Arama sonuçları: *

1. kadiks

Valorant Sezon Uğurları gelecek mi?

Geçen bölümde uğur vermişti. Bu bölüm de tamamlandı ama ben hala plat uğurunu görüyorum elmas uğurum yok. Gelecek mi? yoksa gelmeyecek mi? Bilgisi olan var mı?
  2. kadiks

Yardım Düşük yer kaplayan(max 3 gb), oyun süresi uzun oyun önerisi

Modemi garantiye gönderdim ve telefon internetim ile indirecegim, online olmayan uzun süre oynayabilecek oyun önerisi verir misiniz?
  3. kadiks

Yardım Valorant mobil veri yüksek ping

Arkadaşlar modemi garantiye gönderdiğim için kendi mobil verime bağlandım ama normalde 20 ping alırken 70 civarında dolaşıyor ve oyunuma gerçekten etki ediyor. Bunu düşürebilir miyim? Bir yolu vs var mı?
  4. kadiks

Yardım Valorantda Kasma Sorunu

Arkadaşlar oyunun ilk başında açılırken gelen videoda YORU karakteri kendi portalından sahneye girene kadar kasma oluyor. Oyunda ise 2 gündür ilk açtığımda bir fps kaybı yaşıyorum. Normalde 1080p ultra da 150 fps altına düşmeyen sistem 12 13 fps de dolaşıyor. Sebebi ne olabilir? Güç modu...
  5. kadiks

Yardım Tek pc 2 kişi oyun önerisi

kardeşimle oyun oynamak istiyorum. 2 adet kol da var zaten. Ne tür oyunlar var beraber oynayabilecegimiz? fifa 21 var futbol oyunu önermeyin lütfen.
  6. kadiks

Yardım Yayınlarda Oynayabileceğim Solo ve CO-OP(2 kişilik) Oyun Önerisi

Sorum başlıkta. CO OP olması önemli. 4 kişilikten ziyade 2 kişilik olsa çok daha iyi olur.
  7. kadiks

T-laucher(MİNECRAFT) iki kişi girmek

Arkadaşım ile farklı evlerden beraber girip oynamak istiyoruz. Nasıl oynayabiliriz?
  8. kadiks

Gamepad ile oynanacak oyun önerisi

Merhaba, Nerdeyse 1 yıl önce kendime gamepad almıştım ve şimdi aklıma geldi. Onla oyun oynamak istiyorum ama aklıma futbol oyunları dışında gelmiyor. Sizlerden gamepad ile oynayabilecegim oyunları önermenizi istiyorum. Kullandığım gamepad platoon marka dandik bir gamepad
  9. kadiks

Yardım For Honor Gamepad ayarı

Arkadaşlar merhaba, Yatağıma uzanıp gamepad i elime alıp oyun oynamak istiyorum. İlk olarak for honorla baslamak istedim ama elimde bulunan gamepadi(platoon pl-2596) bir türlü ayarlayamadım. Fare ile etrafa döndürdügüm gibi döndüremiyorum. Bundan dolayı kendimi savunamıyorum. Şuanlık bunu...
  10. kadiks

EA Play Oyun Önerisi

EA play aldım 1 aylık. Önerebileceğiniz oyun var mı? Tek başıma olur. Arkadaşlarımla olur.
  11. kadiks

For Honor Hikaye Sıfırlama

Merhaba, Deneme amacı ile oyuna girdim hikaye kısmı ve herhangi bir şeyi umursamadan girdim direk. Şimdi yayınlarımda vs oynamak istiyorum ama hikayede biraz devam ettim. Nasıl sıfırlayabilirim?
  12. kadiks

Arkadaşlarım ile oynayabileceğim fiyatı uygun oyun önerisi

Soru başlıkta bütçe 25 tl civari. Bunlar bende var lütfen önermeyin.
  13. kadiks

Yardım Pubg Lite oynarken işlemciden kaynaklı darboğaz yiyorum.

Bilgisayar özelliklerim imzamda bulunmakta. Oyunu her türlü rahatlıkla kaldırabilir ama İlk 4 alt çekirdek dışında olan çekirdeklerin hepsi uyuyor(8 c 16 t). Tam adamın sesini alıyorum arkadan, arkaya dönerken bir anda fps 120 lerden 60 a çakılıyor ve donma olduğu için ölüyorum. Bu durumu nasıl...
  14. kadiks

Yardım Arkadaşlarla oynanacak eğlenceli oyun önerisi

Genel olarak 4-5 kişi ile oynayabileceğimiz, eğlenceli, etkileyici bunların yanına da hikayeli olarak(şart değil olsa iyi olur.) uygun fiyatlı oyun önerisi istiyorum. Bende; Among us, Speed Runners, The forest, CS:GO, Valorant, PUBG Lite, Rocket League oyunları bulunmakta. Steam de indirim...
  15. kadiks

Yardım Cs:GO Konsol açamıyorum!

Tuş ayarlarına baktığım zaman esc ve tab tuşu arasında bulunan " tuşuna basınca açıldığı yazıyor ama ben ona basınca hiç bir şeye girmiyor. Tuş ayarlarından konsol açma tuşunu farenin 5. tuşuna atadım yine de açılmıyor. Ne yapmalıyım?
  16. kadiks

Yardım Steam de kış indirimleri de varken 15 tllik arkadaşlarla oynanacak oyun önerisi

Toplam 30 tl harcayacagım ve bunun 16 tl sini The Forest dan yana kullanacagım geri kalan 15 tl ye oyun önerir misiniz? Arkadaşlarla beraber oynayabilecegim oyun önerilerine açıgım 1 oyun şart değil ne kadar fazla o kadar iyi @Dontaçhi
  17. kadiks

Yardım Metro 2033 redux için türkçe yama önerisi

Sorum başlıkta güvenilir site önerir misiniz
Geri