Arama sonuçları: *

1. zumzum misali

güncelleme sonrası oyun boyutu artar mı

arkadaşlar COD Warzone 75 gb yer kaplıyor. 22 gb güncelleme gelmiş güncelleme ile birlikte oyun 97gb mi yer kaplayacak
  2. zumzum misali

160 liraya ac valhalla alınır mı

arkadaşlar oyunu çok beğendim şu an epicte fiyatı 223 lira 60 lira indirim kuponuyla 163 lira oluyor sizce değer mi en son odssey oynadım ve çok beğendim
  3. zumzum misali

COD Warzone indirmeye değer mi

Arkadaşlar oyun çok yüksek gb'ye sahip şu an güncel olarak kaç gb ve indirdiğine değiyor mu yani eğlenceli mi ona göre indireceğim
  4. zumzum misali

cyberpunk 2077 steamden cracklemek

bi tane arkadaşım steamden almış oyunu diğer arkadaşıma dosyalarını vermiş ve iki oyun da çalışıyor arkadaşım iptal etmiş oyunu ve iki tarafta da sorunsuz çalışıyor bu nasıl mümkün olabilir?
  5. zumzum misali

uzun süreli, hikayeli ya da online oyun önerisi

Arkadaşlar uzun sürecek, hikayeli ya da online oyun önerileriniz var mı amacım başında uzun vakit geçirmek oyun beni sarsın istiyorum görselde gördüğünüz oyunları oynuyorum bunun üzerine ek bi öneriniz var mı
  6. zumzum misali

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Geliyor

Arkadaşlar 30 Kasım'da hikaye ve yan görevler dahil bütün yamanın yayınlacağı hakkında bi bilgi okudum ne kadar doğru bilmiyorum. herhangi bi bilgisi olan var mı
  7. zumzum misali

Uzun zaman geçirilecek oyun önerisi

arkadaşlar daha yeni sayılırım oyun oynamakta. uzun zamanlar geçirebileceğim güzel oyunlar var mı önerdiğiniz
  8. zumzum misali

oyun önerisi alabilir miyim

Arkadaşlar daha yeni oyun oynamaya başladım, hikayeli olur online olur fark etmez oynayıp çok beğendiğiniz oyun önerileriniz var mı teşekkürler
Geri