Arama sonuçları: *

1. MSI aşığıyimm

Modern Warfare 2 (2022) Türkçe yama var mı

oyun online olduğu için yama kurulamıyor diye biliyordum ama kuranlar da varmış bilgisi olan kuran var mı
  2. MSI aşığıyimm

EA Play üzerinden Jedi Survivor oyununu güncelleyemiyorum

Dün BF2042 güncelledim bir sorun yoktu ardından Star Wars Jedi Survivor oyununu güncellemeye kalktım 1.5 GB güncelleme gelmiş ama güncelleyemiyorum. 400000 saat gözüküyor iptal edip yeniden falan başlattım bir türlü çözemedim sorunu
  3. MSI aşığıyimm

Star wars filmi izlemeden oyunu oynanır mı?

Jedi fallen order ve ardından Jedi survivor oynamak istiyordum daha önce hiç star wars filmi izlemedigim için izlemeye başladım 1977 yapımı 4. Filmden fakat eski olduğu için sanırım cok beğenmedim ama yine de bitirdim. Oyunu oynamam için tüm filmleri bitirmeli miyim oyun film ile bağlantılı mıdır?
  4. MSI aşığıyimm

Yardım Oynayacak oyun bulamamak

Oynayacak oyunum kalmadı. The last of us, days gone,spiderman, rdr2,titanfall,dying light gibi hikayeli oyunlara bayılıyorum en son ac valhallaya başladım ama bir türlü oyunu sevemedim witcher 3 başlamayı denedim (3. denemem) 10. saat sonunda o da sarmadı ve bıraktım yukarıdaki hikayeli oyunlar...
  5. MSI aşığıyimm

TLOU son durum nasıl?

TLOU 1 oynamak istiyorum ama oyun rezalet bir çıkış yaptı düzeldi mi acaba sorunlar 1660 super r5 5600 16gb ram en düşük ayarlarda oynayabilir miyim akıcı
  6. MSI aşığıyimm

Öneri Hafızamdan silinse de tekrar oynasam dediğiniz oyunlar

Keşke unutsam da tekrar oynasam dediğiniz oyunlar nelerdir? Ben Metro exodus ve days gone derim.
  7. MSI aşığıyimm

Bannerlord Nasıl Sadakat Arttırabilirim?

soru başlıkta bir türlü sadakat arttıramıyorum şehirler elimden gidiyor. 2 şehirim var ikiside bu şekilde. ben bunlara nasıl yemek veririm ve nasıl arttırabilirim sadakati
  8. MSI aşığıyimm

Dying light 2 görevi geçemiyorum

arkadaşlar burada kaldım geçemiyorum nasıl geçebilirim 1650950081 eski villedorda doktor veronica görevindeyim
  9. MSI aşığıyimm

hikayeli oyun tavsiyesi

red dead redemption 2 god of war dying light 2 metro serisi bu oyunları bitirdim bu seviyede hikayeli oyun önerisi alabilir miyim? sistem açısından problem yok
  10. MSI aşığıyimm

Battlefield 1 klavye algılamama sorunu

geçen gün bilgisayarıma format attım ve tekrardan battlefield 1 yükledim ama oyunda koşarken nişan alırken bir anda duruyor geri çekiyor 5 snde bir falan nasıl çözerim bu sorunu oyunu oynayamıyorum resmen
  11. MSI aşığıyimm

Dying Light 2 Darboğaz yapıyor mu

darboğazdan pek anlamıyorum ama sorun var mı acaba %100 e cıktıgı oluyor msi gtx1660 süper gaming x ryzen 5 2600x 16gb ram 2x8 1644169337 işlemci 73 derece bu arada 1644169393 ekran kartım 62 derece
  12. MSI aşığıyimm

Bannerlord tavsiye..

oyunu yaklaşık 3 haftadır oynuyorum fakat yanıma lord çekemiyorum oyundan sıkılmaya başladım acaba lord çekebilmenin bir yolu var mı?
  13. MSI aşığıyimm

Bannerlord Attan Nasıl İnilir?

nasıl attan inebilirim biraz basit ama ayarlardan vs hereyrden baktım bulamadım
  14. MSI aşığıyimm

Bannerlord birlik çağırma

bannerlord nasıl birliklerimi yanıma çağırabilirim krallığım yok ilk kalemi kuşatmak için çağırmak istiyorum
  15. MSI aşığıyimm

Bannerlord Asker çağırma

yoldaşıma birlik oluşturm kendi başına takılıyor ben bu orduyu nasıl yanıma çağırabilirim
  16. MSI aşığıyimm

World War Z oynayacak varmı ?

epic games de world war z ücretsiz oldu indirdim hikaye modu 4 kişi birlikte oynannıyor birlikte oynayacak varmı ?
  17. MSI aşığıyimm

Oyun önerisi (karantina için ?)

Yeni bilgisayar aldım fakat oyniyacak oyun bulamadım ? Türkçe dil desteği bulunan veya Türkçe yama kurabilecegim hikayeli oyun onerirmisiniz ücretsiz olursa daha iyi olur ? yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
Top Bottom