Arama sonuçları: *

1. Respiky

Öneri Valorant Hangi Takım Kapsülü Alınır?

Sizce?
  2. Respiky

Valorant Sürat Canavarı Vandal (Overdrive) Alınır mı?

Ana hesabımda; Yıldız Belası Vandal, Zamanın Ötesi Vandal, Yitik Vandal, Yağmacı Vandal, Oni Vandal, Ion Vandal, Gaia Vandal ve Ejderin Buyruğu Vandal var (Battlepass'ler harici) Yan hesabımda: Delipop 2.0 Vandal, Köken Vandal, Işık Muhafızları Vandal, Yağmacı Vandal, Ejder Ateşi Vandal ve Kış...
  3. Respiky

Valorant Gece Pazarı Paylaşma Konusu (DA Forum)

1305VP var bende şuan 189.43TL harcayarak Oni Pençe alabiliyorum sizce alınmalı mı?
  4. Respiky

Valorant Seri Balta ''New Frontier'' Alınır mı?

Sizce alınır mı? Reyna ve Neon oynuyorum sadece arada bir de Fade oynuyorum
  5. Respiky

Fortnite'a ''EMINEM'' Geldi ! (TEKRAR GELMEYECEK ?!)

Sizce Alınır mı? Bu arada 02 Aralık Fortnite Event'ine Janti Eminem ile katılırsanız Magma Eminem tarzını kazanacaksınız ve bu tarz ileride tekrar gelmeyeceğinden nadirliğini koruyacak. SON ŞANS diye paylaşılmış, sizce tekrar gelmeyecek mi?
  6. Respiky

RGX 11z Pro Vandal vs Kaos'un Başlangıcı Vandal vs Ejderin Buyruğu Vandal

vs vs Hangisi sizce? Ejderin Buyruğu Vandalı aldım ama iade etmek için oyuna girmiyorum ve bu gece mağazama RGX Vandal geldi ama Kaos bekliyordum sizce?
  7. Respiky

Fortnite'da Hiçbir Ücretsiz İçeriği Kaçırmasaydık ?!

2019'den beri fortnite'a ücretsiz olan hiçbir içeriği kaçırmasaydık (turnuva, arena ve rekabetçi oyun modlarından kazanılanlar hariç) 8. sezonda savaş biletini ücretsiz verdiğini de hesaba katarsak hiç para yatırmadan 0tl ile şuana dek 197 adet skin olurdu
  8. Respiky

Sizce Wallpaper Engine indirime düşer mi?

60TL iken alınmalı mı?
  9. Respiky

CS2 Haftalık Ödül Hakkında

Haftalık ödüller ne zaman ya da nasıl yenileniyor pek bilgim yokta yardımcı olur musunuz
  10. Respiky

Fortnite'a Gelecek Zam Hakkında

Bildiğiniz üzere Fortnite'a önümüzde ki günlerde zam gelicek 79.99TL olan Tayfa Paketi 240TL olacak Şimdiden Tayfa Paketi alırsak bir sonra ki faturalandırma döneminde 240TL'mi ödeyeceğim yoksa Discord Nitro aboneliği tarzında bir seferliğinde 79.99TL fiyatlandırmadan yararlanabilecek miyim?
  11. Respiky

İstanbul Anadolu İnternet Kafe Önerisi

Şile hariç Anadolu bölgesinde 7/24 açık internet kafe önerir misiniz mümkünse Private Room olsun ama olmasa da olur
  12. Respiky

Dying Light 2 Co-Op Nasıl Oynayacağım

Levelim neredeyse 2 oldu youtubedan izlediğim içerik üreticileri hikaye açısından benden daha geride olmasına rağmen oyunun açık dünyaya saldığı ilk antan itibaren oynayabiliyorlar oyunu epic games'den satın aldım ama kendimce her yöntemi denememe rağmen arkadaş listem gözükmüyor faali olarak 29...
  13. Respiky

Valorantta Hangi Frenzy Alınır?

RGX Frenzy aldım ama iade etmeyi düşünüyorum sizce yerine ne alınır diğer hesabımda asil frenzy var ve çok seviyorum
  14. Respiky

Valorant Sheriff Skini

Işık Muhafızı Sheriff mi Anomali Sheriff mi
  15. Respiky

Valorant Random Hesap nereden alınır

Önerebileceğiniz bir site var mı en az 1 yıl idarelik istiyorum yani DA-FORUM özel sistem aldım 345 leveldim immortal olacaktım taa ki ban yedim 1 yıl
  16. Respiky

Valorant'tan 1 Yıl Ban Yedim

Ne düşünüyosunuz?
  17. Respiky

Valorant'a 1325TL Yatırdım ama Değdi mi? (Valorantta neler almalıydık)

Belirlediğim paketler şöyle(Her silah'da skin olucak şekilde): Detay: Sonucunda hangi kozmetiklere sahip olurduk: Classic: -asil classic veya yerçekimsel uranyum nöroateşleyici classic -minnak tabanca -son yolculuk -elektro classic -şakıyançelik classic -kingdom classic Shorty: -Altın Afet...
  18. Respiky

G2A'dan Valorant Point alınır mı?

https://www.g2a.com/en/valorant-4400-vp-riot-key-turkey-i10000196108002?aid=12486681&___currency=TRY&er=571641f463d68875ecd21759ceba9a9b&___language=en
  19. Respiky

Valorant Gece Pazarı (3 Haziran) ??

Valorant gece pazarı ya bu gece 00:00'da ya da 03:00'da gelicek sizce ne zaman gelicek? UTC -3
Geri