Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Valorant açılmıyor ?

Beyler son zamanlarda valorantı açamıyorum nasıl açıcam şunu tıklıyorum hiç bişey olmuyo görev yöneticinde riot açılıyo ama oyun yok
  2. TahaCel

Hitman world of assassination (HİTMAN3) türkçe yama

Hitman 3 e türkçe yama indirebileceğim bi yer varmı bildiniz nasıl kurarım
  3. TahaCel

Hitman absoliton türkçe yazılar

Beyler bende şu alttaki konuşma yazıları çıkmıyo oyunda oyun türkçe tamam da bu konuşmalar çıkmıyor nasıl yapcam yama felan mı
  4. TahaCel

Hitman bu hatayı alıyorum yardım

hitman absolution aldım steamedn indirdim bu hatayı alıyorum
  5. TahaCel

Batman arkham knight mi -origins mi

batman arkham knight mi origins mi daha iyi oynanış olarak hangisi seri felanda boşverin iyisini söyleyin oynanışı felan
  6. TahaCel

Scarface: The World Is Yours nasl indiririm

Beyler tolunay ören oynarken gördümde nerden indiririm bu oyunu Scarface: The World Is Yours
  7. TahaCel

RTX 2060 the last of us 2 grafik ayarları

rtx 2060 r5 3600 16 gb ram var oyunu yeni açtım daha girmedim hangi ayalarda oynamayı önerirsniz açmam veya kapamam gerek grafik ayarı var mı özellikle hızlısandan girim hemen
  8. TahaCel

Sistemin the last of us 2 de rahat ıynatır mı

Beyler teknoloji çok hızlı geliştiği için sistem artık eski kalıyo 1050 gibi bişey oldu artık R5 3600 var rtx 2060 var 16 gb ram ne diyonuz hangi ayarlarda oynatır şu oyunun 2sinide oynamak istiyorum 2 ay önce 1 bitmişti
  9. TahaCel

The Last Of Us 2 Satın Alacağım Ancak Nisan'da Mı Çıkacak?

Beyler The last of us alıp oynucam ama bir sorum var part 2. Nisanda çıkcak diyor Ama Easter gamer Enis kirazoplu Rrrane nasıl oynadı Bu videolarda part 2 yi oynuyolar
  10. TahaCel

Rdr2 sıcaklı değerlerim vs normal mi

Rtx 2060 erkan kartı R5 3600 işlemci var
  11. TahaCel

Epic games oyunlarım gözükmüyor ?

Güncelleme yaptım sadece yüklü oyunlar gözüküyor satın aldığım olsun ücretsiz epicten aldığım oyunlar gözükmüyor güncellemeden sonra oldu bu olay
  12. TahaCel

Allah rızası için şu oyunu açmak için yarım edin

Fifa 23 gene bozuldu bu hataları veriyor nasıl çözücem
  13. TahaCel

Yardım Fifa 23 hata veriyor ? (kimse mi bilmiyor ya)

Ya allahım bu nasıl oyun ya 5 gün çalışıyorsa 2 gün çalışmıyor ne bozuk bir oyun . Bu hatayı alıyorum şimdide napıcam yardım edin çözümleri var youtubede ama anlayamadım 1674589304 abi cidden mi kimse mi bilmiyor ya 1674589491 @joker♤ yemin ediyorum bıktım bu oyundan canı isterse açılıyor oyun ya
  14. TahaCel

Fifa 23 originde gözükmüyor ?

Fifa 23 neden originimde gözüklmüyor ea app dede gözükmüyor
  15. TahaCel

Yardım Fifa 23 artık açılmıyor ?

Fifa 23 aldım kaç ay önce açılıyordu sıkıntısız bugün açılmıyor ne yaptıysam halledemedim anticheat sildim yükledim steamden başlat diyorum ea app açılıp kapanıyor ekran vs yok Bu arada benim origin ve ea app de fifa 23 gözükmüyor neden ? Oyunu originden açın diyor çoğu kişi ama originde...
  16. TahaCel

eFootball maça girememe sorunu ??

paket açma vb . herşeyi yapabiliyorum ,lobide her şeyi yapabiliyorum kadro mu felan ayarlıyorum tam maça giricem bu ekran da kalıyor kaç seferdir ne yapcaım 2 saatir yükleniyor böyle
  17. TahaCel

fifa companion giriş yapamıyyorum

Arkadaşlarım da böyle bir şey yaşanmadı telefondan kadro vb şeyleri yapabiliyorlar ama ben girince bu hatayı veri,yor
  18. TahaCel

Fifa 22 Takım Kimyası Hakkında?

FİFA22 ultimate de ki eski kadrom buydu ama yeni oyuncular çıkarınca değiştirdim ama bu seferde kimya düştü ama çıkan oyuncularda çok güzel satıp başka oyuncu alim desem satılan oyuncular değil. bu da yeni kadrom sğb kısmına bunu alırsam 72 kimyaya yükseliyor idare eder ama 86 lık oyuncunun...
  19. TahaCel

Fifa 22 ultimate team de nasıl Kimya yükseltirim ve para kasarım ?

Kadrom şuan böyle nasıl kimya yükseltirim ve para kasarım 5k param var
  20. TahaCel

Pubg Çöküyor crash veriyor

bu hatayı verip kapanıyor napmalıyım kaç haftadır böyle dosyalar doğru ekran kartım güncel youtube dan araştırıp yapmaya çalıştım hepsi aynı şeyi yapıyor 1 çekirdekle açıyor oyunu oda olmuyor gene kapanıyor nasıl çözücem artık sıkıldım Aynı sorun pes2021 devar ama hata vermeden kapanıyor o...
Geri