Arama sonuçları: *

1. Billur İbrahim

windows 11den sonra valoranta giremiyorum

merhaba ben bilgisayarıma windows 11 yükledim fakat windows 11 yükledikten sonra valoranta giremiyorum biostan tpm ve secure boot ayarlarını yapmama rağmen msinfoda güvenli önyüklemeye kapalı yazıyor bunu nasıl açabilirim. (anakartım b450m s2h v2)
  2. Billur İbrahim

Metro 2033 Hata alıyorum!

Merhaba bugün Metro 2033 steamde beleş oldu ve bende hemen kaptım tabii ki. Ama indirdikten sonra açtım ve aşağıdaki gibi bir hata aldım. bende bu linkten dosyayı indirdim ve oyun klasörünün içine attım bu sefer oyun açıldı ama 1 saniye sonra kapandı. Bir daha açtığımda aşağıdaki gibi bir hata...
  3. Billur İbrahim

VAC'lı hesaptan VAC kaldırma

Ben yaklaşık 1 sene önce arkadaşlarımla cs go oynuyordum. Bizim mustafa o gün çok garip bi şekilde 40 kill aldı (normalde rekoru 12). Ben bi süre sonra sıkılıp çıktım ama arkadaşlar devam etti. Ertesi gün hepsi vac ban yemiş. sebebi parti arkadaşlarından birinin hile olması ve hileci ile bütün...
  4. Billur İbrahim

CS:GO 3. Parti Kasa Siteleri

Merhaba benim hesabımda yaklaşık 30 tllik kripto para var bu para ile herhangi bir csgo sitesinden skin almak istiyorum fakat hepsinde bitcoin falan istiyor ama bitcoindede en az yatırılabilecek miktar 0.0001 btc oluyor buda çok fazla oluyor.ben hiçbir türlü paramı yatıramıyorum. acaba kripto...
  5. Billur İbrahim

CS:GO'da Hangi Kasayı Almalıyım?

Beyler steam'de 34 tl var bir kasa almak istiyorum öyle bıçak falan çıkartamayacağım için öyle hayallerim yok bana çokda zarar ettirmeyecek içindeki skinler iyi ve zarar etme olasılığım düşük olan bi kasa önerebilir misiniz?
  6. Billur İbrahim

BattleField 3 Nasıl Oynanır?

Merhaba ben bugün daha önce amazon primedan aldığım bf 3 ü indirdim campaign diye bi offline mod varmış girdim. ilk görevi yaptım biraz oynadım eğlenceli fakat oyun hakkında hiç bir fikrim yok diğer oyun modları nasıldır ne yapılır bana detaylıca anlatabilecek var mı?
  7. Billur İbrahim

Yardım ETS 2'de oyunda atma sorunu

Merhaba 2 gün öne konu açmıştım oyun indirime düşermi diye ve sabah indirime düştü bende aldım ama girdikten sonra scs logosu çıkıyor ets 2 logosu gelirken oyundan atıyor ama entere basıp başlangıcı atlasan bile yine aynı süre sonra oyundan atıyor youtube da çok çözüm aradım ama bir şey bulamadım...
  8. Billur İbrahim

50 TL Steam Oyun Önerisi

Merhaba steam de 50 tl var bu civarda arkadaşlarımla multiplayer oynayabileceğim güzel fps oyunu olarak ne önerirsiniz?
  9. Billur İbrahim

Koleksiyonluk Oyun Önerisi

Merhaba biz yeni bir eve taşındık bende odama fazladan raf taktırdım birinin üstüne böyle eski falan oyunları koymak istiyorum internette bi san andreas veya half life cd si 150 tl herkes ne kazıkçı olmuş neyse 10-20 tl civarında güzel oyun önerebilir misiniz? (sadece kutusu olursada olur cd ye...
  10. Billur İbrahim

çok eski laptopta fortnite oynamak

benim radeon hd 5000 series ekran kartım 1.nesil i3 işlemcim 8 gb ramim var sizce bu sistemle fortnite oynayabilirmiyim
  11. Billur İbrahim

1. nesil i3 + HD 5000 Series sistemde cs go oynayabilir miyim?

hd 5000 series 3 gb ram 1.nesil i3 işlemci bu laptopda cs go oynayabilirmiyim kasarmı ve kaç fps alırım
  12. Billur İbrahim

Bu bilgisayarda hello neighbor oynanırmı?

Benim hd 5000 series i3(kacinci nesil bilmiyorum) 3gb ramli 2009 yılında çıkmış bir bilgisayarim var burada hello neighbour oynanabilirmiyim ve ne kadar ne kadar fps alirim
  13. Billur İbrahim

lole yeni başladım?

aga lole yarım saat önce başladım banaeğitim modunu açtı kazandım şimdi beş tane hero verdi hiçbirşey bilmiyorum hangisini almalıyım (lux master li miss fortune darius ahri) ve hangi koridorda gitmeliyim en iyisi hangisi sizce 1594537953 hangisi
  14. Billur İbrahim

en küçük nfs?

bilgisayarım çok eski güzel bilgisayarımın kaldırabileceği ve AZ BOYUTLU bir need for speed oyunu istiyorum hangisini indirebilirim
Top Bottom