Arama sonuçları: *

1. İsmail Crin

Yardım Gta5 Story Mode girerken oyundan atıyor

Selamün aleyküm dostlar ben daha yeni epic gamesten gta5 indirdim açtım felan story mode kısmına tıkladım yükleniyor sonra hata vermeden küt diye kapanıyor sistemlik sorun yok eskiden 90fps rahat oynuyordum sonra sildim bugün yeniden indirdim yok olmuyor ne yapabilirim?
  2. İsmail Crin

CsGo'da Ban Yer miyim?

Merhabalar ben ismail. 1.5 aydır cs go oynuyorum ve rekabetçi rankım nova2. birkaç saat önce ölüm maçı girdim ve herkes bana resim tablosu gibi bakıyor. bende yavaşça ak-47 nişangahımı adamın kafasına getirip HeadShot atıyorum. bu olay nerdeyse herkesde geçerli oluyor. sağ tarafta sürekli Valex...
  3. İsmail Crin

Yardım Cs go fps arttırma ayarları sonucu Hz sorunu

merhabalar cs go yükledim fps arttırma ayarları yaptım en sonda oyun açılınca monitör şu hatayı veriyor: monitörün Hz ayarını 60 yapıyorum Gine aynı sorun. Cs go yu 60dan daha fazla Hz de çalıştıran bir ayar vesaire mı var ben nasıl bu oyunu 60 Hz de çalıştırıp güzel oynayacağım bu sorun...
  4. İsmail Crin

Valorant 1000TL Ödüllü Turnuvaya 3 Kişi Lazım

Merhabalar Ben İsmail. Valorant Türkiye Discord Sunucusunda 1000TL Ödüllü Turnuva Olacağı Duyuruldu. Turnuvaya Katılmak İçin Güzel Oynamaya gerek yokmuş. bizde hemen katılmak istedik :D 2 kişiyiz arkadaş grubunda başka adam yok oynayacak. Valorantta bize destek olabilecek yeri geldiğinde...
  5. İsmail Crin

Fortnite Kaç Gb Depolama Kaplıyor?

Merhaba Bilgisayarıma Fortnite yüklemek istiyorum epic games de belirtlimemiş arkadaşlarıma sordum 100gb diyorlar pek inanamadım ama birde size sorayım dedim
  6. İsmail Crin

Yardım Yeni Sistem Aldım Ama Oynayacak Oyun Bulamıyorum!

Merhabalar Değerli Forum Üyeleri Ben İsmail. Yaklaşık 1 hafta önce güzel bir Bilgisayar aldım. Özelliklerini Linke Tıklayarak Bakabilirsiniz. Ne Oynayabilirim Bu Bilgisayarla? Minecraft Yükledim, GTA V Yükledim, CS GO Yükledim ama noob olduğum için oynayamıyorum, oyunlarım bunlar Bu kadar da...
  7. İsmail Crin

Öneri [ çözüldü ] Minecraft OpenGL Hatası.

Merhabalar. Yeni Aldığım bilgisayara java kurmayı unuttum sonra minecraftı açmaya çalıştım. sorunsuzca çalıştı yüksek fps değerleri de aldım. minecraftı crackli değilde gerçek launcherinden çalıştırmıştım. sonra da optifine kurmaya çalıştım ve o anda javanın olmadığını farkettim. daha sonra...
Top Bottom