Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Fc25 oyun çok hantal

Arkadaşlar 144Hz oynuyorum 1 hafta önce oyun çok akıcıydı ama şu aralar oyun çok hantal bende ve yavaş. FPS sabitleme falan açmıyorum zaten yapabileceğimiz bir şeyler var mı?
  2. oğuzhan18

fc25 türkçe dil nasıl yapılır

arkadaşlar bazı arkadaşlarımda türkçe bazı arkadaşlarımda ingilizce oyun içi ayarlardan türkçe ayarı yok. steam ayarlar kısmında türkçe seçili. başka dil seçip tekrar türkçe yapınca olmuyor. yeniden yükledik fayda etmedi. ne yapmak lazım.
  3. oğuzhan18

fc25 hakkında tavsiye önerisi

arkadaşlar futbol oyunlarında pes 2016 ile başladım ve mükemmel oyun pes21 ile son bulundu oyun bozuldu çünkü. ve fifa 24 şans verdim ve 1k saat oldu. ama oyunun oynanışını hiç sevmiyorum neden derseniz çıkacak kartlar isterse 99 yada 96 oyuncu olsunlar bunlar beni hiç heyecanlandırmıyor çünkü...
  4. oğuzhan18

hikayeli oyun önerisi

Arkadaşlar detroit oyununu çok önceden bitirdim. sonrasında çok büyük boşluğa düştüm hiç bi oyundan zevk almadım sonra metro serisinde exodus bugun bitirdim gerçekten çok güzel oyundu bu oyunlara örnek güzel oyunlar kaldı mı. rdr felan demeyin bana yeter o oyunu sildim zaman kaybı. birde Call...
  5. oğuzhan18

softnyx oyunu Rakion Geri dönüyor

Eskilerin mükemmel oyunu Rakion geri dönüyor çok heyecanlıyım ve yarın oyun açılacak galiba arkadaşlar indirme laucheri paylaşıldı. bu forumda eski oyuncular varsa oyuna destek çıkalım oyun ful türkçe olarak bazı karakterler başta olmayacak sonraki güncellemelerde bizlerle tekrar bulaşacakmış...
  6. oğuzhan18

Sons Of The Forest hikayesi aynı mı ?

Arkadaşlar oyun ilk çıktığında Torrent üzerinden Online oynayıp oyunu bitirdik ama oyun ilk oyuna göre alakası yoktu çok saçma geldi ev yapma gereği bile duymadık oyun tam sürüme çıktımı ya da ilk çıkışına göre değişiklikler oldu mu?
  7. oğuzhan18

sea of thives cyanbeard hatası

arkadaşların oyunu uzun süredir oynuyorum ama bu hatayı veriyor online yada tek oyunculu oynuyamıyorum ana menüye geri dönüyor çözümünü bilen var mı ?
  8. oğuzhan18

cs2 seslerde sorun mu var ?

arkadaşlar 1 haftadır girmiyorum bu özellikler varmıydı normalde eskisi gibi ses kasamıyorum bu olay canımı sıktı var mı böyle sorun yaşayan. bide 2 gündür kablosuz kulaklığın usbsi normalde önde olurdu arkaya taktım ondan sonra öne tekrar aldım sorun olur mu ki ?
  9. oğuzhan18

fc 24 başlamıştım ama bırakma kararı aldım (mekaniği yüzünden)

Arkadaşlar pes oyun mekaniği bozulduğu için ilk defa FIFA 24 almak istedim 740TL'ye Steam üzerinden aldım Nays falan. Ama gelelim oyuna oynadıkça alışırım dedim ama maalesef bu oyunu beceremicem ben çünkü rakipler sadece mevlana gibi dönüyorlar başka bir şey yaptıkları yok oyun mekaniği çok...
  10. oğuzhan18

cs2 eşleştirme ve ranked farkı nedir ?

arkadaşlar açıklarmısınız.
  11. oğuzhan18

Maalesef istemesem de CS2 güncellemesi geldi yapıştırın.

Maalesef CS:GO devri kapandı her güzel şeyin sonu varmış maalesef yeni oyunu hiç beğenmedim şahsımca inşallah sizler beğenirsiniz elveda CS:GO.
  12. oğuzhan18

yeni fifa başlamış için tavsiye

Merhaba fifaya 1 ay öncesinde ultimate başlamış birisiyim pes serisi oyunu berbat hale getirdikleri için fifaya geçmiş durumdayım ama ne hikmetse oyun mekanikleri canımı sıkıyor adam istese topu vermeden sabaha kadar dönebilir. şu an 61 saatim var kadrom ful pempe fuuties kartlar dolu ama...
  13. oğuzhan18

fifaya yeni başladım öneri

arkadaşlar pes6 dan beri bütün oyunları olsun online myclub olsun profosyonel olarak kendi çapımda oynadım turnuva 1.liğim olsun cafelerde yaşadım. ama biliyorsunuz ki oyun artık bozuldu mobil oyun oldu bu vesileyle fifaya geçme kararı aldım arkadaşlarımda oynuyor. fifa yeni oyunu aldım onun...
  14. oğuzhan18

Detroid gibi benzer oyun var mı

Detroid oyununu bitirdim. Ve oyunun etkisinden çıkamıyorum 2 gündür hiçbir oyun artık zevk vermemeye başladı iyi sonlarla bitirdim hepsini. Hangi oyuna girersem gireyim aklım oyuna gidiyor gene benzeri bir oyun var mı çok eski olmayacak?
  15. oğuzhan18

son of the forest hakkında

crack oynuyan kişi orjinal almış birisiyle beraber olarak görüyor mu oyun oynanır mı oynanırsa eyer güncelleme geldikten sonra devam edebilir mi acaba ?
  16. oğuzhan18

zombirock sırık yavaşmı

zombirockda sırık boylu karakterler diğer boyutlara göre sizce yavaşmı ?
  17. oğuzhan18

Chivalry 2 oyunu nasıldır

oynuyanlar için soruyorum nasıldır sizce fazla araştırmadım oyunda sadece kılıçmı sallıyorsunuz. karakteri kasabiliyormusunuz xp felan kastığımız paralarla daha iyi kılıçlarmı alıyoruz biraz bilgi verirmisiniz belirli yerden sonra çokmu sıkar teşekkürler.
  18. oğuzhan18

forza 4 sunucuları ne durumda

karşıma böle bi sorun geldide arkadaşında aynı durum var sunucular kapandımı fazla oynayan kişilerde deyiliz ama merak ettik.
  19. oğuzhan18

zombirock sunucuları açıkmı

oyuna giremiyorum bugun bakımdamı bilgisi olan varmı yada oyunla ilgili bilgi paylaşılan yer varsa link atarmısınız.
  20. oğuzhan18

valorant yeni season pass alınır mı?

Merhaba normalde fazla oynayan birisi deyiliz valorant önceki season pass de neler veriyor hiç görmedik bu yeni gelen nasıldır sizce alınır mı? season pass usp spectre bide awpsi hoşuma gitti sadece.
Top Bottom