Arama sonuçları: *

1. NhympexS

Valorant rank sistemi hk.

Arrkadaşlar sizlere bir sorum olucak valonun rank sistemi hakkında mesela bu sezon bitince Örnk silver bitirdim ama çerçevemde plat yazıyor bir sonraki sezon ilk kritr nasıl oynadığım ama ortalama olarak beni çereçevede yazana göremi yoksa bitirdiğim ranka göremi bi rank vericek bilginiz varmı...
  2. NhympexS

Cyberpunk 2077 kaç fps alırım

Sistem imzamda soru başlıkta 1607496120 mobil kullancılar için Sistem:Gtx 1650 super/8x2 3200MHZ Ram/Netac 256Gb SSD/Samsung 500GB HD/i3 9100f/H310MHP Anakart/Aigo 450 W
  3. NhympexS

R6 Tekrardan başlamaya değermi.

2019 Yılında uzun bir süre R6 Oyununu oynadım ve oyunu bıraktım sebebini hatırlamıyorum sonrasında csgo valo gibi oyunlara başladım valorant çıktığından beri sabah akşam oynuyorum ve toxic kitle beni sıkmaya başladı bu sebepten r6 tekrardan başlamayı düşünüyorum ama kitlesi hile durumu vs nasıl...
  4. NhympexS

Valorant Son güncelleme ile gelen FPS Düşüşü hk.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere 2.2 GB Boyutunda bir update geldi ben ve arkadaşımın FPS Değerleri Düştü sizde durumlar nasıl ?
  5. NhympexS

Fallguys alınır mı? nasıldır?

Arkadaşlar fall guys 38 TL'ye alınır mı? giripte 1-2 saat sıkmadan oynatırmı fiyatını hakediyormu sizce ona göre alıcağım
  6. NhympexS

Yardım Bu sistemle fivemde kaç fps alırım

Arkadaşlar merhaba Pek bütçem yok bu ve kendime bir kasa almaya karar verdim özellikleri şu şekil i3 9100f 8gb ram gtx 1660 ve ssd bulunmakta Sitede yazana göre gta orta ayarlar full hd 85 fps yazmış k fivemde sizce kaç verir akıcı oynatırmı 1595935969 düzeltme yapıyorum gtx 1650
Geri