Arama sonuçları: *

1. S

Fc 24 oyun kolumu görmüyor

Ben bugüne kadar ea recovery'i steamdan açarak giriyor ve oynuyordum. Ama bugün giremiyorum bir türlü, her şeyi denedim yine de klavye ile açılıyor oyun, rica etsem yardım eder misiniz?
  2. S

pcyi biraz yorucak herhangi bir oyunda dcde sesim kesiliyor

oyun oynarken lol valorant vs. dcde bir sıkıntı yok çok basit konuşabiliyoruz. ama bilgisayarı biraz yorucak herhangi bir oyunda forza horizon 4, aşırı shaderli minecraft dcde sesim donarak gitmeye başlıyor. sorun ne
  3. S

minecraft oynarken dcde sesim donmaya başlıyor

minecraft shader pack kaynak paketi falan filan indirdim pc kasmıyor 80 90 fps arası ama dcde sesim kesik kesik gitmeye başlıyor hiç bir şey anlaşılmıyor neden 1694009583 up 1694009692 UP
  4. S

valorant ingilizce yapmama rağmen türkçeye dönüyor.

valorantı ingilizce yapıyorum. ama birkaç kere gir çık yaptıktan sonra tekrardan türkçeye dönüyor. nasıl düzeltebilirim
  5. S

valorant yeni gelen telefon doğrulaması

telefon numaram eski kullandığım hesaptaydı ve o hesaptan kaldırdım ama buna rağmen asıl kullandığım hesaba bağlayamıyorum nedeni nedir
  6. S

human fall flat kasıyor

normalde sistem gereksinimlerini karşılıyor ama bazen laptop aşırı hızlı fan sesi çıkartıyor ve oyun takılmaya 20 fps felan almaya başlıyorum. bu sorun lol, gta 5, valorant, pubg gibi oyunlarda olmuyor human fall flatde oluyor. bu arada arkadaşlarla oda kurup oynamaya çalıştık ama odayı kuran...
Top Bottom