Arama sonuçları: *

1. Ryuga Kishatu

Fifa 22 anında tekrar oynatma nasıl etkinleştirilir ?

Youtubede bazıları oyunu offline modda oynarken zamanı geri sarıp aynı pozisyonu yeniden oynatıyor googlede rt ltye aynı anda basınca oluyor diye gördüm ama bende işe yaramadı nasıl etkinleştirebilirim ?
  2. Ryuga Kishatu

TFT Prizmatik eklentiler nedir ?

TFT ay festivali görevlerini yapıyordum görevleden birinde prizmatik eklentiler ve prizmatik özellikler etkinleştirmen gerekebilir diyordu prizmatik eklentiler nedir ?
  3. Ryuga Kishatu

Witcher 3 Dilenciler Kralından Ödül Alma Görevi

Arkadaşlar burda hiç bir şekilde bir yerden geçiş bulamıyorum kapılar kilitli etrafından dolaşılmıyor nasıl gireceğim ?
  4. Ryuga Kishatu

Yennefer mi Triss mi ?

Arkadaşlar şu anda witcher 3 oynuyorum oyunu 20 saat oynadıktan sonra uzun bir ara verdim ve tekrar başladım sıkıntı şu ki şu an yennefer ile aramızdaki bağ büyüsünü bozduk ve yennefer hala bizi sevdiğini söyledi ve seçenek sundu oyun googleye yazıp bakacaktım ki triss diye bir seçeneğimizde...
  5. Ryuga Kishatu

Dünyanın En Çok Oynanan 10 Oyunu Nedir ?

Aslında bilmemin hiç bir önemi yok ama merak ettim ve internette her yer farklı söylüyor doğruluğundan emin olduğunuz bir liste var mıdır ? 1627583330 Not: Pc İçin
  6. Ryuga Kishatu

League Of Legends Drop Giriyor ?

imzadaki sistemle 144 sabit fps 12 ms oynuyorum işlemci ısısı vs normal fakat arada bir saniye drop giriyor örneğin ejder alındığında sett e si atıldığında vs nasıl düzeltirim
  7. Ryuga Kishatu

Valorant Yitik Seti Alınır mı?

Vitrin seti almak istiyorum fakat yitik pek içime sinmedi ama herkes bayılmış hatta bir set ilk kez bu kadar olay oldu sizce alınır mı beğendiniz mi ?
  8. Ryuga Kishatu

The Witcher 3 DLC'ler Nereye Ekleniyor

indirime girmişken the witcher 3 game of the year edition aldım dlcleri nereden oynayabileceğim ilk kez dlcli bir oyun aldım aydınlatabilirseniz sevinirim kendiliğinden hikayeye falan mı eklenicek
  9. Ryuga Kishatu

Arkadaşlarla Oynamalık Oyun Tavsiyesi

3 kişilik bir ekibiz duruma göre bazen 6-7 kişi oluyoruz hepimizin sistemi iyi oyunu kaldırması konusunda bir problem olmaz 3-4 kişi oynamalık bir oyun arıyoruz tavsiyelerinizi bekliyoruz
  10. Ryuga Kishatu

Oyuncustore güvenilir mi ?

Son zamanlarda çok fazla rdr 2 oynamak istiyorum fakat şu anda oyuna verecek 300 tl param yok bu sayfayı buldum instagramda 65 bin takipçileri var ve şikayet var sitesinde haklarında açılmış tüm şikayetleri olumlu sonuçlandırmışlar burda rdr 2 30 tl ve ben oyunu bitirene kadar dayansa yeterlidir...
  11. Ryuga Kishatu

GTA V Dosya Konumunu Bulamıyorum

Oyuna türkçe yama kurmuştum fakat şimdi online girmek için silmek istiyorum kısayola sağ tık yapınca dosya konumuna git seçeneği çıkmıyor yerel disk C' den program file basıp rockstar gamesi seçince gta v çıkmıyor ne yapmam gerekiyor gta v dosya klasörüne nasıl giderim ?
  12. Ryuga Kishatu

GTA V Haritada Görev Yok

GTA V' de şu anda oyunun hikayesini bitirdim hikayesel olarak bir şey kalmadı haritada gördüğüm bütün yan görevleride tamamladım ve oyunun %78 gözüküyorum görev nasıl bulabilirim ?
  13. Ryuga Kishatu

GTA V offline arabam nerede ?

Gta v offline modda araba aldım garajıma kaydettim tekrar oyuna girdiğimde garajımdaydı fakat patladı patlayınca otomatik kaydetme geldi ve arabayı oyuna çık gir yapmama rağmen garajımda bulamadım telefonda mechanic numarasıda yok arabam nerede
  14. Ryuga Kishatu

Optimize Ayarlara Nasıl Dönülür

Gta v oynuyorum ayarları en yükseğe çekmiştim fakat fps 45 lere kadar geriliyor bu yüzden optimize ayarlara geçmeye karar fakat ekran kartıma özel ilk başta verilen ayarlara nasıl geçilceğini bilmiyorum nasıl yaparım ?
  15. Ryuga Kishatu

Battlefield 3 Türkçe Yama Var Mı ?

Origin üzerinden bf3 indiriyorum dil seçeneklerinde türkçe çıkmadı sanırsam orjinal türkçe yaması yok güvenilir bir türkçe yama linki atar mısınız
  16. Ryuga Kishatu

GTA V ban yersek ne olur

GTA V online ı uzun süredir hilesiz oynuyorum ama yok olmuyor agalar zor bende para hilesi yüklemeye karar verdim atıyorum ben hile yükledim ban yedim yeni social clup hesabı açıp oyuna girebilir miyim
  17. Ryuga Kishatu

GTA V Vuramama Sorunu

Gta onlineda iken birden yumruk atamamaya ve arkadaşlarımda bana vuramamaya başladı friend mod gibi bir şey mi açtım sanırsam nasıl kaparabilirim
  18. Ryuga Kishatu

League of legends pre arıyorum

Şimdi lol gireceğim tek giresim yok ligim gold 3 dereceli normal aram farketmez benle girmek isteyenler yazsın
  19. Ryuga Kishatu

Arkadaşlarla Oynanıcak Oyun Tavsiyesi

4 kişilik bi arkadaş grubumuz var birlikte saracak online oyun arıyoruz tavsiyelerinizi bekliyoruz
  20. Ryuga Kishatu

Hikayeli Oyun Tavsiyesi

Merhaba eski bilgisayarım kötü olduğundan hayatım boyunca neredeyse hiç hikayeli oyun oynamadım ve artık hikayeli oyunlara başlamaya karar verdim türkçe yaması apk da olsa varsa güzel olur sizin için efsane olan tavsiye hikayeli oyun önerirseniz sevinirim
Geri