Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

Steamden alınan oyuna epic games den dlc alsam çalışır mı ?

Steamden cyberpunk almıştım. Epicde kuponla cyberpunk dlc almak istiyorum fakat ana oyunu steamden aldığım için dlc yi epicden almam sorun olur mu ?
  2. Mustafa_

God of War steamde 197 Tl ye düştü.

God of war ı almayı düşünüyorum steamde de epicde de aynı fiyattalar şuanda. Daha fazla indirim görür mü yoksa bu fiyattan aşağısına zor mu ? Ona göre almayı düşünüyorum. Daha sonra da indirimde days gone alacağım.
  3. Mustafa_

Yardım Ori And The Blind Forest - Definitive Edition Elektrikler Kesilde Save Dosyası Silindi

Oyundaydım ve bir anda elektrik kesildi ardından yeniden oyuna girdiğimde save dosyam yoktu (pc den save dosyası silinemez sanırım sırf elektrikler kesilde diye(?) ) Daha önce de elektrikler kesilmişti farklı oyunlarda ama hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Save dosyasını kurtarma şansım var mı...
  4. Mustafa_

Yardım Valorant kaplamalar geç yükleniyor ve yazdıklarım geç gidiyor.

Sorun başlıkta belirttigim gibi. Sistemim gskill 2x8 dual ram, r5 3500x işlemci, gigabyte gtx1660 super ekran kartı, gigabyte b450m s2h anakart, kioxia 500 gb nvme m2 ssd. Sorunun sistemden kaynaklanabilecegini düşünmüyorum ama nasıl cozebilecegimi de bir türlü bulamadım.
  5. Mustafa_

Steam geri ödeme politikası hakkında soru...

Cyberpunk 2077 ön siparişi vereceğim fakat aklıma takılan bir soru oldu. Acaba oyunu ön siparişte alsam fakat çıktığı tarihten sonrada indirmesem (İncelemeleri merak ediyorum oyun hakkında birkaç şüphem var bide acaba Xbox Game Pass e gelir mi ? gelmez mi? oyunun performansı ne durumda olur...
  6. Mustafa_

Nfs underground 2 satıştan kaldırıldı mı ?

Oyunu orijinal bulamadım EA satıştan kaldırmış sanırsam . Nerden indirebilirim bilen var mı ? Yoksa mühim sitelere yönelicem .d
  7. Mustafa_

Niye her 10 girişimin 7 sinde bu hatayı alıyorum ?

Varmı bu hatayla karşılaşan biri ?
  8. Mustafa_

Neden bu hatayı alıyorum? Nasıl çözebilirim?

1600812856 oyunu merak eettiğim için indirmek istiyorum ama böyle bir hata alıyorum sbebini bilen daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilirmi?
Top Bottom