Arama sonuçları: *

1. E

Resident evil 2 remake alınır mı

arkadaşlar oyun şuan 7.50 dolar alınır mı sizce
  2. E

The Quarry alınır mı

arkadaşlar oyun steamde 9 dolara düşmüş alınır mı
  3. E

fc 25 bilgisayara saat kaçta çıkıyor

oyun kaçta çıkıyor biliyormusunuz
  4. E

telefon güncellemesi sonrası çalışmaması

telefonda güncelleme yaptım restart attıktan sonra telefona hiç bir uygulamaya girilmiyor nerdeyse fabrika ayarlarına girip sıfırlıyamıyorum bildirimlerde sistem güncellemesi tamamlanıyor yazıyor ama bir şey olduğu yok yardımcı olabilirmisiniz
  5. E

the last of us oyununda grafik ayarları

arkadaşlar amd fsr 3 resulation diye ayar açtım görüntü çok güzel fps iki katına çıktı nerdeyse diğer oyunlarda bu ayarlar var mıdır örneğin god of war ragnarok oyununda bu ayar olucakmıdır sizce görüntü kaybı nerdeyse çok az ama akıcı bir oyun deneyimi sunuyor
  6. E

A Plague Tale Requiem Oynanır mı ?

ilk oyununu oynamıştım ve beğenmiştim sizce 2. oyunu alınır mı optimizasyon sorunları var diyorlar sistemim akıcı şekilde oynatırmı
  7. E

horizon zero down için yama önerisi

arkadaşlar bu oyun için önerebileceğiniz güvenilir bir yama var mı
  8. E

Hogwarts Legacy alınır mı

epic de oyun 300 civarına inmiş sizce alınır mı
  9. E

God of war ragnarok bilgisayarım açar mı

merhaba god of war ragnarok için sistemim sizce yeterli olur mu hangi ayarlarda oynayabilirim 60 fps sabit alırmıyım en kötü rx 6600 r5 5600 16 ram sistem ile
  10. E

Xbox gamepass kütüphanesinden oyun önerisi

arkadaşlar gamepass de önerebileceğiniz güzel hikayeli oyun var mı a plague tale yeni oyununu düşünmüştüm oynamayı sürükleyici hikayesi güzel oyun önerileriniz varmıdır
  11. E

Tft oyununda hangi arenayı almalıyım

bu yenı etkınlıklerle 2500 puanım oldu hangısı daha guzel sızce bu videoda 0.55 de arena sizce hangisini seçeyim chibi yasuo ve aatroxum var o yüzden almak istemiyorum chibi
  12. E

Dead Space Türkçe yama (Remake)

arkadaşlar ücretsiz virüssüz yama var mı yardımcı olabilirmisiniz
  13. E

Star Wars Jedi Fallen Order fps drop

arkadaşlar oyunu oynarken bazı yerlerde fps drop yiyorum yardımcı olabilirmisiniz sistem imzada
  14. E

watch dogs bundle alınır mı

5.60 dolar civarına denk geliyor sizce almalımıyım steamde şuan 7 dolar var hikayeli oyun arıyorum
  15. E

steam oyun önerisi 7 dolara

arkadaşlar steamde 7 dolarım var şuan indirimlerden ne alabilirm
  16. E

Star Wars izlemeden oyunu oynanılır mı

star wars jadi fallen order oyunun oynamak istiyorum da filmleri izlemeden oynarsam çok şey kaçırırmıyım oyun yeteri kadar dünyayı anlatıyor mu
  17. E

Star Wars oyunu alınır mı

https://store.steampowered.com/app/1172380/STAR_WARS_Jedi_Fallen_Order/ arkadaşlar bu oyun alınır mı güzel indirime girmiş
  18. E

Oyun tarihindeki en üzücü sahne sizce ne

Arthur Morgan Tommy Angelo Lee Twd bana göre
  19. E

mafia definitive ediıton 60 hertz sorunu

arkadaşlar ayarlar kısmında hertz ayarlama kısmı yok fps 90 100 alıyorum 60 hertz oynuyorum monitörüm 180 hertz yardımcı olabilecek var mı
  20. E

Hikayeli Oyun önerisi

bitirdiğim bazı oyunlar bunlar var mı başka önerileriniz god of war rdr2 detroit beyond two souls assasin creed valhalla odyssey dying ligth 1 2 a plague tale ınnocence spiderman remastered twd serisi witcher 3 uncharted gta 5
Top Bottom