Arama sonuçları: *

1. MR EE

3 Kişi Sea of Thieves Oynanır Mı?

Selamlar. Üç kişi Sea of Thieves oynamak istiyoruz. Hardcore pvp için değil de arada bi chill pve takılmak için. Oynayacak kişilerden birinin oyunlarla arası yok. Yani basit zorlamayan bir oyun olması lazım. Sea of Thieves nasıldır? Teşekkürler.
  2. MR EE

🔥 Last of Us Part I: Remake Sızdı! (PC'ye geliyor)

Az önce Last Of Us Part I Remake oyunu sızdı. 2 Eylül 2022'de geliyor. PC için de çıkacak. Trailer: https://media.direct.playstation.com/is/content/sierialto/ps5-the-last-of-us-part-1-game-announcement-trailer Edit: Resmi duyuru da geldi.
  3. MR EE

Crysis 4 Duyuruldu !

Henüz bir detay paylaşılmamış olsa da Crysis 4 resmileşti. Hayırlı olsun.
  4. MR EE

Metro Exodus DLC'leri alınır mı?

Selamlar. Metro Exodus alacağım. DLC'leri nasıldır? Alınır mı? Teşekkürler.
  5. MR EE

Resident Evil Oyunları Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Selamlar. Daha önce RE 7 ve RE 2 (Remake) bitirdim. Şuan RE 4 oynuyorum. Gayet keyifli. İlk oyunlara da başlayasım var. Steam'de baktığımda Resident Evil ve Resident Evil Zero gördüm. Bir de Revelations 1-2 var. Revelations 1-2 nedir? Oynanmalı mı? Zero'dan mı başlayayım 1'den mi? Teşekkürler...
  6. MR EE

GTA: The Trilogy Definitve Edition Duyuruldu

GTA III, Vice City ve San Andreas oyunlarını içerecek olan yenilenmiş sürümler az önce duyuruldu! PS5 PS5 XBox Series X/S, Nintendo Switch ve PC (Rockstar Games Launcher) için bu yılın sonlarında çıkış yapacak. "In honor of the upcoming anniversary, today we are excited to announce that all...
  7. MR EE

[Rehber] Oyun nasıl yüklenir?

Selamlar. 2021 yılında cihazlarına oyun yüklemeyi bilmeyen birçok insan vardır diye düşünüyorum. İnternette sörf yaparken böyle faydalı bir makale ile karşılaştım. Siz değerli forum üyeleri de faydalanın istedim. Keyifli okumalar, iyi oyunlar...
  8. MR EE

Cyberpunk Detaylı Sistem Gereksinimleri

Cyberpunk 2077 için yeni sistem gereksinimleri duyuruldu. Bu sefer daha detaylı. Bu oyunun ertelenmesinde Nvidia’nın parmağı olduğundan da işkillenmeye başladım. Ayrıca oyun net Nvidia optimize duruyor. 2060 ile 5700XT’yi aynı kefeye koymuşlar.
  9. MR EE

ArchiSteamFarm Kullananlar Bakabilir Mi?

Dostlar merhaba. Steam’deki oyun kartlarını oyunu oynamadan düşürmek için program bakarken ArchiSteamFarm’ı gördüm. Idle Master gibi programları kullananlar çokça hack durumundan şikayetçi olmuş. Bunda bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu acaba? Güvenilir midir? Kullanmak için güncel bir tutorial...
  10. MR EE

Age of Empires III Definitive Editon 32 Lira

Birkaç saat önce Gamescom’da duyuruldu. Ön sipariş fiyatı sadece 32 lira. Grafiksel gelişmeler ve iki yeni ulus var. Fiyatı artar bence. Ön siparişte almayı değerlendirebilirsiniz. https://store.steampowered.com/app/933110/Age_of_Empires_III_Definitive_Edition/
  11. MR EE

16 Bit Bloodborne Oynamaya Ne Dersiniz?

Muhteşem bir PS4 oyunu olan Bloodborne'u bir hayran oyunun ilk kısmını 16 bit olarak yeniden yapmış. Bedava bir oyun için gayet de güzel bir çalışma olmuş. Denemek isteyenlere linkleri bırakıyorum. https://www.freegameplanet.com/yarntown-download-game/
Top Bottom