Arama sonuçları: *

1. Kayrae

Minecraft RTX Açıkken Siyah Ekran Sorunu

Merhaba, sorunum başlıtakki gibi :/ RTX açık iken 10Dk civarı oynuyoraum taakkk! birden siyah ekran driver ile alakalı olabileceğini düşünüyorum en son Nvidia sürümünü kullanıyorum imzadaki sistemi kullanıyorum
  2. Kayrae

Strateji Oyun Önerisi

Merhaba!, önerdiğiniz strateji oyunları hangileri ? Oynadıklarım Hoi4 Eu4 Civilation 6 Northgard
  3. Kayrae

Oyunlara Türkçe Yama

Merhaba, Sniper 3 Türkçe yama kurmak istiyorum fakat virüs bulaşır diye korkuyorum ve bu sadece Sniper 3 için değil İngilizce olan her oyun için Sizce Türkçe yama indirsem virüs bulaşır mı?
  4. Kayrae

CS:GO FPS değerlerim nasıl?

Merhaba, soru başlıktaki gibi. Sorma nedenim ise bazı arkadaşlar sorun yaşıyor bendede olabilir diye düşündüm
  5. Kayrae

Önerdiğiniz ''Hikaye'' Oyunları

Merhaba, soru başlıkta fiyatı 150TL civarı veya daha az olursa sevinirim (:
  6. Kayrae

Size Göre ÜCRETSİZ En İyi Oyunlar

Evett, Soru başlıktaki gibi malum oyun fiyatları pırrr uçuyor (: Önerileriniz nedir?
  7. Kayrae

Önerdiğiniz Oyunlar Neler

Merhaba, Sistemimde rahatlıkla oynayabileceğim ve sizin önerdiğiniz oyunlar hangileri Sistem RTX 2060 3600X B450M-S2H 16GB 3000MHZ RAM 500GB ADATA SWORDİFSH 1800/1200
  8. Kayrae

Unutulmuş Veya Eski Ama Hala Sizin Oynadığınız Oyunlar

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi ''Unutulmuş Veya Eski Ama Hala Oynanan Kaliteli Oyunlar'' dan hangilerini oynuyorsunuz? Hem belki oyuna bizde başlayabiliriz (: Ben Başlıyorum RUST (Eski ama unutulmamış) L.A. Noire ( Eski ve Unutulmuş)
  9. Kayrae

GTA 5 RTX AYARLARI NASIL OLMALI

Merhaba, GTA 5 RTX açacağım fakat hangi ayarlarda açacağımı bilmiyorum ? RTX açınca otomatik ayarları kendisimi yapıyor yoksa biz yine kendimiz mi yapıyor? Eğer kendimiz yapıyorsak RTX için hangi ayarları öneririsiniz SİSTEM RTX 2060 3600X CORSAİR VENGEANCE LPX 300MHZ 8GB 2X ADATA SWORDFİSH...
  10. Kayrae

GTA 5 FXAA VE MSAA AYARALARI

Merhaba, başlıkta gördüğünüz ayarlar ne işe yarıyor ?
  11. Kayrae

PUBG MOBİLE (EMÜLATÖR) FPS LİMİTİ

Arkadaşlar PUBG mobilde 59 Fpsde takılıyo dahada ilerlemiyor nedeni ne ?
  12. Kayrae

Minecraft Bedrock Edition

Minecraft Bedrock Edition nerden alabilirim Microsoftun sitesine baktım ama bedrock edition yazmıyordu hiçbir yerde. Bulabilen varsa link atabilirmi
  13. Kayrae

Minecraft RTX Ortalama FPS

Bu PC Minecraft RTX ortalam kaç FPS verir ? AMD Ryzen 3 3300X 3.8GHz (Turbo 4.3GHz) 16MB Cache AM4 İşlemci Ana KartGigabyte B450M-S2H Socket AM4, DDR4 3200(O.C.), M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, m-ATX Anakart Bellek (RAM)Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3000MHz XPG GAMMIX D10 Black Ram...
Top Bottom