Arama sonuçları: *

1. tunahangenç

red alert 2 nerden indirebilirim?

indirebileceğim virüs olmayan bir site var mı güvenli?
  2. tunahangenç

severek oynadığınız oyunu benimle paylaşır mısınız?

bu oyunlar dışında severek oynadığınız oyun varsa söyler misiniz?
  3. tunahangenç

forza horizon 4 müzayede evini açamıyorum

23 levelim fakat hala açık değil nasıl açabilirim yardımcı olabilir misiniz
  4. tunahangenç

forza horizon 4 kolay ve hızlı para kasma yöntemi var mıdır?

arkadaşlar önerebileceğiniz hızlıdan para kazanma şekli var mı çok oynuyorum fakat istediğim arabalara ulaşamadım
  5. tunahangenç

Jahrein'in Erzurum oyunu eleştirisine ne düşünüyorsunuz?

Türklük duygularını sömürerek para kazanma dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce haklı mı? (benim fikrim bence haklı katılıyorum ctrl+c ctrl+v yapılmış bir oyun emek pek fazla yok)
  6. tunahangenç

Valorant - yeni ajan Yoru Reyna'dan güçlü olur mu?

ne diyorsunuz sizce güçlü olur mu ben hala reynanın daha op bir çar olduğunu düşünüyorum anca reynaya nerf gelmesi gerek
  7. tunahangenç

2020 nin en iyi çıkış yapan oyunu?

sizce hangisi unuttuğum varsa aşağıya yazabilirsiniz
  8. tunahangenç

valorant desenler ne zaman tam erişebilir olur?

arkadaşlar istediğimiz desenleri alma imkanını ne zaman sunarlar sizce böyle bir şey gelir mi?
  9. tunahangenç

red dead online ve rdr2 arasında ki fark nedir?

red dead online almak istiyorum fakat rdr2 ye sahip olmadan oyunu oynayabilir miyim ve arasında ne gibi farklar var
  10. tunahangenç

daha fazla cyberpunk konusu görmek istemiyorum

bu konuyla ilgili birinin cyberpunk ana konu yardımlaşma diye bir konu açmasını rica edicem bilgili bir kişi hangi sistem kaldırır diye yazmasını yoksa bunun sonu yok ekranımda 5 tane cyberpunk konusu var
  11. tunahangenç

cyberpunkı bu bilgisayarla oynayabilir miyim

sistem imzamdaki gibi oynayabilir miyim? ve hangi ayarlarda
  12. tunahangenç

forzo horizon 4 ü nereden alabilirim

microsoft store harici ucuz forza alabileceğim bir site var mı güvenilir? 1606986040 game pass aldım aylık 30tl yerine sahip olmak istiyorum
  13. tunahangenç

xbox game pass oyun önerisi

game pass aldım şuan forza iniyor birde astroneer indirdim başka oyun öneriniz varsa iyi olur
  14. tunahangenç

valorant kostüm hakkında

şuan marketimde asil vandal var ve 2800vp var 1775 asil vandal alıp geri kalanla savaş bileti alıyım diyorum ama bir yandan da ejder vandal istiyorum 1 aydır bekliyorum hala gelmedi mağazama ne yapmalıyım sizce
  15. tunahangenç

forza horizon alıcam sistemim yeterli mi?

i5 9400f gtx1650 ve 8gb ramim var bu sistemle oynayabilir miyim ve hangi ayarlarda oynatır
  16. tunahangenç

rdr 2 için bu sistem yeterli mi

rdr 2 almayı planlıyorum ve bende 9400f ile 1650 var ve 8 gb ram bu sistemle oynayabilir miyim
  17. tunahangenç

crysis remasteredı bu pc ile oynayabilir miyim?

sistemim şu şekilde i5 9400f msi gtx 1650 8g ram orta ayarlarda oynatır mı? bugün alıcam pişman olmak istemiyorum
  18. tunahangenç

fps değerlerim iyi midir

i5 9400f ve gtx 1650 (msi) ekran kartım var asssasins creed odyssey de 60 fps yüksek ayarlarda gta da 70 i gördüm yüksek ayarlarda valorant 200 fps gördüm yüksek ayarlarda sizce nasıl yorumlarsanız sevinirim ve genellikle bu oyunları oynarken işlemcim 60 dereceyi zor geçiyor sıvı soğutma olduğu için
  19. tunahangenç

Assassin's Creed Odyssey hakkında sorum var

Assassin's Creed Odyssey aldım abimle oynucaz fakat ilk onun bitirmesini istedim sonra ben başlamak istiyorum oyunu sıfırlayabilirim dimi baştan başlayabilirim oyun hakkında bir bilgim olmadığı için soruyorum
  20. tunahangenç

gta5 online yeniden hesap oluşturma

gta5 i arkadaşımdan aldım ama online hesap açmış kendisine ben tekrar kendime online hesap açabilir miyim açabilirsem nerden açarım
Top Bottom