Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

Oyundayken ekrana işlemci ram bilgileri çıkıyor

1734966775 fareyi sağa kaydığımda çıkıyor özellikle nasıl kapatabilirim bunu bazen rahatsız ediyor
  2. Özgürcan

Tekli oyunculu önerebileceğiniz oyunlar

oynadığınız güzel önerebileceğiniz oyun var mı ? hikayeli olur hikayesiz olur fark etmez çok online oyun aramıyorum iş sonrası kafa dağıtmak için önerelerinizi bekliyorum. Teşekkürler iyi forumlar.
  3. Özgürcan

Diablo IV out of memory

böyle bir hata aldım bu ne raminde bahsediyor 16gb ram var ekran kartında 12gb yetmemiş mi?
  4. Özgürcan

the witcher 3 modlardan anlayan bakabilir mi?

Arkadaşlar modlardan anlayanlar bir bakabilir mi Sorum witcher 3 tekrar başlıyım dedim modlarlada oynayışı zenginleştiriyim dedim graphics moduda var neyse bu şekilde sorunsuz oynuyordum sonra aklımda kalan modlar vardı baya onunla oynamak istiyordum. modlarım: Random Encounters modu bu modu...
  5. Özgürcan

Minecraft java edition var ama windows 10 edition girebiliyorum

Değişik bir sorun evet biliyorum Soruma gelecek olursak minecraft java edition sahibiyim zamanında almıştım tekrar indirmek istediğimde xbox uygulamasına yönlendirdi ve hem java hemde windows edition indirdi bende denemek için windows edition girdim ve baya oynadım demo gibi de gelmedi bana...
  6. Özgürcan

Csgo başlatma seceneklerı ayarla kod

Arkadaslar su kod oluyormus bılen varsa verebılır mı
  7. Özgürcan

KORKU OYUNU ONERI

onrebılecegınız korku oyunu varmı gerılımı fazla olanları daha cok sevıyrum sımdı den tesekkurler
Top Bottom