Arama sonuçları: *

1. LenKys

FC 25 türkçe dil seçeneği gözükmüyor

oyunu ön sparişle aldım 20 eylülden beri türkçe seçeneği yok güncelleme geldi yaptım dosya doğruladım yinede türkçe dil seçeneği gelmedi oyunu stem üzerinden aldım
  2. LenKys

Sekiro en uygun fiyata nerden alabilirm PC

Merhaba Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition Steam key şeklinde en uygun fiyata nerden alabilirm steamde 60 dolar fiyatı çok yüksek,steam key şeklinde satan neresi var acaba daha uygun fiyata
  3. LenKys

Dead island 2 hangi paket alınmalı

Merhaba Dead island 2 arkadaşlarla online oynayacağızdda indirime girmiş alıcaz hangi paketi almalıyız golden pack online ayrıcalıkları neler
  4. LenKys

Asus A4110 pc hangi oyun açar

Arkadaşlar iş yerinde böyle bir pc var hangi oyunları açar sistemi zorlamıyacak elimdede kalmasın oyundan masaüstüne dönerken donarmı cs 1.6da 4gb ram eğer sorun yaratmazsa kimsenin göremeyeceğii gibi oyunu gizli bir yere kurabilir miyim
  5. LenKys

CS2 Jump Throw kodu çalışmıyor

CS2 Jump Throw kodu çalışmıyor şu kodu yazıyorum olmuyor yanlış nerde yaptım bilmiyorum alias “+jumpaction” “+jump;” alias “+throwaction” “-attack; -attack2” alias “-jumpaction” “-jump” bind 0 “+jumpaction;+throwaction;”
  6. LenKys

GTA trilogy steam key nerden alınır

gta vice city için alıcamda tek olmadı için set olarak alıcamda en ucuza nerden alabilirim steam key olarak
  7. LenKys

Forza Horizon 5 hız göstergesi çalışmıyor

Araç içindeki hız göstergesi çalışmıyor nasıl düzeltebilirim
  8. LenKys

RDR2 SON SAHNELERİN SAVE DOSYASI

OYUNU BİTİRMEYENLER KONUYA BAKMASIN SPOİLER YİĞEBİLİR RDR2 bitiridim fakat diğer sonlarida oynamak istiyorum nasıl yapabilirim en son uçan kartal daha ölmemiştken save almışım tekrardan oynamak istemiyorum şu an düşük onurda bir son gördüm birde diğer sonu düşük onurda görmek istiyorum sonra...
  9. LenKys

Yardım ETS 2 için müzik indirme sitesi

ETS 2 için müzik indiricem fakat olmuyor mp3 formatında indirdim gerekli yere attım gözüküyor fakat sesi gelmiyor ayarlardan felan sesi açtım olmuyor müzik sesi gelmiyor acaba kullandı formatmı farklı nerden ets 2 için müzik indirebilirim
  10. LenKys

beyond two souls orjinal mi kronolojik mi?

ikisinin arasında ne fark var yardımcı olursanız sevinirim oyunu steam den aldım
  11. LenKys

fs 19 oyunu kayıt edip çıktıktan sonra tekrar girince fps düşüşü oluyor

merhaba arkadaşlar fs 19 da şöyle bir sorunla karşılaşıyorum haritayı ilk açtım zaman normal oyuna giriş yapıyorum hiçbir fps sorunu yok sabit 60 alıyor sabitlemeyi kaldırınca 100 120 oluyor sorun yok fakat oyundan çıkmak istedim zaman kayıt ediyorum çıkıyorum (çıraklar iş verirken çalışırken...
  12. LenKys

Yardım fifa 21 pro oyuncu oluşturda SLK oyuncusu nasıl oluşturulur?

fifa 21 tek oyunculu kariyer oynuyorum SLK oyuncu oluşturmak istyorum yani sol kanat ama bir türlü olmuyor her zaman SLF yani sol forvet oluyor oyuncum gittim takımlardada sol forvet te oynatıyorlar sol kanat oynayamıyorum. oyun tarzı kısmında hedef oyuncuyu seçtim yine slf görünüyorum...
  13. LenKys

bağımlılık yapıcak oyun önerisi

steam den alabilicem 78 tl ye alınca bağımlılık yapıcaktır dediniz oyun varmı 24 hazirdanda indirim olucak sanırım 120 tl lik felanda önerebilirsiniz indirim zamanı alabilirim witcher önermeyin var zaten rgb felan fark etmez sadece fps olmasın online felan olmasın
  14. LenKys

Öneri Çok İyi Hikayeli Oyun Önerisi

Ac serisi witcher serisi ve gta dışında çok fazla etki bıraktıni düşündünüz bir hikayeli oyun varmi bir hikayeli oyuna sarmak istiyorum ac ve gta bitirdimde bir witcher kaldı onuda ilk oyunun mekanikleri kötü oldu için saldım belki 2. Ye başlarım (Korku oyunu olmazsa iyi olur)
  15. LenKys

fury x 7.1 ses aktif etme

fury x kulaklık aldım kablosuz olarak kullanıyorum şu ayarlardan sonar ses çok boğuk oldu eski haline getirdim ama cs go da ses değişdi birde ayarlar da 7.1 özelli kalkmış sesi boğuk geliyor ne yapmam lazım (10:10 da )
  16. LenKys

Farming Simulator 22 RTX gelirmi

Farming Simulator 22 çıkış tarihi duyruldu fs 2009 dan beri her serisini severek oynayan birisi olarak heycanla bekliyorum sizce rtx gelirmi yapımcılardan net bir şekilde rtx ve dlss desteği vereveğiz diye bir açıklama gelmedi gelmesini çok istiyorum sizce gelirmi yada bilmedim bir yerde...
  17. LenKys

oyunda fps sabitleme

mınıng yapıyorum witcher 1 oynıcam çok fps alıyorum boşuna kartın kazım değeri düşüyor sabit 60 fps yapmak istiyorum nasıl yaparım msı after burner ve NVidiaProfileInspecto üzerinden olmuyor
  18. LenKys

Assassin's Creed II Türkçe yama

Assassin's Creed II türkçe yama yapmak istiyorum internette baktım da baktıklarım çalışmadı bildiğiniz varmı Assassin's Creed II türkçe yama ( oyun orjinal)
  19. LenKys

Forza Horizon 5 ne zaman çıkar acaba

Forza horizon 4 almak istiyorum ama 5 çıkıcakmış deniliyor felan sizin bir bilginiz varmı yada sizce ne zaman çıkar 2022 yi bulurmu acaba.
Top Bottom