Beyler steamda 400-500 tl arası param var ne almamı önerirsiniz sistemim imzada aklımda sekiro veya spiderman var düşünceleriniz ve önerileriniz? (açık dünya)
Arkadaşlar bir arkadaşım bana hesabını verdi içinde oyunlar var ama csden vac banlı bende kendi hesabımda csgoyu sıklıkla oynuyorum o hesaba girsem ban falan yemem dimi? Biraz Tedirginim Kendimi Sağlama Almak Istiyorum
Arkadaşlar sistemim: RX580 8GB R5 1600AF 8GB RAM fakat oyunda 90-150 arası alıyorum genellikle 120 oluyor eskiden 200-300 arası oynuyordum niye böyle oldu
Arkadaşlar 13-6 yenerken karşıdan 1 kişi mevlana açtı ve 14 16 bizi yendiler bende bir kısmını videoya aldım adamın hile olduğu belli oluyor bu videoyu nereye atmalıyım ?
Evet arkadaşlar GTA 5 ikili doğrulama açtım fakat authenticator'u sildim ve doğrulama kodu gelmiyor desteğe mesaj attım kaç gündür bekliyorum cevap gelmiyorum yardımcı olur musunuz hesaba da bir türlü giremiyorum :/
Arkadaşlar mehraba yaklaşık olarak 5 aydır pcmde Counter Strike GO var ve 32gb yer kaplıyor silip yüklesem daha iyi olur mu bazı oyunları indiricem ve yer yok ?