Arama sonuçları: *

1. Ö

Yardım CSGO Topluluk sunucusuyla alakalı sorum var.

Arkadaşlar CS:GO'da yeni bir hesaptan topluluk sunucusunda oynuyordum. Ardından sunucudakiler bana hile demeye başladı. Ve yetkili hilesin diyip 2dk bilgisayarındaki dosyalara bakacağım dedi. Böyle bir şey mümkün mü? Asla hile değilim bu arada...
  2. Ö

CSGO yüksek fpste takılmalar oluyor

Arkadaşlar oyunu gayet iyi oynayabiliyordum ancak son birkaç gündür oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen anlık takılmalar oluyor. Bu sadece m2 deki oyunlarda değil hddye kayıtlı oyunlarda da öyle oluyor Lütfen yardım edin. Sağlığı düşmüş olamaz daha bu yaz aldım. Format atsam sizce düzelir mi?
  3. Ö

Yardım CSGO dosyaları doğrulamama rağmen atölye haritaları açılmıyor

Dün arkadaşımla atölye haritasına girdik ve kendi kendine birkaç ayar değiştirdi. Ben de oyunu silip yükledim ama ayarlar sıfırlanmamıştı. Ben de profilleri sildim. (USERDATA kısmından). Şimdi ayarlar sıfırlandı ama crosshair vb. şeyleri değiştirmek için girdiğimde özelleştirilmiş sunucu...
  4. Ö

Yardım Orijinal CD'deki oyunu pcye aktarma?

Arkadaşım denemem için bana D&R'dan 1-2 yıl önce COD 4 Modern Warfare GOTY almıştı. Yeni pc aldım ve artık cd girişi yok kasada. İçinde kod vesaire var mıdır nasıl steam'e veya darklı bir platforma aktarabilirim?
  5. Ö

Google Play bakiyesi ile Steam'den oyun alma

Merhaba. Google Play'de 10tl bakiyem var. Anketten geldi. Ve zaten mobil oyun oynamıyorum diye Steam'de kullanmaya karar verdim ancak böyle bir şey mümkün mü emin olamadım. Sizce mümkün müdür?
  6. Ö

Yardım Oyuna girince ses geliyor.

Merhabalar. Bazı oyunlara girince kulaklığa bir ses geliyor. Düdüklü tencereden gelen ses gibi. İnternetten baktım ama yazınca çıkan konular benimkinden değil yani karışıklık olmasın. Ekran kartından gelmiyor sadece oyundan geliyor. (Fifa 14 ve 19 ve yanlış hatırlamıyorsam birkaç oyun daha)...
  7. Ö

Steam iade sorunum...

Merhaba. Cadılar bayramı indiriminde Asetto Corsa adlı oyunu aldım. Açtım 10 dakika oynadım ama kontroller çok zor geldiği için beğenmedim. Dün iade talebinde bulundum ve dünden beri param iade edilmedi. Cüzdanımda-> 123tl (123tl bekleyen) (123 örnek) olarak gösteriyor. Oyunu dün aldım bu arada...
  8. Ö

GTA V Fps yüksek ama drop giriyor.

Arkadaşlar GTA V te görev yaparken sürekli drop girmeye başladı. Fps 180-150 arası ama drop giriyor. Bir de ram kullanımı 9gb olmuş daha önce hep 7-8 lerde takılıyordu anlamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum
  9. Ö

Piyasadan kalkan oyunu nasıl alabilirim?

Merhaba. Yolculuk moduma başlamak için fifa 17,18,19 indireceğim ama 17 satıştan kaldırılmış. Nasıl indirebilirim?
Geri