Arama sonuçları: *

1. EmilBreivik

CS2 VAC sistemi yüzünden oyundan attı

Normal şekilde ölüm maçı oynarken bir anda oyun beni ana ekrana atıp, resimdeki gibi bir uyarı verdi. Yazıyı görünce VAC ban falan yedim sandım. Ne yapmak lazım bu durumda? Kaspersky'nin free versiyonu sürekli arka planda çalışıyor, belki ondan dolayı diyeceğim ama daha önce de hep açıktı...
  2. EmilBreivik

FC 25 Rivals'da oyuncularım neden aşırı hantal?

Az önce rivals girdim. Rakibin pasları, şutları ve oyuncuları aşırı hızlı. Sanki normalden daha hızlı şut çekiyor. Benim oyuncularım eşşek gibi ağır, sprint tuşunu kolun içine kadar soktum koşsunlar diye ama yok. Pasları zaten söylemiyorum, pas tuşuna ne kadar basarsam basayım paslarım diğer...
  3. EmilBreivik

Minecraft alt tab yapınca sunucudan çıkıyor

Realms sunucusunda oynarken alt tab yapıyorum bir şeye bakmak için veya discorddan gelen bildirime bakmak için. Ama her alt tab yaptığımda sunucudan çıkıyor, ana menüye atıyor oyun kendisini. Ne yapmak bunu düzeltmek için?
  4. EmilBreivik

Assetto Corsa trafik modunda harita yüklenmiyor

Oyuna trafik modu kurdum ve girdim. Harita yüklenmiyor, her seferinde haritadan düşüyor araba. Neyi yanlış yaptım?
  5. EmilBreivik

Age of History 2 açılmıyor

Oyunu önceden sorunsuz şekilde açıp oynuyordum fakat şimdi indirdiğimde oyuna giremiyorum. Oynaya basıyorum, giriyor olarak gözüküyor ama kısa süre sonra tekrardan oynaya dönüyor tuş ve oyuna girmiyor. Javayı indirdim, intel uygulamasını indirip tüm yazılımlarını güncelleştirdim ama yine de...
  6. EmilBreivik

Battlefield 1 çok oyunculuya tıklayınca ekran çatallaşıyor

GeForce NOW'dan oyuna giriyorum ve ana menüde sorun yok. Ama çok oyunculuya girip harita seçtikten sonra ekran alt tarafa da eklediğim resimdeki gibi oluyor.
  7. EmilBreivik

COD MW2 (2009) ve COD MW2 (2022) oyunlarında neler oluyor? [SPOILER]

Biliyorum çok saçma bir konu ama bu 2 oyunda olan önemli olaylar nedir, kim ölüyor kim kalıyor. Bu oyunlar hakkında spoiler verebilir misiniz?
  8. EmilBreivik

Hearts of Iron IV Türkçe Yama

Oyunu normalde şimdiye kadar atölyedeki yamadan kısmen Türkçe oynuyordum. Dün girdiğimde oyun İngilizceye dönmüştü, atölyedeki tüm yamaları denedim hiçbiri çalışmadı, oyun İngilizce kaldı. Yeni ve düzgün bir yama nerden bulabilirim, nasıl yapabilirim
  9. EmilBreivik

Pes 2021 Kadrolar ve Lisans Bozuldu

Oyundaki kadrolar bu yamayı yapmadan önce kısmen günceldi ve kulüp takımlarının logoları %98 kadarı lisanslıydı. Oyuna giriş yaparken de normal Pes'in kendi ana giriş ekranı geliyordu ekrana. Dün kadroları tamamen güncellemek istedim, YouTube'da yama yapan bir kanal SmokePatch v4 gibi bir şeyi...
  10. EmilBreivik

Pes 2021 Yön Tuşları Çalışmıyor

Oyunu Steam'den indirip ilk giriş yaptığımda bir ayar penceresi geldi ve o kısımdan yön tuşlarını, şut tuşlarını vesaire ayarladım. Oyuna giriş yaptığımda yön tuşlarıyla hiçbir şekilde aşağı yukarı hareket ettiremiyorum, sadece enter çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu, teşekkürler.
  11. EmilBreivik

PC Pes 2021 ve PS4 Pes 2021 Online

Merhaba arkadaşlar, ben mesela steamden pes 2021 aldım ve ps4 kullanan arkadaşımla vs atmak istiyorum , maç yapmak istiyorum. Beraber online oynayabilir miyiz
Geri