Arama sonuçları: *

1. TRHasan

Steam Ucuz Oyun Önerisi

Steam cüzdanımda 4,57 tl kaldı :) bu fiyata alabileceğim düşük sistemli bir oyun var mı?
  2. TRHasan

4GB RAM'li Windows 10'da Valorant ve Discord Aynı Anda Kullanılabilir Mi?

Selam. Sistemim 4GB RAM'e sahip Windows 10 kurulu olan bir bilgisayar. Windows 10 bildiğiniz gibi RAM'i fazlasıyla kullanıyor. DDR2 anakarta sahip olduğum için 8GBa çıkaramıyorum. DDR2 4GB Ram oldukça zor. Peki bu sistemde Valorant ve Discordu rahatlıkla aynı anda kullanabilir miyim? Anakartı...
  3. TRHasan

Pes 13 nasıl alınır?

Pes 13ü satın almak için herhangi bir yer yok varsa da güvenilir değil. Pes 13ü pcye nerden indirebilirim?
  4. TRHasan

Minecraft CraftRise FPS Yükseltme

Minecraftta yere bakarken 30a yükseliyor ama normal bir şekilde yürürken 14 fps alıyorum. Bunu nasıl yükseltebilirim? 30fpsye yükselmesi benim için büyü gibi bir şey olacak :D
  5. TRHasan

(Çözüldü) Minecraft Craft Rise Çöküyor!

Oyuna giriyorum tam girince 1-2 saniye sorun yok ama sonrasında oyun çöküyor. Ayrıca ekran kartı kötü olmasına rağmen FPS de 40'ın üstünde. SonOyuncu'da böyle bir sorun yok ama arkadaşlarım hep craftrise oynadığı için ben de orada oynamak istiyorum.
  6. TRHasan

M&B : Warbandda Kralı derebeyi yapabilir miyim?

Bir kralı derebeyi yapabilir miyim? Herhangi bir modda bu mümkün mü?
  7. TRHasan

Skandal! Cyberpunk 2077 Amd İşlemcileri İçin Bilerek Performansı Düşürüyorlarmış!

Baktım kimse konu açmamış ben açayım dedim :D Araştırmalarıma göre bu konu hakkında resmi bir açıklama yok Cyberpunk 2077 düşük performans nedeniyle oyun severlerden büyük eleştiri almaya devam ederken Reddit'te Intel C++ derlemesinin Ryzen işlemcilerinin SMT kullanmasını engellediği ortaya...
  8. TRHasan

Forum ile Among Us

Beyler oda açtım: KOZNXQ
  9. TRHasan

Bu sistem listedeki oyunları açar mı?

AMD Athlon 64 X2 3800+ + GT 630 1GB 128Bit + 4 GB 800MHz RAM (çift slot) Liste: 1-GTA 5. 2-Valorant-CS:GO (her türlü açar ama neyse) 3-PUBG Lite ve PUBG Mobile. 4-Fortnite. Bu oyunları açar mı? Kaç FPS alırım?
  10. TRHasan

Assasins Creed prens of persia'ya benziyor mu?

tps olarak soruyorum. ikiside tps mi?
  11. TRHasan

(Çözüldü) Valorant p2w oyunu mu?

Valorantı 1 kere bile oynamamış biri olarak soruyorum Valorant p2w oyunu mu? Parayla sadece skin falan mı alınıyor
  12. TRHasan

HD 5450+ core 2 duo 8500 pubg mobile tahminen kaç fps alırım pubg lite pc 25 fps falan

HD 5450+ core 2 duo 8500 pubg mobile tahminen kaç fps alırım pubg lite pc 25 fps falan alıyorum
  13. TRHasan

Bu sistem Zula'da kaç fps alır?

Kuzenimin bilgisayarı : core 2 duo e8500 + hd 5450 + 4gb ram ddr2 667 mhz Zulada kaç fps alır?
  14. TRHasan

Bu sitemle listedeki oyunlarda kaç fps alırım?

intel core 2 duo e8500 + 2x2=4gb 667 mhz ram + r7 240 2gb 128 bit anakart : foxconn 45cmx psu : 250watt WİN.8.1 Kuracağım. arkada genelde discord olacak. LİSTE: PUBG LİTE PUBG MOBİLE FORTNİTE MİNECRAFT CS GO VALORANT
  15. TRHasan

(BU konu neden dirildi?)Cs 1.6 gereksiz kasma sorunu

Cs 1.6 gereksiz kasma sorunu, cs 1.8 modunda bile kasmıyor Oyun eskiden 0 kasma çok rahat 40-50 fps alıyordum. Şimdi 15 fps falan alıyorum bazen düzeliyor akıcı oluyor 5 saniye sonra geri 15 fpsye düşüyor fps den den anladığınız üzere sistem çöp, bu sorunu nasıl çözerim? My legendary system
  16. TRHasan

Gtx 560 1gb & intel core 2 duo e8500 3.16 ghz & 4gb ram RDR2 ve Mount&Blade: Bannerlord açarmı? (kesin açmaz)

Gtx 560 1gb & intel core 2 duo e8500 3.16 ghz & 4gb ram RDR2 ve Mount&Blade: Bannerlord açarmı? (kesin açmaz)
  17. TRHasan

Patates PC için oyun önerisi

Sistemim : 1gb ram intel core 2 duo e8500 anakarttan gelen vram var cod 2 çok kasıyordu 5 veya 3 fps falan alıyordum minecraft 13 fps alıyordum gta vc 40 fps akıcı şekilde oynuyorum orjinal olmasada türkçe yaması olan oyunları önerirseniz sevinirim
  18. TRHasan

Öneri Bana düşük sistemli Mound&Blade: Warband modları önerin.

Bana düşük sistemli Mound&Blade: Warband modları önerin. Fazla olursa sevinirim. Çünkü çok fazla mod oynadım
Top Bottom