Arama sonuçları: *

1. H

FC24 Para birimi nasıl değiştirilir?

FC24'te FC Points alırken dolar kuru ile gösteriyor, bunu nasıl türk lirasına çevirebilirim?
  2. H

En ucuz LoL RP satan yer neresi ?

Hesabımı TR'den West'e geçireceğim. En ucuz RP nereden alabilirim?
  3. H

Steam'den FH4 alınır mı ?

Steam cüzdanımda 104Tl var, sizce 92Tl'ye FH4 alınır mı ?
  4. H

A way out 2 farklı bilgisayardan nasıl oynanır ?

Arkadaşımla EA Play üyeliği ile A Way Out indirdik ancak oynamayı bulamadık nasıl yapacağız ? Adım adım anlatır mısınız ?
  5. H

Star Wars : Jedi Fallen Order online oynanıyor mu ?

Başlıkta yazıyor sorum.
  6. H

Bedava Witcher 3 nasıl alınır ?

Witcher 3'ü aldıktan sonra nasıl kopyalayıp oynayabilirim ?
  7. H

CS:GO'da 20TL ile alınabilecek en iyi skinler?

Steam'de 20TL'm var bir kaç tane renkli menklli güzel skin almak istiyorum CS:GO'da bildiğiniz var ise söyler misiniz ?
  8. H

RDR 2 Çalışmayı durdurdu hatası alıyorum

Az önce görev yaparken RDR 2 de bi anda çalışmayı durdu deyip kapandı bidaha girdik bidaha kapandı çözümü var mı ?
  9. H

RDR 2 Düşük FPS sorunu

Arkadaşıma RDR 2 aldık ama oyunun ilk başında 27-30 civarı fps alıyor oyun testlerinde 55-60 arası gözüküyordu.
  10. H

RDR 2 de 60 FPS iyi mi ?

Arkadaşım 60fps alıyor oyunu almaya değer mi 60 fps ile akıcı oynayabilir mi ?
  11. H

250TL Steam'den oyun önerisi

Arkadaşımla iddaya girdik kazanan diğerine oyun alacaktı hazır indirim varken 250tl kitleyecem ne aldırayım ?
  12. H

Minecraft oynarken akıcı değil.

Arkadaşlarla minecraft giricez ama 144Hz monitörüm var ve 144fps üstü alıyorum hiç akıcı değil.
  13. H

Steam ea play gibi başka sözleşmeler var mı ?

Arkadaşlar mesela xbox gamebass var microsoft'ta steamde ea play var başka var mı böyle steam de aylık bi miktar ödeyip oynayabileceğim oyunlar ?
  14. H

Mafia Definitive Edition

Arkadaşlar mafia definitive edition aldım fiyatına değer mi ?
  15. H

max 20 tl oyun önerisi

arkadaştan 20 tl lik oyun alıcam ne alabilirim (birden fazla olabilir)
  16. H

Steam hallowen indirimleri

arkadaşlar steamde hallowen indirimleri olacak mı ayrıca olursa ne gibi oyunlar önerirsiniz arkadaşlarla oynamak için
  17. H

Gta 5 online fps düşüşü

Arkadaşlar dünde konu açmıştım fazla kişi bakmadı tekrar açıyorum storyde 110-120 fps arası alırken onlinea geçiyorum 55-70 arası niye böyle kasma hissi oluşturuyor rx 580 r5 3600 16 gb ram
  18. H

Gta 5 online fps düşmesi

arkadaşlar gta 5 story de 110-120 arası alıyorum online'a bir geçiyorum 55 60 bazen 48 e düşüyor nedeni nedir rx 580 r5 3600 kullanıyorum ısınma durumu yok
  19. H

cs go başka haritalara girme

arkadaşlar tolunay örenin bu videoda oynadığı mapa nasıl giricem
  20. H

pc için oyun önerisi

arkadaşlar her oyundan fazlasıyla sıkıldım lütfen yeni oyunlar önerir misiniz among us fall guys rocket league valorant cs lol gta 5 var başka oyun lazım bana
Top Bottom