Kısıtlı Hesap İle İlgili

Steam hesabım kısıtlı durumda. Hesapta 3.44$ harcanmış durumda ve 18tl de bakiyem var. 18 tl'ye bir oyun satın alsam ve hemen iade etsem hesap kısıtlamam kalkar mı?
  3. Yavuzhan

Yardım Social Club Sitesine Giremiyorum

Epic Games üzerinden GTA V aldım fakat Social Club'a giremiyorum. Siteye girmeye çalışınca ise site açılmıyor. Başına gelen veya çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim.
  4. Yavuzhan

Steam Sunucu Bağlantıları Kesildi!

Saat 02.00'dan sonra CS:GO'da "CS:GO Ağına Bağlanılıyor" yazısı belirdi. Gün içinde istemci ile ilgili oyundan atmalar yoğun olarak yaşandıktan sonra sunucu bağlantıları kesildi. Sorun saat 02:15 civarında sona erdi. Sorun Görseli
  5. Yavuzhan

Öneri CS:GO Takım İsmi Önerisi

CS:GO'da ufak bir takım kurma planım var ama güzel isim bulamıyorum. 4-6 harfli önereceğiniz isimler varsa yazar mısınız? (Önceden alınmamış olsa güzel olur.)
  6. Yavuzhan

Yardım Just Cause 4 Açılmıyor!

Epic Games'den Just Cause 4 aldım. Oyunu indirdikten sonra açılış ekranında kendi kendine kapanıyor. Bilgisayarım sistem gereksinimlerini karşılıyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
Geri