Arama sonuçları: *

1. Diyonel

Epic Sepetim Nasıl Alınır mı?

Oyunlar nasıl tavsiyeniz yada gereksiz bulduğunuz bir oyun var mı? *Hitman ve Lord of Rings'ten emin değilim*
  2. Diyonel

steam indirim tavsiye lazım

Beyler steamda 400-500 tl arası param var ne almamı önerirsiniz sistemim imzada aklımda sekiro veya spiderman var düşünceleriniz ve önerileriniz? (açık dünya)
  3. Diyonel

CS:GO'dan VAC yermiyim

Arkadaşlar bir arkadaşım bana hesabını verdi içinde oyunlar var ama csden vac banlı bende kendi hesabımda csgoyu sıklıkla oynuyorum o hesaba girsem ban falan yemem dimi? Biraz Tedirginim Kendimi Sağlama Almak Istiyorum
  4. Diyonel

Valorant FPS'm düşük

Arkadaşlar sistemim: RX580 8GB R5 1600AF 8GB RAM fakat oyunda 90-150 arası alıyorum genellikle 120 oluyor eskiden 200-300 arası oynuyordum niye böyle oldu
  5. Diyonel

CS:GO Hileci Geldi :/

Arkadaşlar 13-6 yenerken karşıdan 1 kişi mevlana açtı ve 14 16 bizi yendiler bende bir kısmını videoya aldım adamın hile olduğu belli oluyor bu videoyu nereye atmalıyım ?
  6. Diyonel

GTA 5 Doğrulama Kodu Gelmiyor

Evet arkadaşlar GTA 5 ikili doğrulama açtım fakat authenticator'u sildim ve doğrulama kodu gelmiyor desteğe mesaj attım kaç gündür bekliyorum cevap gelmiyorum yardımcı olur musunuz hesaba da bir türlü giremiyorum :/
  7. Diyonel

{ÇÖZÜLDÜ} CSGO'nun 32 GB yer kaplaması normal mi?

Arkadaşlar mehraba yaklaşık olarak 5 aydır pcmde Counter Strike GO var ve 32gb yer kaplıyor silip yüklesem daha iyi olur mu bazı oyunları indiricem ve yer yok ?
Top Bottom