Arama sonuçları: *

1. Forever

FIFA 22 "DirectX error" hatası nasıl çözülür

Bu hata ne olabilir? Birkaç kere daha oyuna çıkıp girdim ama oyun sürekli aynı hatayı veriyor.
  2. Forever

Normal The Witcher 3 mü yoksa GOTY sürümü mü?

Normal The Witcher 3 mü yoksa GOTY sürümü mü? Hangisini almalıyım? Aralarında bir fark varmı?
  3. Forever

Assasin's Creed Valhalla Türkçe yama var mı?

Bu yamayı buldum güvenilir midir? Ayrıca bunda daha güzel yama var mı? https://forum.turkmmo.com/konu/3799406-assassins-creed-valhalla-turkce-yama-100/
  4. Forever

Assasin's Creed Valhalla RTX 2060 için en iyi ayarlar nasıl olmalı?

Oyunu ultrada oynuyorum ama biraz kasıyor gibi geldi. Bu oyun için en iyi grafik ayarı nedir?
  5. Forever

Assasins Creed: Valhalla oynanır mı?

Daha önce hiç bir Assasins Creed oyunu oynamadım ama Valhalla'yı oynamak istiyorum. Oyun güzel midir?
  6. Forever

The Witcher 1 ve 2 oynanmadan The Witcher 3 oynanır mı?

The Witcher 1 ve 2 oynanmadan The Witcher 3 oynanır mı? Ayrıca oyun övüldüğü kadar güzel mi?
  7. Forever

Mafia Defenetive Edition Türkçe yama var mı?

Apex çevirinin yamasını bulamıyorum. Yapay zeka çevirisinden başka yama yok mu?
  8. Forever

Batman: Arkham Aslyum ve Arkham City bağlantılı mı?

Batman: Arkham Aslyum ve Arkham City bağlantılı mı?
  9. Forever

Batman : Arkham Knight alınır mı?

Batman: Arkham City'i yeni bitirdim. Arkham Knight'ı almayı düşünüyorüm sizce almalımıyım? Ve Knight' dan önce Arkham Origins oynmaya gerek var mı?
  10. Forever

Valorant güncelleme geldi mi?

Valorant güncelleme ne zaman gelecek veya geldi mi?
  11. Forever

Faceit güven puanı yükselir mi?

Faceit'de güven puanı yükseliyor mu?
  12. Forever

Faceit sunucularında problem mi var?

Faceit'e giriyorum ama CS:GO' nun son sürümünü indirmemi söylüyor, zaten bende son sürüm yüklü problem bende mi yoksa Faceit sunucuların da güncelleme veya problem mi var?
  13. Forever

CS:GO'da kasa nasıl satılır?

Benim oyunda çok fazla kasam var ama hiçbirini açacak anahtar yok kasaları nasıl satabilirim.
  14. Forever

CS:GO hesabım seçkin oldu

Ben bir şey yapmadım ama oyuna girince hesabım seçkin oldu ama ben para yatırmadım nasıl oldu acaba?
  15. Forever

Malwarebytes cs.go.exe'de Trojan buluyor

Malwarebytes'e girdim ve Cs:go'da trojan buluyor neden Trojan buluyor? Oyun zaten Steam'da ücretsiz korsanda değil.
  16. Forever

NBA 2K21 kayıt sorunu çözümü var mı?

Oyunu Epic Games'den bedava aldım ama kayıt sorunu vardı. Bu sorun çözüldü mü? Veya bir çözümü var mı?
  17. Forever

NBA 2K21 Epic Games sorunlu mu?

Oyunu sabah indirdim ama her türlü sorun var. Başlarken uptade %0' da kalıyor bazen oyundan atıyor. Gamepad ayarlarını kaydetmiyor. MyCareer kaydetmiyor oyunu sileceğim sanırım bu sorunlar tek bende mi var? Çözümü var mı? Ayrıca bunları yaşayan sadece ben miyim?
  18. Forever

NBA 2K21 hesap oluştururken Epic Games yok

Oyuna girerken mail istedi yazdım bu siteye attı ama Epic Games hesabı yok ne yapmam lazım?
  19. Forever

Valorant görüntü ayarı değiştirme

Valorant'ta görüntü ayarlarlarımı bu videodaki gibi yapabilir miyim?
  20. Forever

MOUNT & BLADE II: BANNERLORD Fps drrop yiyorum

Oyuna girince çok fazla Fps drop yiyorum. 2-3 saniye sürüyor sonra normale dönüyor ama yeni bir yere gidince yine 2-3 saniye drop giriyor. Oyun HDD'ye kurulu ve HDD eski bir şey. Sistemimde; RTX 2060 R5 3600 16 GB Ram var. Oyun HDD'de ama markasını ve modelini bilmiyorum.
Top Bottom